FOTO: Zásmuky vezou výhru z Býchor! Milner dal dva góly


Branky


33. A. Jehlička , 76. P. Chlumský - 24. A. Milner , 53. A. Milner , 68. P. Pavlík (p.)
13

Utkání začalo aktivním tlakem hostů, kteří soupeře drželi prvních dvacet minut na jeho polovině, ale bez výraznějších šancí. Adam Milner otevřel skóre, domácí však brzy vyrovnali díky Jehličkově trefě. Po přestávce hosté znovu získali vedení z penalty, kterou proměnil Pavlík. Domácí tým následně snížil zásluhou Chlumského, ale na vyrovnání už nedosáhl, zatímco hosté neproměnili několik brejkových příležitostí. Z individuálních výkonů zaujal dvougólový Adam Milner a výborný defenzivní výkon kapitána Martina Čapka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita

Vhled do utkání nám nabídne povedený report hostujícího útočníka Davida Zdeňka.

 

 

Do prvního dějství jsme nastoupili velice aktivně a soupeře jsme 20 minut nepustili za polovinu hřiště, ale nedokázali jsme si vytvořit žádnou vážnější šanci. Byla tam spousta centrů, ale většinou bez větších problémů je obrana odvrátila. Náš presink dělal soupeři velké problémy, a ve 24. minutě Adam Milner vybojoval míč na stoperovi Býchor a šel sám na brankáře, kterému nedal šanci. Od této chvíle jsme najednou přestali hrát a domácí měli více ze hry. Nejprve Jehličkovu střelu vyhlavičkoval na brankové čáře Čapek, ale o pár minut později se už domácí radovali, když se v 33. minutě prosadil Jehlička, který se po našem nedůrazu dokázal prosmýknout kolem našich obránců a razantní střelou pod břevno vyrovnal. Ve zbylém průběhu prvního poločasu se již nic závratného nestalo, vyjma dvou žlutých karet.

Efekt Jindrova fénu

O poločasové přestávce jsme v šatně dostali pořádný "fén" a nějakou dobu to bylo znát. Do druhého poločasu jsme nastoupili stejně aktivně jako do prvního. Domácí obrana nevěděla, kde jí hlava stojí, a my jsme dobře kombinovali a hned získávali míče zpět po stranách. Ale opět jsme hráli jen po vápno. V 58. minutě jsme rozjeli akci od našeho brankáře přes Lindnera, mě, Pavlíka až po zakončujícího Milnera.

 

 

V 68. minutě jsem podnikl výpad z naší poloviny, kde se ke mně odrazil míč a vzal jsem si ho do své správy. Nejdříve jsem obešel krajního obránce a ve vápně jsem udělal kličku stoperovi, který mě podrazil. S následnou penaltou si s přehledem poradil Pavlík. Poté jsme opět přestali hrát a domácí se tlačili za snížením. To se jim podařilo v 76. minutě, když se z malého vápna prosadil Chlumský. Domácí poté začali tlačit, ale žádnou vážnější šanci si nevytvořili. Naopak, my jsme chodili do brejků. Adam Milner dvakrát neúspěšně šel sám na brankáře, a poté v zakončení zklamal i zkušený Pavlík.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Doslova utrápená výhra. Chyběl nám lepší pohyb, přesnost v kombinaci i zakončení. S předvedenou hrou nejsem vůbec spokojený a myslím, že ani naši fanoušci ne. Jediné, ale důležité pozitivum, jsou tři body. Je možné, že náš dnešní výkon ovlivnil fakt, že minulý týden jsme měli odložené utkání. Na to příští se musíme během týdne dobře připravit a jít do něj s úplně jiným nastavením.

Počet diváků: 65. Rozhodčí: PIKNER Roman - HAVLÍK Oldřich (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Jonathan Mensatoris
Tip experta: výhra hostů

Jindrova družina doma nezaváhá.

Jonathan Mensatoris

Expert: Jonathan Mensatoris
Tip experta: výhra hostů

Jindrova družina doma nezaváhá.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů