Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice dokázaly obrat o body domácí Valeč


Branky


24

Fotbalisté Hrotovic si i ve druhém podzimním zápase připsali vítězství a to na půdě Valče, kde se po výhře 4:1 vyhoupli do čela tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V prvním domácím zápas nové sezony přívítali domácí v derby mužstvo Hrotovic.Domácí mužstvo doznalo přes léto několika výrazných změn a až zápasy ukáží jak se s tím vyrovná! První poločas byl vcelku vyrovnaný, hosté opticky více drželi míč,ale šance byly na obou stranách. Domácí šli do vedení v 18. minutě, kdy se po přihrávce novince Ondřeje Vacka prosadil František Strohmer 1:0! Hostům se podařilo vyrovnat po rohovém kopu o deset minut později -1:1! Do konce poločasu se již skóre nezměnilo.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

 Druhý poločas hra domácích ztratila na přesnosti a začali být více aktivní hosté, kteří po hezkých akcích trestali a postupně navýšili vedení až na konečných 1:4! Domácím nelze upřít snahu a bojovnost, ale to dnes na hosty nestačilo a proto byli spokojenější fanoušci hostí! Hrotovice si tak připsaly po dvou odehraných kolech druhou výhru a díky aktivnímu skóre se momentálně můžou chlubit prvním místem tabulky 8 ligy. Valeč tak bude muset počkat na první výhru sezóny minimálně do příštího kola, když ale zajíždí na půdu dalšího aspiranta postupu, kterým by měly být Výčapy, které však nečekaně padly na půdě Horního Újezdu.


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Všichni jsme věděli, že nás čeká velmi těžký zápas, Hrotovice byt totiž měli v tomto ročníku opět bojovat o nejvyšší příčky. Dnes rozhodla hlavně zkušenost hostů. Naše mladé mužstvo se snažilo a bojovalo! Musíme se soustředit na další zápasy a bodovat! Nečeká nás však nic lehkého, protože příští kolo zajíždíme na půdu dalšího aspiranta postupu, kterými jsou Výčapy. Výčapy budou hrát na vlastní hřišti a určitě budou chtít odčinit porážku z minulého kola, kdy podlehly nečekaně vysoko proti hornímu Újezdu.

Sokol Hrotovice
Vyjádření trenérů: I v nestandardně poskládané sestavě jsme si se soupeřem poradili celkem dobře. Zkušenost našich hráčů byla na hřišti vidět a to nás posunulo k vítězství a průběžnému prvnímu místu v tabulce soutěže. To budeme chtít určitě potvrdit v domácím zápase proti loňské štice soutěže z Předína, kterému však začátek nové sezóny příliš nevyšel, ale minulém kole vše napravil.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - T. Pačinek [-] , M. Mašíček [-] (82. J. Padělek [-] ) , J. Kremláček [-] , T. Vítámvás [-] (65. T. Diviš [-] ) , O. Vacek [-] , F. Padělek [-] (65. A. Diviš [-] ) , D. Cabejšek [-] , O. Kopuletý [-] (82. J. Vitámvás [-] ) , T. Slatinský [-] , F. Strohmer [-] (60. P. Zikán [-] )

Sokol Hrotovice
T. Hadraba [-] (85. L. Dvořák [-] ) - F. Pekárek [-] , J. Kučera [-] , Z. Kovář [-] , M. Veškrna [-] (46. E. Pokorný [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Mlejnek [-] (85. J. Křivánek [-] ) , L. Škoda [-] , J. Votava [-] (85. L. Mlejnek [-] ) , T. Ondráček [-] , J. Záturecký [-]

Hráči zápasu: F. Strohmer - M. Veškrna .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŘEN Filip - KALINA Oldřich, VALA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Matěj Uhlíř
Tip experta: výhra hostů

Derby, ve kterém si soupeři nic nedají zadarmo. Trošku více favorizuji Hrotovice, které do sezony vstoupili mnohem lépe a budou moci navázat na formu z předešlého utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích