0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadstandardní utkání rozhodl Rolinek


Branky


12

Hned ve druhém kole Okresního přeboru Pardubic se potkali dva adepti na pozici lídra soutěže. FK Přelouč "B", který tuto soutěž před dvěma roky vyhrál, a Titanic Srch, který má rozhodně kvalitu na to, aby této soutěži dominoval letos. Výsledek? Kvalitní souboj rozhodl jediný gól kanonýra hostů Tomáše Rolinka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařená akce Titanicu z 12.minuty

Zápasu by jistě slušela lepší divácká kulisa, 50 diváků je trochu málo. Již před dvěma roky, kdy rezerva Přelouče dokráčela k okresnímu titulu, zdobila tento tým velmi precizní defenzíva. Nejinak tomu bylo i v neděli, domácí navíc moc dobře věděli, s kým mají tu čest.

Titanic Srch se pyšní ofenzivním fotbalem s kvalitním zakončením. Kombinační hra na jeden dotek, rychlé přihrávky, na jejichž konci čeká gólové zakončení dua Rolinek - Maivald. 

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách. Titanic byl velmi silný na balónu, ve středu pole vynikal zejména agilní Horyna. Trefně se k tomu vyjádřil domácí Daniel Dlask:

 

"Odebrat soupeři balón bylo opravdu složité a najít skuliny v jejich obranných řadách byl podobně složitý úkol."

 

Obrany vládly, totiž až na jediný případ. Ve 12.minutě se povedl rychlý ťukes Srchu na tři přihrávky, Maivald centroval ze strany a na konci vydařené akce byla gólová hlavička Tomáše Rolinka - 0:1. Tomáš tak vstřelil šestý gól v této sezóně a osamostatnil se na čele střelecké tabulky.

I domácí si v prvních 45 minutách vypracovali jednu výraznější šanci, tu ale zazdil Vančura.

Branky již nepřišly

Ve druhém poločase již diváci na další góly čekali marně. Šance na to ovšem byly, spíše ale mohl vedení navýšit Titanic.

V 65.minutě nejprve domácí brankář Sirůček vychytal ze strany Maivalda a poté v 70.minutě ještě Rolinka. Ten se na chvíli ocitl sám ve vápně po přihrávce Trupla, nedokázal ale zamířit lépe.

Na straně Přelouče mohl vyrovnat Dlask, štěstí mu ale nepřálo. Obranná řada hostů pracovala bezchybně, navíc měla za zády ještě výborného Mičjana. 

Na okresní přebor kvalitativně nadprůměrné utkání tak nakonec rozhodla jediná branka, Titanic Srch v soutěži ještě nedostal gól. Další kola napoví, zda se vůbec najde někdo, kdo je schopen toto mužstvo aktuálně obrat o body.

 

Domácí trenér Ondřej Bendžik zhodnotil zápas takto:

"Druhé utkání sezóny se Srchem bylo z mého pohledu po všech stránkách o úroveň výše. Kvalita soupeře byla opravdu znát. Troufám si tvrdit, že v utkání jsme měli mírnou herní převahu, avšak rozhodují branky, přičemž soupeř sehrál jednu akci na tři doteky do brankového zisku a my jsme naše šance neproměnili. Překvapilo mě, jak hrál soupeř organizovaně a bylo znát, že chce bodově uspět. I když odcházíme poraženi, kvalita utkání byla z mého pohledu opravdu nadstandardní. Snad nás čeká co nejvíce takových utkání a když se štěstěna příště přikloní na naši stranu, bude to jen příjemná tečka."



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč B
Daniel Dlask, hráč: "Je nutné říct, že mužstvo Srchu je velmi kvalitní a určitě by hrálo v první polovině 1.B třídy. Nezbývá než pogratulovat soupeři a soustředit se na další souboje."

Titanic Srch
Pavel Kuchta, hráč: "Dnes opravdu cenné body. Přelouč ukázala kvalitu, ale my jsme předvedli poctivý výkon dozadu a vypracovali si více příležitostí."



Sestavy


FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - D. Čada [-] , V. Vančura [-] (70. P. Koth [-] ) , T. Hudec [-] (61. V. Rokyta [-] ) , T. Bendžík [-] , R. Forman [-] , T. Vorel [-] (76. Š. Vančura [-] ) , D. Dlask [-] , L. Machačný [-] , M. Piskač [-] , L. Hrobař [-]

Titanic Srch
V. Mičjan [-] - M. Práchenský [-] , T. Rolinek [-] (91. M. Kopečný [-] ) , R. Horyna [-] , P. Homola [-] , P. Kuchta [-] , P. Fišar [-] (51. Z. Semelka [-] ) , L. Trupl [-] , H. Kopecký [-] (75. P. Chmelař [-] ) , M. Doležal [-] , J. Maivald [-]

ŽK: 23. M. Piskač , 76. D. Čada , 88. D. Dlask .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - ROUSEK Lukáš, URBÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Jakub Kříž
Tip experta: výhra hostů

Titanic je pro mě favorit soutěže, útočná dvojice Rolinek - Maivald se bude těžko zastavovat komukoli. S Přeloučí, která sestoupila z 1.B třidy, by to mohlo být pěkné, dramatické utkání. Mírně favorizuji Srch.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů