Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohradské béčko si připisuje tři body za jasné vítězství 5:1 nad Starou Pakou.


Branky


0

V zápase se po dvou brankách prosadil Šorm Radek a Suchánek Radek z Bělohradu B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrávají domácí 2:1 po brankách Šorma, který se prosadil dvakrát.

V sobotním podvečeru přivítal domácí tým hosty ze Staré Paky, který minulé kolo prohrál doma s Lužany 0:4. Naopak domácí celek se po střeleckých hodech v Jičíněvsi cítil v naprosté pohodě a tak bylo jen otázkou, jaký střelec otevře skóre zápasu. Domácí hráči nastoupili v bíločerných dresech, hosté použili sadu modrou. Z kraje utkání se domácím hráčům příliš nedařilo, nevycházela rozehrávka a žádné šanci na střelení branky také nepřicházely. Hned v úvodní minutě se dokonce dostal hostující Kazda do šance, ale domácí obrana mu nedovolila vystřelit. Na druhé straně se konečně povedla akce, na jejímž konci přihrál Holomba R. Šormovi, jehož pokus odvrátil Pánek na roh, po jehož exekuci pálí R. Šorm vysoko nad Musilovu bránu. Hosté překvapivě v útočných snahách nezaostávali a jejich snaha byla odměněna brankou v 11. minutě, když pěkný centr z levé strany našel v rohu malého vápna hlavu Rolfa, který přesně zakončil k Věchtově pravé tyči a bylo to 0:1. Domácí mohli rychle vyrovnat. Přímý kop z hranice velkého vápna zahrál D. Jezbera pěkně pod břevno, ale Musil výtečně zasáhl. Z následného rohového kopu chytá Musil i hlavičku Feixe. V 19.min. přišla největší šance domácích, v níž R. Šorm našel před Musilem osamoceného Suchého, ten ale šanci zazdil, protože trefil jen hostujícího brankáře. Další šanci k vyrovnání skóre měl Krušina, ale Musilovu bránu minul. A tak se domácí příznivci dočkali až ve 34.min., kdy Holomba skvěle přihrál na R. Šorma, který střelou k levé tyči vyrovnal na 1:1. Po této brance si bělohradsko-peckovští hráči si vynutili velký územní tlak, který se jim ale nevedlo proměnit v další střelecký úspěch. Stav se změnil až v předposlední minutě prvního poločasu. Útočnou akci rozjel Bičiště, míč se přes Černého a Suchánka dostal k R. Šormovi, který se opět trefil do Musilovy sítě a svou druhou brankou upravil na poločasových 2:1. Poslední minuta přinesla ještě šanci Luňáka, při které byl Věchet pozorný a na opačné straně pokryl hostující gólman hlavičku Feixe. Celkově vyrovnaný poločas tak rozhodly dvě proměněné šance R. Šorma, které rozhodly o vedení domácích.

Jasná záležitost v druhém poločase a navýšení vedení na konečných 5:1.

O poločasové přestávce si oba týmy jistě řekly k zápasu několik poznámek. Domácí chtěli jistě vedení zvýšit a hosté naopak vyrovnat a dotáhnout zápas k penaltovému rozstřelu. Do druhé půle nastoupili domácí s cílem své vedení co nejdříve potvrdit, což se jim povedlo v 55.min., když se po Černého rohovém kopu míč opět po odrazu vrátil k němu a jeho další centr našel Krušinu, který bombou prostřelil brankáře Musila a zvýšil na 3:1. Domácí měli další čtyři šance, ale bez brankového efektu. Naproti tomu měli hosté pouze šance dvě, ze kterých se ale také neprosadili. První měli, když Pakosta zahrával v 71.min. přímý volný kop, se kterým si ale brankář Věchet bez problémů poradil a v 79.min. si domácí brankář vychutnal i hlavičku Rolfa. Minutu poté vhodil L. Zejfart autové vhazování k Suchánkovi, který vnikl do velkého vápna, v němž si udělal doslova legraci ze všech staropackých beků a poslal balón do sítě počtvrté – 4:1. V 86.min. odvrací obrana hostů střelu střídajícího Vrbaty. V samém závěru utkání se povedlo Suchánkovi potrestat velkou chybu stopera Staré Paky a s přehledem uzavřel skóre dnešního duelu na konečných 5:1. Zápas tedy dopadl podle předpokladů a domácí si nakonec vcelku jasně poradili s hosty ze Staré Paky.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš ( vedoucí Lázně Bělohrad B): V tomto utkání se domácí hráči rozjížděli přeci jen pomaleji. Staropačtí se dlouho drželi, spoléhali na brejkové situace a na ofsajdové pasti, které jim tentokrát ale mnoho nevycházely. Po obdržené brance se domácí vyšponovali k výkonu, který jim dnes sice stačil na tři body, ale za týden by to mohlo být opravdu málo. Proto je třeba zregenerovat síly, pořádně promyslet sestavu a taktiku a bez bázně a hany se vrhnout do boje s lídrem přeboru. Magnet 8. kola OP je na programu v sobotu 26. 9. 2015 od 16:30 hod. V Nové Pace. Očekává se výtečná divácká kulisa a zápas jako řemen. Kdo můžete, přijeďte nás povzbudit, naši hráči si to za své dosavadní výkony určitě zasluhují.

TJ Sokol Stará Paka
Hoška Ladislav (trenér Staré Paky): Ohlas přineseme později.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - J. Bičiště [-] , V. Nezbeda [-] , P. Feix [-] - O. Krušina [-] , M. Černý [-] , D. Jezbera [-] (51. L. Zejfart [-] ) , J. Suchý [-] (75. R. Vrbata [-] ) - R. Suchánek [-] , D. Holomba [-] (70. P. Novák [-] ) , R. Šorm [-] (74. M. Šorm [-] )

TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - M. Luňák [-] (69. L. Šajner [-] ) , J. Fejfar [-] (46. J. Jerie [-] ) , D. Pakosta [-] - O. Mercl [-] , J. Bíl [-] (56. A. Brzybohatý [-] ) , J. Blažek [-] , A. Pánek [-] , V. Pospíšil [-] - D. Rolf [-] (80. P. Štěpánek [-] ) , V. Kazda [-]

ŽK: 45. J. Suchý , 77. J. Bičiště - 60. V. Pospíšil , 62. A. Pánek .
Hráči zápasu: R. Suchánek , R. Šorm - D. Rolf .
Místo: Pecka. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kučera Jan - Šotek Jan, Střížka Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.