Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice si doma smlsly na Předínu a nadále vedou tabulku


25

Fotbalisté Hrotovic potvrdily postavení v tabulce a na svém hřišti porazily vysoko Předín a vyhrály i třetí zápas sezóny

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Před zápasem domácí moc dobře věděli, že Předín u nich v květnu zvítězil 4:1. Takže o nějakém podcenění tu nemohla být ani řeč. V prvních čtrnácti minutách domácí borci na soupeře vletěli a vytvořili si několik brankových příležitostí. Předín se do té doby nedostal za půlku. Do vedení se domácí dostali ve 14. minutě, kdy se nádherně z přímého kopu trefil Jan Votava -1:0. V prvním poločase se ještě jednou trefil Jan Votava a do kabin se odcházelo za stavu 2:0. Hrotovice tak měly našlápnuto k dalším třem bodům. Hosté tak mohli doufat, že jedině kontaktní branka by je mohla dostat zpátky do zápasu.

Domácí se po pauze rozstříleli

Hned na začátku druhého poločasu se ale trefil pěknou střelou Záturecký a bylo téměř po utkání -3:0. V průběhu druhého poločasu vstřelil hattrick kanonýr  Tomáš Ondráček a poslední gól na 7:1 vstřelila hrotovická místní kometa a idol místních fanoušků a fanynek Nevtípil. Výsledek 7:1 je pro hosty hodně milosrdný. Rozhodčí dovolil příliš benevolentní hru, z čehož pramení několik zranění na straně domácích. Utkání se hrálo před nádhernou diváckou kulisou. Hrotovice si tak upevnily první místo v tabulce a jsou jediný, který probíhajícím ročníku neztratil ani jeden bod.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Vyjádření trenéra: Dnes zase luxusně odehraný zápas proti loňské štice soutěže z Předína. Výhra 7:1 je úplně super a Předínu jsme oplatili prohru z minulé nepříliš povedené sezóny. Hráli jsme opět jako tým a bojovali jeden za druhého, což snad budeme praktikovat i v dalších zápasech. Byli jsme velmi důrazní a fyzicky jsme vydrželi běhat celých devadesát minut. V příštím kole nás čeká velmi těžký zápas v Lipníku na který se strašně moc těšíme a doufáme v dobrý výsledek v náš prospěch.




Sestavy


Sokol Hrotovice
T. Hadraba [-] - A. Pelán [-] , J. Kučera [-] , Z. Kovář [-] , J. Záturecký [-] , M. Mlejnek [-] (60. E. Pokorný [-] ) , L. Škoda [-] (79. L. Nevtípil [-] ) , J. Votava [-] , T. Ondráček [-] (82. L. Mlejnek [-] ) , F. Pekárek [-] , M. Svoboda [-]

Předín
L. Michálek [-] - M. Šindelář [-] , D. Babor [-] , K. Babor [-] , O. Vrbka [-] , V. Báňa [-] (55. M. Petrů [-] ) , M. Dohnal [-] , T. Vrbka [-] (67. P. Eis [-] ) , O. Obůrka [-] (47. R. Michálek [-] ) , P. Šindelář [-] (55. D. Tomek [-] ) , P. Machovec [-]

ŽK: 62. T. Ondráček - 29. O. Obůrka , 78. P. Machovec .
Hráči zápasu: T. Ondráček .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - SVOBODA Vladimír, PAŘÍZEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hradecký
Tip experta: výhra domácích

Co Hrotovice předvedli proti nám, jsem už dlouho nezažil, když budou "v plný palbě" - tak na jejich letišti budou dominovat. Jasně, že Předín nejsou žádní nazdárci, ale Hrotovice do soutěže vstoupili skvěle.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza