5:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě trefy z půlky pohřbily akcie Holic


Branky


12. P. Ehl (p.) , 17. D. Čáň , 46. Z. Mach , 48. F. Zbudil , 72. D. Nechvíle - 55. A. Kovařík , 84. J. Černý
11

Program úvodního kola nabídl pikantní souboj mezi Sokolem Chvojenec a rezervním týmem Holic. Tento duel lze vzhledem k zeměpisné blízkosti směle označit jako derby. Prestižní zápas zvládl lépe domácí Chvojenec, který ke konečnému vítězství 5:2 využil i několik tragických minel hostující defenzívy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly dávali pouze domácí

Domácí fotbalisté představili v sestavě přítomným šesti desítkám fanoušků hned několik letních posil a na svého soupeře vlétli pěkně zhurta. Hned ve 2.minutě se do vyložené šance řítil Čáň, z úhlu ale mířil pouze do boční sítě.

Útočník domácích si to ovšem vynahradil v minutě 17., kdy po chytře zahraném rohu Lukáše Zbudila a přiťuknutí Pinkase byl u volného míče jako první - 1:0.

Chvojenec pokračoval v nastavené aktivní hře a výsledkem jejich snahy byl ve 22.minutě odpískaný pokutový kop po kontaktu Ehla s gólmanem Kroutilem. Rozhodnutí rozhodčího Čermáka lze nazvat sporným, však se hosté hodně rozčilovali. Nicméně sám faulovaný hráč zvýšil na 2:0.

Vědomi si náskoku polevili domácí v aktivitě a pohybu a otěže zápasu převzali Holičtí. Ti si vypracovali do konce poločasu několik slibných příležitostí, jejich koncovka však byla žalostná. Buď požár uhasila soupeřova obrana nebo jistý brankář Novotný.

Dvě trefy takřka z půlky srazily akcie Holic na nulu

Do druhých 45 minut vstoupili domácí s větší koncentrací a záhy jim to přineslo ovoce v podobě třetí branky. Rychlý kontr v 46.minutě a následný centr do vápna uklidil placírkou k tyči Mach - 3:0.

Flustrovaní hosté pak o dvě minuty později vyrobili obrovskou hrubku! Nedorozumění mezi obráncem Matyášem a brankářem Kroutilem přineslo na zlatém podnose šanci pro Filipa Zbudila, který dalekonosnou střelou do opuštěné klece zvýšil už na 4:0.

Za takřka rozhodnutého stavu se dostaly ke slovu i Holice. V 55.minutě snížil na 4:1 Adam Kovařík a stejný hráč měl na kopačkách o několik minut později i druhý úspěch hostů. Penaltu ale nezvládl!

Zdálo se, že by se černobílí mohli ještě nadechnout k zdramatizování stavu, to by ale nemohla přijít hrubice číslo 2. Chybnou rozehrávku Kroutila zachytil bystrý Daniel Nechvíle a přesným lobem z půlící čáry definitivně pohřbil naděje hostů na zvrat zápasu.

Konečnou podobu výsledku pak dal v 84.minutě Černý - 5:2.

Hostující fotbalisté, kteří nebyli horším týmem, doplatili draze na obrovské minely defenzívy, které Chvojenec krutě trestal.



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
Filip Zbudil, hráč: "Myslím, že jsme si výhru zasloužili. Musíme si ale dát pozor před zápasem s Býští, abychom nevypadávali během zápasu z tempa hry, jednu chvíli nás soupeř přehrával a na naší straně stálo štěstí."

SK Holice B
Zdeněk Nývlt, trenér: "Výsledek zápasu neodpovídá dění na hřišti. Dovolím si tvrdit, že zhruba 60 minut zápasu jsme byli lepší. Možnosti vstřelit branku jsme si připravili minimálně jednou tolik co domácí. Rozdíl byl v jejich proměňování."



Sestavy


Sokol Chvojenec
J. Novotný [-] - O. Filipi [-] , P. Ehl [-] (73. A. Joska [-] ) , D. Čáň [-] (45. F. Kubík [-] ) , Z. Mach [-] , P. Pinkas [-] (63. D. Nechvíle [-] ) , L. Zbudil [-] (67. D. Nechvíle [-] ) , F. Zbudil [-] , M. Centner [-] , T. Richter [-] , M. Vávra [-]

SK Holice B
O. Kroutil [-] - M. Strnad [-] (28. D. Machatý [-] ) , V. Klasovitý [-] , C. Ortega [-] , A. Kovařík [-] , D. Kudrna [-] , R. Machatý [-] , J. Černý [-] , J. Dědič [-] , D. Valenta [-] (70. O. Sedlák [-] ) , J. Matyáš [-]

ŽK: 49. F. Zbudil , 67. D. Nechvíle , 77. D. Nechvíle - 12. O. Kroutil , 45. J. Černý , 90. J. Matyáš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čermák Jiří - ČERMÁK Dominik, URBANCOVÁ Agáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jan Černohubý
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas na úvod, derby. Bude hodně záležet, jak se týmy sejdou. Tipuju plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích