9:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

9:0
(2:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kratonohy si pohrály s Probluzí


Branky


30. D. Jošt , 43. F. Josef , 47. L. Bůžek (p.) , 55. D. Jošt , 57. D. Franc , 59. L. Bůžek , 75. D. Franc , 86. M. Dvořák (p.) , 88. M. Nun
0

Domácí tým mírně posílený o hráče A mužstva si lehce poradil s Probluzí. Hosté přijeli bez gólmana a do brány musel obránce Martin Brixí. Čisté konto držel pouze půl hodiny a do poločasu inkasoval ještě jednou. Druhý poločas se rozjel brankostroj v domácím podání, až se skóre zaseklo na 9:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář v bráně odolával

Od úvodního hvizdu bylo na hřišti vidět především jedno mužstvo, to domácí. Mužstvo Kratonoh mělo lepší pohyb a vždy bylo u míče o krok dříve. Šance ale zůstaly neproměněné, buď nepřesnou střelbou nebo zasáhl brankář Brixí. Bylo otázkou času, kdy padne první branka. Té se Sršni dočkali po půl hodině. Jednadvacetiletý Jošt neměl problém překonat gólmana a otevřel skóre. Za tohoto stavu se do kabin ale nešlo, dvě minuty před koncem poločasu se prosadil střelou Josef. Za pouhé dvě branky mohli být hosté rádi, proto je v kabině čekala rozmluva a diváci očekávali, v jakém tempu nastoupí domácí hráči do druhé půle.

Sedm branek za poločas

Druhý poločas ovšem tým Probluze nezachytil a již po dvou minutách sudí Kincl nařídil penaltu. K exekuci se postavil Lukáš Bůžek a nedal brankáři šanci – 3:0. Tím se „otevřela“ hostující brána a další góly na sebe nenechaly čekat, když za pět minut dali domácí tři branky. Nejprve se v 55. minutě prosadil podruhé Jošt, dvě minuty na to dal branku agilní Franc a poté se prosadil také podruhé Bůžek. V 59. minutě tedy najednou svítilo na tabuli 6:0. Poté se přes čtvrt hodiny domácí netrefili a z ojedinělého útoku hosté nic nevymysleli. V 75. minutě se tedy přihlásil znovu o slovo David Franc, který střelou překonal bezmocného brankáře. Stále to ovšem nebylo vše, v 86. minutě byl nařízený druhý pokutový kop, přes celé hřiště k němu doběhl domácí gólman a proměnil – 8:0. Tečku za zápasem udělal střídající Nun, který v 88. minutě poslal do sítě devátou branku.

Sestavy


FK Kratonohy B
M. Dvořák [-] - D. Franc [-] , D. Jošt [-] (67. M. Nun [-] ) , M. Jilemnický [-] , L. Bůžek [-] , F. Josef [-] , L. Veverka [-] , D. Hamák [-] (55. M. Kotek [-] ) , M. Pozler [-] , M. Šiška [-] , J. Sadílek [-] (46. V. Tomášek [-] )

AFK Probluz
M. Brixí [-] - J. Špráchal [-] , J. Klouček [-] (61. F. Kolovratník [-] ) , M. Brambora [-] (52. L. Podsadlo [-] ) - J. Karlík [-] (67. J. Dobeš [-] ) , J. Hrdlička [-] , R. Neumann [-] (52. L. Podsadlo [-] ) , O. Liebisch [-] (77. P. Prostředník [-] ) , F. Neumann [-] - J. Pečenka [-] , L. Brixí [-] -

Místo: Kratonohy. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kincl Václav - DANĚK Lukáš, KREJSKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.