Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Rohoznici


12

Ani ve druhém zápase nezískali fotbalisté TJ Sokol Rohoznice ani jeden bod, když v nefalšované přestřelce podlehli Spartě Dašice 3:4. Pokaždé když se domácí na výsledkové tabuli dotáhli na svého soupeře, přišel další gólový úder. Na vítěznou trefu Švadlenky z 88.minuty již Rohoznice odpovědět nedokázala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě trefy Dašic do šatny

Domácí Sokol chtěl v dalším kole okresního přeboru především napravit debakl ze Srchu, nováček z Dašic k tomu byl ideálním soupeřem. Trenér Holub měl k dispozici tentokrát již takřka kompletní kádr, chyběli pouze zranění Skoupý, Ťopek a Spěvák. 

Celý první poločas kontrolovali domácí míč, měli více ze hry a tlačili se do koncovky. V ní ale totálně selhávali. Ve vyložené šanci nechal Petránek vyniknout brankáře Černohubého, Havlíček trefil břevno a střelu Školníka stihl z brankové čáry vykopnout obránce hostí.

Dašice trpělivě bránily a čekaly na svou příležitost. Dočkaly se jí těsně před přestávkou, kdy šokovou terapií uzemnily domácí příznivce dvěma trefami v rozmezí minuty!

Nejprve se trefil ve 44.minutě Kulhánek a druhý úder přidal o minutu později Radek Šprta - 0:2.

Malinský na vše nestačil

Vzhledem ke skutečnosti, že byli domácí lepším týmem, věřili i za nepříznivého stavu v obrat. Tento scénář začal naplňovat jejich ofenzivní křídelník Václav Malinský, když mu pomohly dvě standardní situace.

Nejprve v 63.minutě proměnil pokutový kop po odpískané ruce ve vápně, aby v 74.minutě vyrovnal účty na 2:2, když nachytal na hruškách hostujícího brankáře přesně provedeným přímým kopem - 2:2.

Nabuzené domácí však velmi brzy zchladil v 80.minutě třetím gólem v jejich síti Vajer, když nikým neatakován využil svůj průnik středem obrany - 2:3.

O dvě minuty později bylo zase vše jinak, houpačkový zápas opět srovnal z rohu Štěpánek - 3:3.

Osud ten den ale Rohoznici tři body dopřát nechtěl. Vítěznou tečku totiž udělal v 88.minutě dašický Švadlenka - 3:4.

V kovbojské přestřelce se tak nakonec radovala Sparta Dašice, Rohoznice se pokusí vybojovat první body příští víkend na hřišti Újezdu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Václav Halbich, předseda klubu: "Za stavu 3:3 jsme chtěli vyhrát a tlačili se dopředu. Ani hosté nechtěli odjet pouze s bodem, tak nakonec berou všechny tři. Co se dá dělat? V týdnu potrénujeme a o víkendu vyloupíme Újezd!"




Sestavy


Sokol Rohoznice
V. Nahálka [-] - R. Fidler [-] , T. Havlíček [-] (72. M. Mlynka [-] ) , S. Školník [-] , P. Zezulák [-] , J. Pšenička [-] (78. V. Fidler [-] ) , F. Petránek [-] (88. P. Magušin [-] ) , M. Křenek [-] (46. V. Malinský [-] ) , J. Štěpánek [-] , P. Šmaha [-] , M. Pištora [-]

Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - L. Švadlenka [-] (90. T. Fibikar [-] ) , J. Vajer [-] , R. Šprta [-] , M. Kulhánek [-] (70. J. Šibal [-] ) , J. Šprta [-] , F. Marci [-] (61. D. Smejkal [-] ) , J. Pačes [-] , L. Hegar [-] , A. Vinař [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 73. F. Petránek , 86. M. Pištora - 73. L. Hegar .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: NOVOTNÝ Miloslav - PEČINKA Ondřej, ROBOVSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Jakub Kříž
Tip experta: remíza

Rohoznice bude chtít odčinit potupnou porážku ze Srchu na úvod, ale s Dašicemi, s kterými jsme hráli v prvním kole, je rozhodně nečeká nic lehkého. Očekávám první bod do tabulky pro oba týmy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů