0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemošice jako ve snu


Branky


78. N. Linha , 82. D. Sokol
12

Jako v krásném snu si musejí připadat fotbalisté SK Nemošice. Tři zápasy v nové sezóně přinesly tři výhry. V sobotu na hřišti Křičeni se dlouho čekalo, kdo vstřelí úvodní a zároveň rozhodující gól. Po smolné chybě gólmana Polláka byl tím šťastným nemošický útočník Nikolas Linha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný poločas bez výrazných šancí

Domácí Křičeň přivítala na svém stadionu nováčka soutěže z Nemošic a chtěla odčinit úvodní porážku z Rovně. Takřka sedm desítek diváků si jistě všimlo, že v její sestavě chyběl středopolař Vanžura (zranění). Nahradila ho letní posila Tomáš Jiroutek.

Opatrný začátek z obou stran nepřinesl mnoho zajímavého, vzájemné oťukávání občas přerušila křídelní akce domácích. Centry se však obraně Nemošic dařilo s přehledem odvracet.

Kolem 20.minuty měli hosté zčistajasna obrovskou šanci, odražený míč však do odkryté branky z malého vápna dopravit nedokázali. Podobně se ale "vedlo" i v 25.minutě Abbrentovi.

Bojovný poločas plný osobních soubojů tak skončil bez branek.

Kdo dá gól, vyhraje

Po přestávce se hra přelévala vcelku plynule ze strany na stranu. S přibývajícími minutami bylo všem jasné, že zápas rozhodne klíčový první gól. Oba týmy se tak maximálně snažily, aby jej vstřelily právě ony.

Domácí měli více příležitostí. Aktivní Jiroutek ostřeloval bránu brankáře Vaculíka. Kanonýr Biath se dvakrát hezky uvolnil ve vápně, mířil ale vedle, stejně jako Koki v 65.minutě.

Rozhodující gól tak nakonec přišel až v 78.minutě a jak jinak, po chybě. Obránce Jánský vybojoval míč a poslal jej zpět na vyběhnutého Polláka. Ten ovšem odkop nezvládl, přistál totiž na kopačkách Linhy. Mladý útočník Nemošic neváhal a z 30 metrů brankáře přeloboval - 0:1.

Pro Nikolase Linhu to byl druhý gól v soutěži, trefil se i před týdnem do sítě Řečan nad Labem.

Ještě veseleji bylo hostům v 82.minutě, kdy po pěkné průnikové přihrávce za obranu prostřelil z pravé strany brankáře domácích Sokol - 0:2.

Po těchto dvou úderech již Křičeni nezbyly síly na obrat, naopak Nemošice prožívají snový vstup do sezóny, ze kterého se určitě ještě nechtějí probouzet.



Ohlasy k zápasu



SK Nemošice
Michal Bělohlav, hráč: "Vyrovnané utkání, kdy se hra přelévala od jedné brány k druhé. Rozhodl úvodní gól Nikolase Linhy. Skvělý výkon podal mladý stoper Radek Čejka, který většinou zajišťuje rozehrávku. Dnes v soubojích jeden na jednoho přes něj neprošlo nic."



Sestavy


SK Křičeň
A. Pollák [-] - D. Biath [-] , N. Pětioký [-] (72. P. Musil [-] ) , M. Rež [-] , B. Koki [-] (81. V. Branský [-] ) , T. Jiroutek [-] , F. Gloza [-] (23. F. Abbrent [-] ) , P. Malý [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

SK Nemošice
M. Vaculík [-] - M. Rejmont [-] (46. D. Sokol [-] ) , R. Čejka [-] , T. Klofanda [-] (64. D. Hurt [-] ) , J. Bříza [-] , P. Němec [-] , N. Linha [-] , Š. Dusil [-] , V. Dunda [-] , M. Bělohlav [-] , P. Lhoták [-]

Počet diváků: 67. Rozhodčí: LAMBEV Marek - BIDLO Adam, MÁLEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jakub Kříž
Tip experta: výhra domácích

Nemošice mě v prvním kole překvapily, když zvládly porazit Řečany, Uvidíme, jak jim to půjde v dalších kolech. Křičeň doma moc bodů nerozdává a myslím, že se to měnit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů