1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snadná cesta Malšovic k prvenství ve skupině


Branky


1

Druhé Malšovice zajížděly na hřiště prvních Předměřic. Hradecké derby a boj o první místo, to byl náboj, kde se dalo předpokládat, že to bude bitva jako řemen. Je pravdou, že zápas byl skoro až do konce na vážkách a mohl skončit výhrou kteréhokoliv z obou mužstev. Po tomto zápase si zúčastněná mužstva své místa v tabulce prohodila a obě postoupila do jarních bojů o postup.


Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už první poločas naznačil, kdo bude kralovat

Těžký, mokrý terén poznamenal kvalitu utkání. Hosté se s tím vyrovnali lépe a působili lepším a hlavně fotbalovějším dojmem. Hru domácích provázelo spousty nepřesností a do šancí se prakticky nedostávali. Po úvodním čtvrthodinovém oťukávání se poprvé měnilo skóre zápasu. Hostující Jareš zatáhl míč a přesnou přihrávkou našel Lemona. Lemon se prezentoval přesnou, technickou střelou k tyči. Domácí gólman Hopko poprvé vytahoval míč ze své sítě a hosté z Malšovic se zaslouženě ujali vedení 0:1. Až do konce prvního poločasu byla hra dost neurovnaná, kde byli více na míči hosté. Oba týmy si vytvořily pár příležitostí ke skórování, ale gól už nepadl. A tak se šlo do šaten za těsného jednobrankového vedení hostí.

V druhém poločase Malšovice potvrdily své vítězství

Ani v druhém poločase se nedala domácím upřít snaha o zkorigování výsledku, ale hosté byli opět tím lepším týmem. Domácím se prostě nedařilo a někteří hráči se možná už viděli na rozlučce. Po necelé hodině hry se hosté dostali do dvoubrankového vedení. Hosté chytře rozehráli standardní situaci a poslali míč za obranu, kam si naběhl Prokeš, a když viděl, že gólman Hopko je venku z brány, tak překonal chytrým lobem a zvýšil vedení Malšovic na 0:2. Domácím se povedlo utkání malinko zdramatizovat v 71.minutě po rohovém kopu. Na letící míč si naskočil Voborník a přesnou hlavičkou překonal gólmana Špáse v malšovické bráně. Domácí snížili na 1:2 a ucítili šanci na vyrovnání. Dokonce si na chvilku získali i územní převahu. Jenomže přišla 77.minuta a hostující Lemon vrátil míč z brankové čáry zpět na nabíhajícího Dušánka, pro kterého už nebylo problémem zasunout míč do odkryté brány. Hosté opět vedli dvoubrankovým rozdílem a bylo po zápase. Zápas se už jen dohrál a Malšovice za první místo v tabulce dostanou zajímavou finanční prémii.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Spolupracovník redakce Luboš Ponikelský: Nedá se svítit, dnes jsme prostě hráli špatně. Nic se nám nedařilo. Když jsme snížili na 1:2, tak to vypadalo, že možná vyrovnáme, ale třetí gól v naší síti rozhodl zápas. Hosté vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Malšovice
Spolupracovník redakce Ondra Etflaiš: Celý zápas jsme byli lepší a naše výhra je naprosto zasloužená.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - R. Frank [-] , J. Voborník [-] , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] , D. Lejp [-] , Š. Mindek [-] (60. J. Mach [-] ) , J. Bouček [-] , E. Bareš [-] (70. J. Bouček [-] ) , J. Hlavatý [-] (46. N. Nasandelger [-] ) , L. Ponikelský [-]

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - Z. Libřický [-] - P. Jareš [-] (84. J. Lukeš [-] ) , T. Valc [-] , O. Etflaiš [-] , R. Dušánek [-] , J. Brokeš [-] , J. Jareš [-] , D. Lemon [-] , R. Freiberg [-] , T. Franc [-]

ŽK: 90. O. Vyleťal - 39. Z. Libřický , 75. J. Brokeš , 87. R. Dušánek , 87. T. Franc .
Hráči zápasu: J. Voborník - D. Lemon , J. Jareš .
Místo: Předměřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vitvar Martin - STYBLÍK Jaromír, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2015 17:31
třetí gol Malšovic dal Dušánek