T. Vorel 19.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

T. Vorel 19.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Recept na gól našel pouze Vorel


Branky


19. T. Vorel
13

Zeměpisná blízkost obou soupeřů slibovala zajímavý, divácky atraktivní duel, což se i potvrdilo. A to i přesto, že po závěrečném hvizdu svítila na výsledkové tabuli hubená výhra 1:0. Rezerva FK Přelouč si poradila s TJ Sokolem Újezd, když jediným hráčem, který našel gólový recept, byl Tomáš Vorel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd přijel v dobré náladě

Fotbalisté Újezda dorazili do Přelouče v dobré náladě a plni ambicí, moc dobře si totiž pamatovali, že se jim proti přeloučské rezervě docela daří. 

 

Michal Zounar, kapitán hostů:

"Zápas má pro nás určitě extra náboj, už jenom proto, že máme Přelouč v názvu (Újezd u Přelouče), aby se vůbec vědělo, kde se vůbec nějaká Přelouč nachází. Ale hlavně, když ještě soupeř hrál v okrese než postoupil do 1.B třídy, tak my jsme byli jediní, kdo vyhrál oba zápasy a chceme na to navázat!"

 

Ačkoli tomu výsledek vůbec nenapovídá, samotné utkání bylo především festivalem neproměněných šancí. Diváci se bavili, trenéři na obou stranách již méně a kdyby skončil zápas nějakým hokejovým výsledkem, nikdo by se příliš nedivil.

Hosté spoléhali zpočátku na pevnou obranu a rychlé brejky, několikrát zahrozil Gočaltovský.

V 19.minutě padl gól a jak se později ukázalo, rozhodující. Bleskový přechod do ataku tentokrát předvedli domácí, zatáhli balón po pravé straně a přízemní centr do vápna si pohotově našel Vorel - 1:0.

Po této brance Újezd otevřel hru, hrál se pohledný fotbal nahoru dolů plný šancí. Ty však končily buď mimo tři tyče, nebo se vyznamenávali oba brankáři - domácí Sirůček a hostující Norek, kterého těsně před pauzou po přímáku Bendžíka zachránilo břevno.

Do kabin se tak šlo s těsným vedením Přelouče.

Strach až do konce

Ve druhém poločase byla znát velká touha hostů alespoň vyrovnat. Domácí béčko využívalo netěsnou defenzívu k protiútokům, bohužel pro ni ale všechny šance vyšly vniveč. 

A tak se museli domácí fanoušci, kterých se přišla na stadion podívat rovná stovka, strachovat o tři body až do závěrečného hvizdu rozhodčího Béma.

Trest mohl přijít v nastavení utkání, kdy se po volném kopu Koblížka vyšplhal ve vzduchu nejvýše Zounar, ovšem jeho hlavička minula těsně šibenici.

 

Domácí trenér Ondřej Bendžík shrnul celý zápas následovně:

"Utkání s Újezdem bych mohl shrnout jako festival neproměněných šancí. Kdo si dnes našel cestu na náš stadion, musel se bavit. Já už jsem se bavil o poznání méně. První poločas jsme neproměnili snad pět ložených šancí, úspěšný byl jen Vorel. Jak moc byla jeho branka důležitá, ukázal až konec zápasu. Ve druhém poločase neproměňování příležitostí pokračovalo, dlouhodobě s tím bojujeme, což naše výkony citelně sráží."



Ohlasy k zápasu



Sokol Újezd
Václav Chlumecký, obránce: "Mohli jsme prohrát o více gólů, na druhou stranu šancí jsme měli dost i na vítězství. Škoda, že nedopadl aspoň bod. Přelouč byla velmi kvalitním soupeřem, dokázali jsme je potrápit a jsem si jistý, že když udržíme tuto výkonnost i příští víkend, body s Řečany zůstanou doma."

Sestavy


FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - T. Hudec [-] , L. Machačný [-] , M. Kačírek [-] , L. Hrobař [-] - D. Čada [-] , T. Bendžík [-] , V. Vančura [-] (76. P. Koth [-] ) , T. Vorel [-] (73. V. Rokyta [-] ) , M. Piskač [-] (56. J. Brunclík [-] ) - J. Hrečín [-] (84. M. Čapek [-] ) -

Sokol Újezd
M. Norek [-] - M. Urbanec [-] (62. K. Ovečka [-] ) , J. Bendig [-] , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , J. Rosůlek [-] (84. J. Petříček [-] ) , F. Gočaltovský [-] , J. Koblížek [-] , M. Vohralík [-] , J. Petříček [-]

ŽK: 75. J. Brunclík , 82. J. Hrečín - 21. J. Bendig , 66. M. Molnár , 75. M. Zounar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bém Zdeněk - DOSTÁL Dominik, ÚLEHLA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Filip Blažek
Tip experta: výhra hostů

Obě mužstva mají a dobře znají velká hřiště, Újezd se teď snad už chytil s Rohoznicí, takže se domnívám, že minimálně bod si odveze, spíše tři!

Filip Hlaváček

Expert: Filip Blažek
Tip experta: výhra hostů

Obě mužstva mají a dobře znají velká hřiště, Újezd se teď snad už chytil s Rohoznicí, takže se domnívám, že minimálně bod si odveze, spíše tři!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích