FOTO: Deset branek v Zásmukách! Domácí dále bez ztráty bodu


Branky


17

Deset branek padlo v zápase domácích Zásmuk s hostujícími Nučicemi. Nabitý kádr Zásmuk se postavil zkušenému výběru Nučic, který zdobí skvěle sehrané standardní situace. Od začátku byl lepší tým domácích a po zásluze vyhrál první poločas, v tom druhém jen navýšili své skóre. Padlo několik krásných branek, autorem té nejhezčí byl bek Jakub Lindner. Z individuálního hledika ještě zaujal Adam Milner s bilancí 3+3 či Jan Chylík s 2+1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup

Vhled do utkání nám nabídne povedený report z dílny domácího útočníka.

 

 

Začali jsme z ostra a hned jsme vlétli na soupeře. Po jeho rozehrávce z poloviny hřiště jsme díky presinku získali míč a vydali se na branku soupeře. Ondřej Jahoda zakončil situaci už v první minutě, ale jeho střela skončila pouze na břevně. Už ve 3. minutě jsme však slavili první gól, když Honza Chylík vybojoval míč, přihrál mi do lajny a já vysunul kolmicí Adama Milnera do vápna. Ten našel na vzdálenější tyči úplně volného Ondru Jahodu, který skóroval. Druhou branku jsme přidali v sedmé minutě, kdy si Kuba Lindner vzal míč od lajny do středu a výstavní ranou na zadní tyč vymetl šibenici. Třetí gól našeho týmu vstřelil Petr Pavlík po utažené střele zpoza vápna. Čtvrtou branku a svou první v žásmuckém dresu vstřelil Honza Chylík po sérii odrazů ve vápně. Pátý gól jsem vstřelil já po zasekávačce ve vápně a střele na první tyč. Šestý gól jsem také přidal já po odvráceném rohu a nepovedené střele Ondry Jahody. Míč se dokutálel k Adamovi Milnerovi, který ho posunul na mě, a já ho špičkou uklidil za brankovou čáru.

 

 

Soupeř se snažil hrát aktivně dopředu, ale jeho dlouhé nákopy naše obrana snadno zvládala. Jediný rozruch před naší brankou způsobil Čenda Hurt, když vyběhl pro nakopnutý míč a uklouzl asi dva metry před ním. Velká divácká návštěva, čítající přibližně 300 lidí, viděla v prvním poločase šest branek.

Krásné góly

Druhý poločas byl už vlažnější a spíše se dohrával. My jsme však spalovali jednu šanci za druhou. Sedmý gól vstřelil Adam Milner hlavou poté, co se míč po mé střele odrazil od brankáře zpět ke mně, a já ho jen posunul na vedle stojícího Adama. Ten pokračoval ve své krasojízdě za hattrickem, když mu další šanci připravil Ondra Jahoda, a Adam z malého vápna neomylně skóroval. Hattrick Adam Milner dokončil za 15 minut, když nádhernou střelou z přímého kopu vymetl pavučiny z brankářovy šibenice. Výhru pak pečetil svým druhým gólem Honza Chylík, když přízemní střelou zamířil na vzdálenější tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Podařilo se nám dobře vstoupit do utkání a už ve třinácté minutě jsme vedli 3:0. Celý zápas jsme měli pod kontrolou. Kluci hráli s chutí, vytvářeli si gólové příležitosti a zároveň zodpovědně bránili. Až v posledních patnácti minutách tempo hry opadlo, ale i přesto jsme mohli skóre ještě navýšit. Proti však byl brankář Nučic. Rád bych také vyzdvihl vynikající diváckou kulisu – utkání navštívilo téměř 300 diváků.


Počet diváků: 220. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - MEDLEN Jiří (N), ZÁPOTOCKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Michal Hervert
Tip experta: výhra domácích

Zásmuky ještě neztratili, přes léto výrazně posílili směrem do útoku, očekávám že Nučice můžou schytat po Štítarech další výrazný debakl.

Jonathan Mensatoris

Expert: Michal Hervert
Tip experta: výhra domácích

Zásmuky ještě neztratili, přes léto výrazně posílili směrem do útoku, očekávám že Nučice můžou schytat po Štítarech další výrazný debakl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích