2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Třebše remizovala s týmem Stěžer


Branky


0

Na umělou trávu v Orlické kotlině, kde za slunného počasí hrál svůj domácí zápas B tým Třebše, přijeli fotbalisté ze Stěžer. Tento zápas byl označen za magnet kola, protože se utkalo aktuálně druhé a třetí mužstvo tabulky. Stěžerští do zápasu vstupovali s vědomím, že mají na svého soka čtyřbodový náskok a pouhý bod ztrátu na vedoucí Kosičky. Hosté mířili k vítězství, ale Třebeš pět minut před koncem vyrovnala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěžery se po gólu zatáhly

Vstup do zápas více vyšel hostím i přesto, že domácí na této umělé trávě absolvovali celou zimní přípravu. Stěžerští byli aktivnější, drželi balon a lépe kombinovali. Bezbrankové skóre vydrželo do 26. minuty, když se prodral hostující Hantsch ke střele, kterou gólman Vocl vyrazil pouze k dobíhajícímu Gabrielovi, který míč doklepl do brány. Po gólu se domácí zvedli a začali mít více ze hry a Stěžery se bránily pouze za cenu odkopů a nedokázaly dlouho podržet balon. Na gól se tedy dlouho nečekalo, v 32. minutě domácí dokázali vyrovnat, když nedůrazně odkopnutý balon ukořistil Martin Cílek a střelou rozvlnil síť za Stěžerským brankářem Švehlíkem. Do konce poločasu se síly vyrovnaly a žádné velké šance nebyly k vidění.

Vedení opět neudrželi

Ve druhém poločase bylo domácí mužstvo o trochu lepší, ale i tak byly vidět šance na obou stranách. Stěžery se dostaly opět do vedení v 52. minutě. Zkušený Tomáš Tušic se krásně uvolnil na levé straně a poslal nadýchaný centr, na který si naběhl Jiří Gabriel a vsítil již svůj šestnáctý gól v sezoně a tím se osamostatnil na čele tabulky střelců. Na rozdíl od prvního poločasu se hosté nezatáhli a hrál se vyrovnaný fotbal. Třebešští fotbalisté ovšem nesložili zbraně a odměnou jim byl vyrovnávající gól v 85. minutě. Stěžerská obrana znovu nedokázala ve vápně odkopnout balon do bezpečí, toho využil znovu Martin Cílek. Zmocnil se ve vápně potulujícího se balonu a nedal Švehlíkovi šanci a zařídil tím zaslouženou remízu, která tomuto kvalitnímu zápasu sluší.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Vedení týmu: Zápas tak skončil spravedlivou remízou 2:2. Opět jsme předvedli dva rozdílné poločasy, je potěšením, že jsme se dokázali zlepšit a soupeře jsme v druhé půli přehrávali. Je potřeba se věnovat práci s míčem, to je naší největší slabinou. Hodně se nadřeme na získání míče a pak ho snadno ztrácíme, aniž by na nás byl vyvíjen tlak. Pochvalu za dobrý výkon zaslouží brankář Vocl a potom tři obři Cílek, Rederer a Ridl.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - R. Michlík [-] (70. I. Kosyak [-] ) , R. Štěrba [-] , J. Vlach [-] , M. Kincl [-] (83. M. Štajer [-] ) - L. Rederer [-] , P. Majer [-] , J. Matějka [-] (39. O. Ridl [-] ) , M. Cílek [-] - J. Tošovský [-] (46. T. Vacek [-] ) , J. Semerák [-] -

TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - J. Ducháček [-] , A. Mlateček [-] , J. Samšeňák [-] (88. M. Tluka [-] ) , M. Hanousek [-] - J. Gabriel [-] , T. Tušic [-] , J. Vácha [-] , R. Štěpánek [-] - P. Hantsch [-] (60. J. Mokrejš [-] ) , K. Vácha [-] -

ŽK: 32. J. Matějka .
Místo: UMT Slavia Hradec Králové. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - LIEBISCH Osvald, VANČURA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.