0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice si výhrou zajistily postupovou čtyřku


Branky


0

Pro zachování naděje na postupovou čtyřku potřebovala Libáň doma zabodovat. Hosté věděli, že by jim případná výhra zajistila jistotu finálové čtyřky. Domácí tým bojoval a dřel a gól visel na vlásku. Nakonec to bylo veliké drama až do konce, se šťastným koncem pro hosty z Předměřic. Po tomto zápase mají Předměřice již boje o postup zajištěné a navíc ještě budou bojovat o lukrativní prémii za první místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jasně lepší Libáň gól nedala

Libáň si byla dobře vědoma důležitosti tohoto zápasu, a proto si od začátku vynutila převahu. Domácí byli ve všech atributech lepší. Tedy kromě gólové koncovky. Hosté se bránili zuby, nehty a kolikrát je zachránila pouze střelecká nemohoucnost domácích. Nejblíže byl domácí tým k brance po přímém kopu, když zvonila tyč brány hostujícího Hopka. Hosté se za celý druhý poločas vymanili z tlaku asi třikrát, ale až do gólové koncovky své výpady nedotáhli. První poločas tak skončil bez branek a domácí doufali, že svou střeleckou smůlu prolomí v poločase druhém. Hosté byli s bezbrankovým výsledkem velice spokojeni.

Jediná branka rozhodla druhý poločas i zápas

Druhý poločas už neměla Libáň takový tlak, jako měla v poločase prvním. Hosté zjistili, že v tomto zápase jim funguje dobře obrana a tak se začali více osmělovat. Hra se tentokrát odehrávala spíše ve středu hřiště s občasným výpadem na jednu, anebo na druhou stranu. A tak rozhodla celý zápas akce v ze šedesáté minuty zápasu. Trochu nepovedený kop gólmana podcenil domácí stoper a za něj si naběhl hostující Voborník a převzal si míč. Na vápně udělal zasekávačku nejdřív obránci, potom další gólmanovi, aby pak bodýlkem opřel balón o tyč Hamplovi brány, od které se balón došoural za lajnu. Hosté vedli 0:1, ale pro domácí ještě nebylo nic ztraceno. Jenomže v sedmdesáté minutě, se nechal po druhé žluté kartě vyloučit nejlepší hráč domácích Havlík. Předměřice se už nikam nehrnuly a proti deseti domácím svou výhru v pohodě uhájily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Spolupracovník redakce Jiří Pešta: Pokud nedokážeme proměnit naše šance, tak nemůžeme získat žádné body. Proto nás bude čekat boj o záchranu v 1. B. třídě, i když je pravdou, že šance postoupit ještě je.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: Po katastrofálním výkonu v prvním poločase, který by nestačil ani na IV.třídu jsme urvali tři body. Jediný gól padl v 60.minutě,když po neuvěřitelné akci Voborníka a zakončení levým bodlem nedal domácímu brankáři šanci. Voborník tak posunul náš tým do finálové jarní části. Celému týmu děkuji za jejich dosavadní výkony.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - R. Havlík [-] , R. Balcar [-] , D. Knížek [-] , O. Mička [-] , M. Kalinka [-] (67. T. Macek [-] ) , P. Bányácski [-] , J. Smetana [-] (78. M. Pankrác [-] ) , J. Jůza [-] (26. J. Kohout [-] ) , R. Mutzer [-] , J. Jůza [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - R. Frank [-] , J. Voborník [-] (85. N. Nasandelger [-] ) , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] , D. Lejp [-] , Š. Mindek [-] (89. J. Mach [-] ) , E. Bareš [-] (81. P. Jiroušek [-] ) , Š. Bezvoda [-] , J. Hlavatý [-] (87. J. Bouček [-] ) , L. Ponikelský [-]

ŽK: 15. M. Kalinka , 58. R. Havlík , 72. P. Bányácski , 90. P. Hampl - 33. J. Hlavatý , 55. L. Ponikelský , 58. R. Frank , 64. M. Strakatý , 90. D. Lejp . ČK: 70. R. Havlík .
Hráči zápasu: O. Vyleťal , D. Lejp .
Místo: Libáň. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kudláček Milan - HLAVSA Václav, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.