Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

11:2
(6:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Drtivá výhra Vysoké nad Týništěm


Branky


0

Vysoká na svém hřišti přivítala poslední Týniště. Domácí dokázali využívat chyb v obraně hostů a výsledek narostl do dvouciferných rozměrů, Pěti góly a dvěma asistencemi se navíc předvedl Vojtěch Bělka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Týniště odpověděli domácí šesti trefami

V prvních minutách zápasu byli lepším týmem domácí, kteří se pohybovali rychleji, a dařilo se jim kombinovat na polovině soupeře. V úvodu se do šancí mohl dostat domácí Vojtěch Pražák, obě jeho šance ale zastavil zdvižený praporek pomezního. Přes aktivitu Vysoké otevřeli skóre zápasu hosté. Zaváhání se dopustil domácí brankář Milan Pavliš, který vyběhl na hranici pokutového území pro míč. Padající balon však gólman Vysoké nezachytil, drzý balon nasadil Pavlišovi jesle, k volnému míči se dostal Lukáš Slezák, který měl před prázdnou brankou snadnou práci. 

Za nepříznivého stavu se více na balonu drželi domácí. Vyrovnat se Vysoké podařilo v 11. minutě. Míč na levé straně přiťukl Vojtěch Bělka svému kolegovi v útoku Josefu Homolkovi, ten se možná ani nesnažil střílet, jeho pokus však obránce Týniště tečoval tak nešťastně, že skončil přesně u levé tyče branky Jana Rolejčka. Vyrovnaný stav trval jen několik desítek vteřin. Ve 12. minutě rozehráli domácí akci po levé straně hřiště. Vojtěch Bělka centroval do pokutového území Týniště, kde se k míči jako první dostal Vojtěch Pražák, který doklepl balon do odkryté branky. 

Domácím se rychle podařilo otočit skóre zápasu ve svůj prospěch, fotbalisté Vysoké tak získali klid pro svoji kombinaci a v následujících minutách se většina hry odehrávala na polovině Týniště. Hráči Vysoké se snažili o svižnou kombinaci, tu jim však dokázal znepříjemňovat těsný přístup hostů. Týniště mohlo dokonce vyrovnat. Ve 20. minutě využil podklouznutí Jana Píši Lukáš Provazník, který se rozběhl po pravé straně hřiště a ve vápně obešel dalšího obránce Vysoké Martina Ptáčka. Provazník zakončil svoji akci přihrávkou na Matěje Nováka, který ale z dobré pozice pálil pouze do břevna domácí branky. 

Vysoké se podařilo navýšit vedení v 26. minutě. Centr z pravé strany našel v pokutovém území úplně volného Josefa Homolku, který umístil svoji hlavičku do levé části branky a poslal domácí do uklidňujícího vedení 3:1. Ve 33. minutě se domácím podařilo usadit před vápnem Týniště a několika střelami ohrozili brankáře Rolejčka. Michalu Hakenovi střela nesedla, a z pokusu o zakončení se tak stala dobrá přihrávka na Jana Píšu. Obránce Vysoké napoprvé trefil pouze brankáře Rolejčka, napodruhé už se mu podařilo prostrčit balon na Vojtěcha Bělku, který z brankové čáry doklepl balon do prázdné branky. O pár minut později se do vápna Týniště dostal Vojtěch Bělka, útočník Vysoké místo přihrávky zvolil střelu a z mírného úhlu prostřelil brankáře Rolejčka popáté. Poločasové skóre 6:1 završil v 41. minutě Vojtěch Bělka. Útočník Vysoké stihl zastavit přihrávku od Michala Hakena na brankové čáře, hokejovým způsobem vybruslil z nulového úhlu až před branku Týniště a střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře Rolejčka.

Vysoká využívá dalších chyb v obraně hostů

Ve druhém poločase domácí pokračovali v nastoleném standardu z prvního poločasu. Vysoká držela míč a kombinovala s větší jistotou než soupeř. V 55. minutě se po pravé straně dostal do pokutového území Týniště Josef Homolka. Nikým neatakovaný Homolka měl dost času pro přihrávku. Homolkův centr našel na zadní tyči Vojtěcha Bělku. Útočník Vysoké byl úplné volný, a proto mohl v klidu hlavou zakončovat. Výbornou práci v pokutovém území odvedl v 64. minutě Jan Podlipný. Záložník Vysoké ve vápně zpracoval balon, k Podlipnému se sice blížil brankář i obránce, Podlipný měl přesto dost času, aby míč zasekl a přihrál před prázdnou bránu Bělkovi. Zkušený střelec Vysoké se opět nemýlil, vstřelil už svoji čtvrtou branku v zápase a zvýšil na 8:1.

Vysoká hrála s velkou jistotou a Týništi se jen sporadicky dařilo přejít půlku. V 77. minutě způsobili domácí závar v pokutovém území Týniště, střely Bělky a Hakena si však cestu za Rolejčkova záda nenašly. Úspěšnější byl o několik vteřin později Martin Ptáček. Obránce Vysoké se na hranici vápna zmocnil balonu a střelou pod břevno přidal devátý gól svého týmu. Dvojciferné skóre svítilo na výsledkové tabuli v 82. minutě. Z pravé strany centroval Jan Píša, který v pokutovém území našel Jana Podlipného. Jeho hlavička sice skončila pouze na tyči, k dorážce se ale dostal Vojtěch Bělka, který pátým gólem upravil na 10:1. Domácí se dočkali i jedenácté branky. Týništi se nepodařilo odvrátit centr z levé strany a k zakončení se dostal Tomáš Prorok, který hlavou upravil na 11:1. 

První gólové slovo si v zápase vzal týnišťský Lukáš Slezák. Stejný hráč svým gólem zápas i uzavřel. Slezák se v 90. minutě dostal za obranu Vysoké a povedeným lobem přehodil brankáře Pavliše. Na drtivé výhře Vysoké však ani tato pohledná branka nic nezměnila. Vysoká celý zápas dominovala a dokázala využít chyb v obraně hostů. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér mužstva FK Vysoká nad Labem: Utkání orámovaly dvě trefy hostujícího Slezáka. Mezi těmito brankami jsme se gólově prosazovali pouze my. Střelecky se zaskvěl za podpory celého týmu pětigólový Vojta Bělka. Mužstvo můžu, až na laxní přístup zkraje utkání, za předvedený výkon a střelecké hody ve Vysoké pochválit.


Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , J. Píša [-] , Z. Dušek [-] (46. P. Kafka [-] ) - J. Podlipný [-] , M. Haken [-] , V. Pražák [-] (46. J. Jelínek [-] ) , J. Škvrňák [-] - V. Bělka [-] , J. Homolka [-] (82. M. Píša [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - M. Novák [-] , L. Hlaváč [-] (66. Š. Ráček [-] ) , T. Urban [-] (77. K. Baťha [-] ) , L. Provazník [-] , M. Matoušek [-] , A. Tomášek [-] , M. Pavlas [-] , M. Winkler [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-]

ŽK: 73. J. Homolka - 65. T. Urban , 73. L. Provazník .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Ujka Jakub - BAHNÍK Martin, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.