Bukovec si doma poradil se Staříčí, i když od třetí minuty prohrával


Branky


8

Ve vloženém 15. kole okresního přeboru mužů se brzkého vedení ujali hráči Staříče. Domácí tým z Bukovce ale následně čtyřmi góly dokázal tento duel zvrátit ve svůj prospěch. Střelecky se zaskvěl Jakub Malyjurek, autor tří branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Staříče přijeli do Bukovce v téměř nejsilnějším složení, takže hostující trenér měl po delším čase možnost znovu postavit letní posilu Jakuba Ursiniho a do útoku ke zkušenému Peškovi dát dva patnáctileté dorostence Odstrčila se Smolíkem.

 

Už v úvodní minutě se hosté dožadovali červené karty, když bukovecký gólman Byrtus fauloval před pokutovým územím Peška. Rozhodčí Šašinka se nakonec po konzultaci se svým asistentem rozhodl udělit domácímu hráči pouze žlutý kartonek. Z následné standardky pálil Ursini jen do zdi a Pešek se z následné dorážky nemýlil – 0:1. Na výborně připraveném hřišti se hrál svižný fotbal, Bukovečtí měli místy převahu. K vyrovnání ale přispěli hostující zadáci, takže pro Malyjurka už nebyl problém srovnat stav zápasu na 1:1. Ve 37. minutě mohl nejprve vrátit na stranu Staříče těsné vedení Pešek, ten však selhal a z následného brejku otáčí skóre utkání opět Malyjurek – 2:1.

 

Hosté pro druhý poločas změnili rozestavení a hned si vypracovali dvě slibné příležitosti na vyrovnání. Ovšem Musálek se Smolíkem ve svých šancích zklamali. Své vítězství nakonec Bukovečtí pečetili v samém závěru, nejprve Koper zvyšoval na 3:1, čtvrtý úspěch domácích pak přidal o dvě minut později Malyjurek.

 

Zaslal: Josef Krenželok

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAŠINKA Jan - POKLUDA Aleš, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích