Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mikulovicích zazpíval kanár


12

Mikulovice si ve druhém utkání sezóny s přehledem poradily s TJ Sokolem Újezd. Hosté si odvezli potupnou porážku 6:0 a loni obávaný soupeř tak zůstává zatím hodně vzdálený své pověsti. Čtyřmi góly se blýsk kanonýr Jakub Kříž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rešetár 1+1

Bartolomějské posvícení přitáhlo v Mikulovicích pozornost i k fotbalu a domácí přispěli k obecné veselici pěveckým vystoupením pomyslného "tenisového kanára". Pokračovat ve večerní zábavě po konečném hvizdu rozhodčího Rambouska odešlo celkem 105 spokojených diváků. 

Újezd, který byl v loňské sezóně postrachem venkovních stadionů, zůstává po dvou odehraných kolech hodně dlužen své pověsti - 0 bodů a skóre 0:9 je hrozivé. Naopak Mikulovice jsou stoprocentní a těží zejména z příspěvků futsalových kouzelníků Rešetára s Chmelíkem a návratu svého diamantu Kříže po zranění.

Samotný zápas byl vyrovnaný a hlavní rozdíl byl zejména ve schopnosti dostat se do šancí a proměňovat. V této disciplíně vyhrály Mikulovice na celé čáře. Opět číhaly na své oblíbené protiútoky a krutě trestaly defenzívu soupeře.

Poprvé se domácí prosadili v 15.minutě po kombinaci futsalových dvojčat. Chmelík vyslal do úniku Rešetára a ten si s přehledem poradil - 1:0.

Ve 25.minutě už to bylo o dvě branky, když centrovaný míč Rešetára na zadní tyč zpracoval Kříž a nekompromisně propálil gólmana Norka - 2:0.

Hlavní hrozbou Újezdu byl hlavně Gočaltovský, nicméně defenzíva Mikulovic pracovala bezchybně a pokud nějaká střela prošla, likvidoval ji jistý Červenka mezi tyčemi.

Čtyřgólový Kříž

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté s cílem korigovat stav a kontaktním gólem zdramatizovat nepříjemně se vyvíjející zápas. To se jim ale nepovedlo, což vedlo k čím dál větší flustraci.

Nelze se divit, Mikulovice hrozily z ojedinělých brejkových akcí a skóre bobtnalo a bobtnalo. V 60.minutě vyslal přesnou kolmici za obranu Stefanov a Kříž převedl ukázkový blafák - 3:0.

O deset minut později přidal čtvrtý gól Štěpán, když se doslova probil (trochu se štěstím) do vápna soupeře a zblízka skóroval - 4:0.

Chuť a motivace Mikulovických byla očividná. V zabijáka se převtělil zejména Jakub Kříž, který v závěrečné desetiminutovce přidal ještě další dvě branky, čímž se na debaklu hostů podílel nakonec hned čtyřikrát. Výborný výkon podal i Rešetár, dařilo se ovšem celému týmu.

SK-1.FC Mikulovice je tak po dvou zápasech v euforii, tým šlape jako by jel Tour de France a jeho příznivci se již těší na příští duel na hřišti Chvojence.



Ohlasy k zápasu


SK-1.FC Mikulovice
Jakub Kříž, hráč: "Průběh zápasu nebyl tak jednoznačný, jak napovídá výsledek. Opět nám fungovala naše pevná obrana a když útok soupeře ohrozil branku, byl na místě brankář Červenka. Vycházela nám hra na protiútoky a výsledkem je šest pěkných branek. Pochvalu zaslouží celý tým."

Sokol Újezd
Martin Vohralík, hráč: "Hrajeme s každým vyrovnaný zápas, chvíli dokážeme soupeře i přehrávat a potom dostáváme celkem šílené góly. Nefunguje nám stoperská dvojice. Na další zápasy budeme muset zamíchat sestavou a ono si to sedne."



Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
F. Červenka [-] - J. Hyxa [-] (80. K. Dufek [-] ) , V. Novotný [-] (67. L. Křivka [-] ) , J. Vencl [-] - R. Stefanov [-] (81. V. Bříza [-] ) , T. Karlík ml. [-] , J. Kříž [-] , O. Těšínský [-] (31. P. Štěpán [-] ) - J. Plesinger [-] (72. T. Voda [-] ) - L. Rešetár [-] , Z. Chmelík [-]

Sokol Újezd
M. Norek [-] - M. Vohralík [-] , J. Rosůlek [-] , F. Gočaltovský [-] , J. Koblížek [-] , M. Urbanec [-] (67. J. Petříček [-] ) , J. Rozsévač [-] , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] (81. Y. Faleiev [-] ) , V. Chlumecký [-] , D. Kalina [-] (46. J. Petříček [-] )

ŽK: 16. J. Kříž , 56. J. Hyxa - 50. M. Urbanec , 87. M. Vohralík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Rambousek Josef - KOBERA Matěj, URBÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Jakub Kříž
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že se náš tým sejde alespoň v takové sestavě jako na první zápas v Dašicích a pokusíme se odčinit s Újezdem dvě prohry ze vzájemných soubojů z předchozího ročníku. Věřím, že na domácím hřišti jsme schopni Újezd porazit!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích