Penaltové drama a červená karta v Jestřábí Lhotě! Libodřicím vychytal dva body skvělý Berger


Branky


17

Na branky strohý, avšak i přes to interesantní zápas přinesl střet domácí Jestřábí Lhoty s hostujícími Libodřicemi. Oba poločasy nabídly po jedné brance. Nutno dodat, že na konci prvního dějství byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující stoper Dittrich a hosté tak dohrávali celý zbytek zápasu v početní nevýhodě. Hrdinou domácího týmu se stal na konci zápas zkušený bard Václav Černý, který v poslední minutě srovnal a poslal zápas do penalt, ve kterých zvítězili hosté. Z individuálních výkonů stojí za zmínku výkon hostujícího brankáře Bergera z Libodřic, kterýžto nese velkou zásluhu na onom vítězství svého týmu, jelikož předevdl několik náročných zákroků a v penaltách exceloval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudá

Vhled do utkání nám nabídne report hostujícího trenéra Adam Baška.

 

 

Před utkáním jsme museli řešit několik absencí. Kvůli dovolené chyběl Škopek a mě s Pánkem nepustila do hry nemoc. Naštěstí jsem měl k dispozici spojení a zápas sledoval přes videohovor. Sestavu jsme tedy přeházeli a doufali v další výhru.

První půle moc fotbalové krásy nepřinesla. Branku jsme vstřelili z naší první střely na bránu, když se po centru Matějky hlavou trefil Košík. Jinak celý poločas provázelo mnoho nepřesností a za zmínku stojí už jen vyloučení Dittricha před koncem poločasu.

Černý hrdinou

Ve druhém poločase jsme museli hru přizpůsobit tomu, že nás je o jednoho méně. Hráli jsme v bloku a vyráželi do protiútoků. Vše se nám dařilo až do nastavení, kdy po dlouhém balónu za naši obranu domácí hráč ve snaze si míč zpracovat přeloboval našeho brankáře a vyrovnal. V penaltách nás výborně podržel brankář Berger, takže máme bonusový bod.

Penaltová loterie

V pokutových kopech byl lepší tým Libodřic, díky skvělému výkonu brankáře Bergera, a odvezl si o bod více než soupěř ve skóre 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Před utkáním jsme museli řešit několik absencí. Kvůli dovolené chyběl Škopek a mě s Pánkem nepustila do hry nemoc. Naštěstí jsem měl k dispozici spojení a zápas sledoval přes videohovor. Sestavu jsme tedy přeházeli a doufali v další výhru. Vzhledem k tomu, že jsme odehráli celý druhý poločas v deseti, musíme být za dva body rádi. Jen mě mrzí, že domácí vyrovnali takovým gólem, protože si jinak nevytvořili žádný výrazný tlak ani šance.

Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Miloš - PATOČKA Radek (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jonathan Mensatoris

Expert: Michal Hervert
Tip experta: výhra hostů

Jestřabí Lhota nebrala ještě ani bod a proti bojovným a rozjetým Libodřicím bude velmi těžké, aby došlo ke změně.

Jonathan Mensatoris

Expert: Michal Hervert
Tip experta: výhra hostů

Jestřabí Lhota nebrala ještě ani bod a proti bojovným a rozjetým Libodřicím bude velmi těžké, aby došlo ke změně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích