2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kušnír zamotal obranu Řečan


Branky


27. D. Munzar , 36. V. Novotný - 10. L. Chára (vl.) , 18. Š. Kušnír , 72. Š. Kušnír
12

Zápas mezi SK Řečany nad Labem a Sokolem Dříteč nabídl souboj týmů, které v prvním kole okresního přeboru vyšly naprázdno. Po vítězství 2:3 se nakonec radovali hosté, když velkou zásluhu připsal jejich kanonýr Štefan Kušnír. Ten motal hlavu obraně Řečan celých devadesát minut a byly z toho dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový náskok Řečany do pauzy vymazaly

Celkem slušná návštěva 90 diváků se přišla podívat, jak zvládnou Řečany nad Labem svůj první domácí zápas po sestupu z 1.B třídy do okresu. Soupeřem jim byl tým Dříteče, který se na sklonku léta potýká prozatím se špatnou docházkou a marodkou. Hostům se nakonec podařilo na cestu přibalit několik fotbalistů z B-týmu a mohlo se vyrazit dobýt Řečany!

Samotné utkání nabídlo celkem otevřený fotbal, Řečany byly fotbalovější i fyzicky lepší, přesto se nakonec radovali hosté. Důvod byl podobný jako před týdnem v Nemošicích - propustná děravá defenzíva. To je zatím největší bolest zelených.

Velké problémy dělal obranné čtveřici domácích zejména útočník Kušnír, který chtěl rychle zapomenout na nepříliš vydařený zápas s Přeloučí. Tentokrát mu přálo více štěstí v zakončení.

Úvodní gól přišel již v 10.minutě, kdy si po standardní situaci od lajny uklidil míč do vlastní sítě Chára - 0:1.

V 18.minutě se poprvé ohlásil Kušnír, jeho střela s pomocí teče obránce zamířila do šibenice mimo dosah rukavic brankáře Cincibuse - 0:2.

Řečanští fotbalisté se ale nesložili a podařilo se jim ještě do přestávky srovnat skóre.

Ve 27.minutě se blýskl pohotovým angličanem středopolař Munzar a ve 36.minutě po centru Wiesnera s přehledem zakončil gólově Novotný - 2:2.

 

Rozhodl Kušnír

Na začátku druhého poločasu se tak začínalo prakticky od nuly. Domácí psychicky po vyrovnání stavu narostli a měli v prvních deseti minutách druhé půle tři obrovské šance jít do vedení. Štěstěna ale nebyla nakloněna Munzarovi, Novotnému ani Wisnerovi. 

A tak přišel zasloužený trest! V 72.minutě podnikli hosté rychlý kontr do otevřené obrany, na jehož konci vsítil Štefan Kušnír vítězný gól na 2:3.

S trochou štěstí již Dříteč cenný výsledek dokázala udržet a připsala si tak do tabulky první tři bodíky. Řečany prozatím na bodový zisk čekají, pokud zlepší defenzívu, body přijdou dle předvedené hry velmi brzy.



Ohlasy k zápasu


SK Řečany nad Labem 1920
David Munzar, hráč: "Tempo zápasu jsme udávali my, jen jsme nebyli schopni využít gólové šance. Soupeř měl v zakončení více štěstí."

Sokol Dříteč
Michal Bednář, obránce: "Do poslední chvíle jsme netušili, jestli poskládáme 11 hráčů. Snad už další utkání budeme kompletní po dovolených a zraněních. Dnes nejlepší hráči Kušnír, který motal jejich obranu a dával góly, a neprostupný Divíšek."



Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
D. Cincibus [-] - V. Štěpánek [-] (70. Z. Hrbek [-] ) , R. Stoklasa [-] , L. Chára [-] , V. Novotný [-] (74. M. Loužil [-] ) , J. Rajnet [-] , L. Hostinský [-] , M. Wiesner [-] (74. R. Sajdl [-] ) , P. Kosprt [-] (70. Š. Tichý [-] ) , P. Linhart [-] , D. Munzar [-]

Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - D. Horáček [-] , M. Bednář [-] , V. Divišek [-] , T. Hájek [-] , L. Pošva [-] , T. Turina [-] - P. Zezulka [-] , V. Polívka [-] - Š. Kušnír [-] , D. Bureš [-] -

ŽK: 13. V. Novotný , 32. L. Hostinský , 77. M. Loužil - 51. L. Pošva , 92. V. Divišek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - ČECH Karel, VELEBA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jakub Kříž
Tip experta: remíza

O Řečanech toho popravdě moc nevím, dlouho okresní přebor nehrály. První kolo se jim sice nepovedlo, ale po jednom kole nelze dělat závěry, body jistě sbírat začnou. Dříteč hrála na jaře výborně, myslím, že v tom bude pokračovat i nyní. Vychází mi to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích