Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice o své výhře rozhodly v šesti minutách druhého poločasu


Branky


0

Páté Malšovice hostily čtvrté Kopidlno. V této vyrovnané skupině 1.B. třídy je jedno kdo s kým hraje, ale hodně záleží na tom, v jak kompletní sestavě se ten daný tým sejde. Hosté přijeli se třemi dorostenci v sestavě a se šesti omluvenkami na zápas. To se někde muselo projevit a Kopidlno bude o první čtyřku ještě tvrdě bojovat, stejně jako ostatní týmy. A to i proto, že všechny týmy jsou srovnány na šesti bodech.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jediný gól v síti hostí

Utkání bylo zpočátku vyrovnané, ale postupem času se domácí začali více prosazovat a měli i víc ze hry. Po deseti minutách hry šel domácí tým do vedení. Domácí Dušánek si zpracoval balón mezi dvěma obránci a nechytatelnou střelou vymetl šibenici Kovářovi brány. Domácí byli i nadále tím lepším týmem, ale  prosadit se jim až do brány nepodařilo. Hosté si vypracovali dobrou příležitost ke skórování v 27.minutě. Poutník utekl svému hlídači po pravé straně a přesným centrem našel nabíhajícího Černovského. Ten ve skluzu trefil míč velice dobře, ale domácí gólman Kloubec ho za svá záda nepustil. Až do konce prvního poločasu žádná branka nepadla a tak se šlo do šaten za hubeného stavu pro domácí.

V závěru druhého poločasu gólostroj domácích

 

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým a snažil se o vyrovnání. Jenomže na těžkém terénu mu rychle docházeli síly a to se pak útočí velice těžce. Hosté se dostávali do šancí docela lehce, ale v naprosté většině případů volili špatné řešení. Třeba jako v případě Machačného, který místo aby přihrál před prázdnou bránu, tak nesmyslně zakončoval. Když se hostům zranil dobře hrající Valnoha a musel vystřídat, tak se jejich hra rozhodila a domácí toho dokonale využili. V  69.minutě míč po rohu domácích doputoval až na zadní tyč, kde byl osamocený Brokeš, který ho z jedné vrátil obloučkem na obrácenou tyč. Míč zapadl do brány a rázem to bylo 2:0. Neuběhli ani dvě minuty a rozdíl byl už tříbrankový. K vyraženému míči se nejrychleji dostal opět Brokeš a prostřelil rukavice gólmana Kováře. Neuvěřitelnou šestiminutovku završil svým druhým gólem v zápase Dušánek. Dokonce dostal čas i na zpracování míče po těžkém centru a pak už pro něj nebylo problémem dostat míč do sítě počtvrté. Malšovice si tak připsaly velice důležité tři body a Kopidlno bude muset bodovat příště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Dnes musím hráče pochválit. Předvedli jednoznačnou záležitost a zásluhou jim jsou cenné 3 body. Jsem rád, že jsme Kopidlnu oplatili vysokou porážku 5:1 v prvním zápase a důležité je, že po dnešním výsledku máme i lepší vzájemnou bilanci. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích.

FK Kopidlno
Trenér Miroslav Havelka: Vzhledem k tomu, že nemáme tak široký kádr, jednoznačně se ukázalo, že pokud hráči posunou fotbal na druhé místo, nemůžeme v této soutěži uspět. Značně jsme si zkomplikovali situaci, ale přesto věřím, že v posledních třech kolech ještě zasáhneme do bojů o postupové jaro. Domácí tým zaslouženě zvítězil.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
P. Kloubec [-] - Z. Libřický [-] , M. Luňák [-] - J. Horký [-] - D. Ninger [-] (64. Z. Papík [-] ) , R. Dušánek [-] (87. D. Lemon [-] ) , J. Jareš [-] , T. Valc [-] (79. O. Etflaiš [-] ) , R. Freiberg [-] , T. Franc [-] , J. Brokeš [-]

FK Kopidlno
M. Kovář [-] - J. Geršl [-] , L. Komárek [-] , V. Hnát [-] , V. Nasikovský [-] - D. Machačný [-] , O. Černovský [-] , P. Berounský [-] - M. Havelka [-] , M. Poutník [-] (77. J. Zikmund [-] ) , M. Valnoha [-] (63. V. Ulrych [-] )

Hráči zápasu: J. Jareš , J. Brokeš , R. Dušánek - D. Machačný .
Místo: Malšovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Janota Josef - BERÁNEK David, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.