2:1
(0:0)
84. J. Gorel
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Stěžery vydřely tři body


Branky


0

Druhé Stěžery přivítaly na svém hřišti celek z Červeněvsi. Po bezbrankovém prvním poločase se strhl boj o body až v závěru utkání, který lépe vyzněl pro domácí hřáče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Za krásného počasí tým ze Stěžer nastoupil proti svému soupeři s vědomím, že musejí tento zápas vyhrát, aby se jim Kosičky, které v sobotu zvítězily, v tabulce nevzdálily a zároveň se nepřiblížily další celky.  Naopak hráči Červeněvsi věděli, že jejich soupeři pod nimi nebodovaly a drží nadále náskok na sestupové příčky. To se zjevně projevilo na hře obou soků. Domácím nervozita svazovala kopačky a často kazily zbrkle ve finální fázi a hosté v poklidu bránily a byly vyrovnaným soupeřem. Oba týmy se dostaly do minima šancí, a tak za zmínku stojí pouze situace, kdy domácí Tomáš Tušic poslal přízemní centr, který prošel jen pod nohou Gabriela k Faltusovi, jenže překvapený stěžerský útočník nedokázal správně zamířit a jen o centimetry netrefil branku.

 

Rozhodnutí čtyři minuty před koncem

Druhou polovinu utkání začaly lépe domácí, byly aktivnější, ale opět je pozorně bránící hosté nepouštěly do vyložených šancí a začalo čekání, jestli vůbec diváci nějaký gól uvidí. Fanoušci, kterých dorazilo do hlediště 200 (!), se dočkali v 76. minutě. Domácí Hantsch se dobře uvolnil a vystřelil, jeho střelu zastavila tyč a míč se vrátil zpět do vápna. Zde si našel míč Gabriel, jeho dorážku dokázali hostující obránci zblokovat, naneštěstí pro ně pouze k osamocenému Mokrejšovi, který již neměl problém poslat míč do prázdné brány - 1:0. Hostující tým cítil, že by si za svůj výkon zasloužil nějaký bod a vrhl se do útoku. A vyrovnání se hosté dočkali po rohovém kopu v 84. minutě, na který si naskočil jejich jarní střelec Jan Gorel a na tabuli svítil stav 1:1. Jenže hostující radost vydržela pouhé dvě minuty. K přímému kopu se postavil Tušic, napálil míč, který nešťastně srazil jeden z hostujících obránců za bezmocného Říhu v bráně Červeněvsi a Stěžery daly rozhodující gól – 2:1. Tento stav si domácí pohlídaly a mohly slavit tři důležité body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves
Hloucal Martin - trenér: Pěkné počasí, dobrá před zápasová nálada, plná sestava,to vše nás vedlo k myšlence a touze po bodech. Vše tomu nasvědčovalo. Od začátku jsme byli domácím vice jak vyrovnaným soupeřem. Na všech postech jsme předvedli bojovný výkon okořeněny i notnou dávkou fotbalovosti. Chybělo málo k zisku bodů. Snad nás to posune dále. Chci poděkovat všem našim hráčům, v mých očích jsou vítězi oni.

Sestavy


TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - J. Gabriel [-] , R. Faltus [-] (88. M. Bílek [-] ) , J. Ducháček [-] , M. Hanousek [-] - T. Tušic [-] , J. Vácha [-] , K. Vácha [-] (90. M. Tluka [-] ) (91. M. Tluka [-] ) , A. Mlateček [-] (46. P. Hantsch [-] ) - D. Spielvogel [-] (65. J. Mokrejš [-] ) , R. Štěpánek [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - R. Novák [-] , J. Sedláček [-] (87. J. Fichtner [-] ) , L. Drobný [-] , M. Král [-] (73. T. Vrabec [-] ) - J. Michálek [-] , J. Gorel [-] , P. Remsa [-] , A. Král [-] - D. Šefara [-] , D. Wojcik [-] (54. M. Malý [-] ) -

ŽK: 27. D. Spielvogel , 59. R. Faltus , 89. M. Bílek - 50. D. Wojcik , 81. L. Drobný , 85. T. Vrabec .
Místo: Stěžery. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Stránský Martin - PODHAJSKÝ Patrik, KOSAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.