3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2p.
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Týniště vyrovnávalo v nastavení a nakonec vybojovalo dva body


Branky


0

Souboj loňských účastníků Divize se odehrál na hřišti tápajícího Týniště. Domácí tým hostil Náchod, kterému se zatím daří a zdárně stíhá vedoucí Kratonohy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Fotbalisté Náchoda od prvních minut ukazovali svůj cíl pro tento zápas. Už po 37 vteřinách poslali hosté centr na útočníka Jimmyho, rychlejší než náchodský střelec byl ale brankář Jan Rolejček, který balon sbalil do náruče. V 6. minutě přelstil Marek Brich domácí obranu a lobem vyslal do úniku Martina Malého, ten však nezamířil přesné a jeho střela skončila mimo. 

V 10. minutě zahrozili i domácí, ale z malého vápna nastřelili pouze břevno náchodské branky. 

Skóre se poprvé měnilo v 25. minutě. Jimmy u pravé postranní čáry obešel domácího obránce, přihrál míč Janu Kábrtovi a ten střelou k tyči poslal Náchod do vedení. O pár minut později se Náchod dostal do další slibné příležitosti, Marka Bricha ale dokázal vychytat domácí gólman Jan Rolejček. 

V následujících minutách se do svých šancí dostali domácí, brankář David Vik je ale dokázal i s dávkou štěstí zlikvidovat. Ve 38. minutě už ale hostující gólman nestačil na Marka Winklera. Ten rozehrával přímý kop a jeho centr propadl až do náchodské branky.

První půle tak skončila nerozhodně 1:1.

Trest za nevyužité šance Náchoda

Lepší vstup do druhého poločasu měli hosté. Ti dokázali držet balon na svých kopačkách s větší jistotou i klidem. V 50. minutě rozehrál Patrik Simon na Michaela Moravce. Náchodský obránce se dostal až do vápna Týniště, kde překonal padajícího gólmana Rolejčka a vrátil Náchodu vedení. O minutu později se hosté opět dostali do vápna domácích, Jimmyho zakončení ale dokázal zblokovat padající obránce domácích. 

Náchodští hráči chtěli přidat důležitou pojistku, která by dodala jejich vedení klid. V 60. minutě ale při svém zakončení podklouzl Martin Malý a ani jeho spoluhráči nenašli v následujících minut recept na brankáře Rolejčka. 

Když už se schylovalo k finálnímu hvizdu rozhodčího, způsobili domácí ve druhé minuté nastavení závar ve vápně Náchoda. Brankář Vik si s touto situací dokázal poradit a odvrátil balon na rohový kop. Centr z rohového kopu dokázali domácí vrátit do vápna, kde svoji nohu nastavil Matěj Novák a dokonale zmátl brankáře Davida Vika. Zápas tak po remíze 2:2 dospěl do penalt.

 

 

V penaltovém rozstřelu byli šťastnějším týmem domácí. Ti se zaváhali pouze jednou, zatímco střelci Náchoda nedali hned dvě penalty. Týniště se tak proti silnému soupeři mohlo radovat ze dvou bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Po celé utkání jsme byli jasně lepším týmem, druhý poločas domácí šlapali "vodu", ale bohužel naší nekoncentrovaností, nedůsledností a laxností v zakončení jsme ztratili body.

Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - M. Novák [-] (79. M. Matoušek [-] ) , A. Tomášek [-] , M. Novák [-] , M. Pavlas [-] , P. Špaček [-] , J. Forejtek [-] , L. Hlaváč [-] (70. L. Provazník [-] ) , M. Winkler [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-]

FK Náchod
D. Vik [-] - P. Rompotl [-] , J. Kábrt [-] (86. D. Bohuslav [-] ) , M. Punar [-] - O. Vrabec [-] (77. T. Petr [-] ) , P. Jeníček [-] , M. Brich [-] , P. Simon [-] (56. D. Lacina [-] ) , M. Moravec [-] - M. Malý [-] (88. A. Akpem [-] ) , P. Jimmy [-]

ŽK: 28. J. Kábrt , 35. P. Jimmy .
Místo: Olšina. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Novotný Matěj - RYCHTÁR Tomáš, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.