0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Třebelovicích nebyla k vidění žádná branka


Branky


24

Fotbalisté Třebelovic nedokázali proti blatnici skórovat, ale to samé se nepodařilo ani hostům a proto se body dělily za bezgólovou remízu 0:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V sobotním utkání se střetly dva celky, které v minulém ročníku skončili těsně za sebou na konci tabulky.Očekával se tak vyrovnaný fotbal, což se také ukázalo. Fotbal mezi dvěma vápny s minimem šancí na obou stranách.Domácí měli v prvním poločase více balón na kopačkách, ale prosadit se nedokázali. Hosté hráli na rychlé, ovšem nebezpečné brejky, ale také žádný nevyužily. Do kabin tak odcházeli oba soupeři za nerozhodného stavu 0:0. Někdo z přítomných diváků určitě nepředpokládal, že by se již samotném zápase žádné branky nedočkal. Navíc tkání bylo zcela otevřené a určitě oba celky toužily po plném zisku bodů.

 

 

Ani ve druhém poločase branka nepadla

Ve druhém poločase tempo hry upadlo a o koukatelný fotbal se moc nejednalo. Fotbal bez jakéhokoliv zakončení diváky moc nebavil. Strhnout vedení na domácí stranu mohl Sedláček, ale v jediné 100% šanci zápasu selhal a tak se body dělily. Domácí Třebelovice tak získali první bod do tabulky 8 ligy, naopak Blatnice si připsala již druhou remízu ve druhém soutěžním zápase.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Vyrovnaný fotbal jak herně, tak na počet šancí. Hráli jsme doma, takže to bereme jako ztrátu a musíme se pokusit napravit herní dojem v dalším kole. Zajíždíme totiž na půdu nováčka soutěže s Koněšína a již podle jejich prvních zápasů v novém ročníku víme, že nás určitě nečeká žádné lehké utkání. Doufám, že se i v zápase střelecky prosadíme a budeme na konci zápasu šťastnějším celkem, který si přiveze všechny body.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Kabelka [-] (80. K. Veselý [-] ) , D. Smetana [-] , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] (62. K. Tesař [-] ) , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , M. Liška [-] , R. Jurka [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - Z. Veselý [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , M. Hutař [-] , R. Nykrmajer [-] (83. M. Krutiš [-] ) , T. Cech [-] , M. Sova [-] , Z. Nedvědický [-] (62. J. Spilka [-] ) , D. Lojka [-] , L. Kratochvíl [-]

ŽK: 24. R. Jurka , 36. D. Smetana , 42. M. Máca , 68. M. Kabelka , 88. O. Kemsa - 20. Z. Nedvědický .
Hráči zápasu: R. Jurka - J. Holík .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: MAAR Michal - RUMÍŠEK Lukáš, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Matěj Uhlíř
Tip experta: remíza

Popravdě předpokládám spíše bojovný a soubojový zápas než nějakou pohlednou kombinační podívanou. Nečekám příliš mnoho gólů, a proto se kloním k remíze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích