3:2p.
(0:1)
40. L. Komárek (vl.)
70. M. Borovský
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2p.
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kopidlno bralo dva body díky vyhraným penaltám


Branky


0

V minulém kole si domácí Kopidlno lehce poradilo s Předměřicemi a dnes je také očekával klub z předměstí Hradce Králové. Domácím by se určitě líbilo opět brát tříbodový zisk. Zarputilá Lokáda nakonec vydřela bod a domácím zůstali dva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl vlastní gól domácích

Kopidlno vstoupilo do utkání dobře a jeho kombinační hra dělala hostům veliké problémy. Jenomže veškeré akce domácích končili na výborném gólmanovi Beránkovi, anebo špatným řešením finální přihrávky. Hosté toho dopředu moc neukázali. Bylo až s podivem, že loňský aspirant postupu hrál tak bázlivě. Hosté se v podstatě do šancí dostávali, pouze díky standardním situacím a s šancemi po nich, si poradil vynikající domácí gólman… Nakonec ale první poločas stejně vyhráli hosté z hradecké Lokomotivy. A to díky vlastnímu gólu Komárka ze 40.minuty zápasu. Do kabin šli hráči Lokomotivy spokojeni s výsledkem, ne ovšem s předvedenou hrou. Domácí mohli litovat neproměněných šancí.

V druhém poločase skončila přetahovaná remízou

Do druhého poločasu nastoupili domácí s vědomím, že již začnou padat branky do té správné sítě. V 54.minutě se prosadil domácí Machačný a konečně srovnal na 1:1. Po necelé čtvrthodince už domácí tým vedl. Na 2:1 otočil zápas Poutník a zdálo se, že Kopidlno směřuje k vítězství. Jenomže tady hosté ukázali svou morální sílu. O tři minutky později se, po povedeném trestňáku, povedlo Borovskému srovnat na 2:2. Do konce zápasu, se již skóre nezměnilo a tak přišly na řadu penalty.

Gólman Kovář byl penaltovým hrdinou

Penaltový rostřel byl jednoznačnou záležitostí domácího gólmana, který za svá záda pustil pouze jediný pokus hostí.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Kopidlno - trenér Miloslav Havelka: Pokud bychom hráli svůj styl hry, tedy pohledný kombinační fotbal, soupeři s výškovou převahou nenabídli standardní situace, jeden gól nedarovali a využili svých šancí, nemohli bychom prohrát. Penaltový rozstřel byl bonus pro diváky, kteří s nadšením a aplausem sledovali výkon našeho mladičkého brankáře.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Lokomotiva HK - vedoucí mužstva Bajer: Po vítězném prvním poločasu jsme domácí nechali jít do vedení během cca 10 minut. Z náhodného trestného kopu jsme vyrovnali a výsledek udrželi. Penalty jsme lajdácky prohráli.

Sestavy


FK Kopidlno
M. Kovář [-] - V. Hnát [-] , V. Dyčenko [-] , J. Geršl [-] (68. Š. Malý [-] ) , L. Komárek [-] (73. J. Janáček [-] ) - P. Berounský [-] (78. M. Havelka [-] ) , O. Černovský [-] , D. Machačný [-] , J. Dřímal [-] (60. P. Zedek [-] ) - M. Poutník [-] , T. Klaban [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - D. Denk [-] , D. Rosulek [-] (55. M. Borovský [-] ) , P. Bělonohý [-] , L. Svatoň [-] , J. Odehnal [-] , L. Tichý [-] , A. Mašek [-] (84. J. Pára [-] ) , J. Javůrek [-] , J. Schejbal [-] , J. Javůrek [-]

ŽK: 40. J. Geršl , 45. V. Dyčenko - 9. J. Schejbal , 40. A. Mašek , 59. M. Borovský .
Hráči zápasu: V. Hnát , M. Kovář - M. Borovský .
Místo: Kopidlno. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - NÝVLT Roman, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.