3:1
(1:0)
74. B. Koki
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krpata se vrátil domů a Roveň šlape


Branky


9. . Novák , 54. L. Mile , 57. L. Mile - 74. B. Koki
11

Skvělá zpráva pro příznivce TJ Sokol Roveň - vrátil se Jaromír Krpata a hned je to poznat! Roveň si bez problémů poradila na úvod s nepříjemnou Křiční 3:1, dvakrát se mezi úspěšné střelce zapsal Ladislav Mile. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Návrat Krpaty domů

Managementu Rovně se před začátkem nového ročníku Okresního přeboru Pardubic povedl skvělý tah. Z holického béčka se domů vrátil středopolař (a zároveň výborný střelec) Jaromír Krpata a dle slov trenéra Skalického vytvořil jednu z nejlepších dvojic tvůrců hry s Lukášem Petružálkem. Toto smělé prohlášení sice prověří až větší počet odehraných kol a silnější protivníci, nicméně "efekt Krpata" byl na hře zelených patrný od první minuty.

Držení míče, dribling, přesná přihrávka a rychlá rozehra - to byly hlavní atributy hry domácích po celé utkání a na hosty z Křičeně to platilo.

Blahodárný efekt měl i rychlý gól v síti brankáře Poláka, v 9.minutě se prosadil mladík Novák - 1:0.

Křičeň bojovala s nepřesností, navíc jí evidentně neseděl těžký, podmáčený terén. Střed pole příliš míčů nevyhrával, a tak zůstal jejich hrot a kanonýr Biath dost ztracený. Balóny, které by využil, prostě nechodily.

Mile nazul střelecké kopačky

Ve druhém poločase zúročili domácí svou převahu i brankově, když si střelecké kopačky obul útočník Ladislav Mile. Ten těžil právě ze spolupráce s Krpatou a Petružálkem. Obě své úspěšné trefy vměstnal do pouhých tří minut.

Nejprve v 54.minutě střelu Jaromíra Krpaty gólman Křičně vyrazil s námahou pouze před sebe a u odraženého míče byl nejdříve právě Mile - 2:0.

V 57.minutě pak tentýž hráč dostal ideální průnikovou přihrávku od Petružálka, přesprintoval stopery a přesnou střelou překonal Polláka potřetí - 3:0.

O osudu utkání tak bylo prakticky rozhodnuto. Na tomto faktu již nic nezměnilo ani snížení stavu v 74.minutě, kdy se prosadil Koki - 3:1.

Roveň se na úvod soutěže prezentovala velmi sympatickým výkonem, který potěšil i jejich trenéra Ladislava Skalického:

"Před sezónou kluci říkali, že chtějí soutěž vyhrát. Vzal jsem je za slovo a zvýšil četnost a náročnost tréninků. Těší mě, že to vzali vážně, výborným přístupem odmakali přípravu a vypadá to, že to přináší ovoce. Dnešní zasloužená výhra. Soupeře jsme poctivým výkonem a dodržováním pokynů k ničemu nepustili. Balón jsme zbytečně nedrželi, chodil rychle od nohy na jeden dotek a tím jsme si vytvářeli nebezpečná přečíslení. Výhra mohla být i vyšší, kdybychom proměnili více šancí. Dvě asistence si připsal navrátilec Jarda Krpata, který společně s Petružálkem ovládli střed hřiště a patří k nejlepší středové dvojici v soutěži. Dále mě těší, že se konečně více prosadil bojovník Láďa Mile. Pochvala pro všechny za týmový výkon. Nasadili jsme první korálek. V týdnu se připravíme na derby v Holicích a když zopakujeme dnešní výkon, tak přidáme i ten druhý korálek."

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roveň
Ladislav Mile, útočník a autor dvou gólů: "Na gólech zamakal celý tým, který bych chtěl pochválit za bojovný výkon. Střelu na 3:0 mohl asi gólman chytit."

SK Křičeň
Antonín Branský, hráč: "Roveň byla bojovnější, důraznější a aktivnější. Vyhrát si zasloužila. Na druhou stranu byl hrozný terén, je nepochopitelné, že po týdenních vedrech hrajeme na podmáčeném hřišti. Rozhodčí Sirůček měl podle mého názoru také příliš mnoho chybných verdiktů."



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Mile [-] (69. V. Melc [-] ) , . Novák [-] (58. M. Machatý [-] ) , J. Kučera [-] , J. Krpata [-] (84. T. Hofman [-] ) , L. Mládek [-] , A. Mikuláš [-] , L. Petružálek [-] , P. Michalco [-] (78. M. Šándor [-] ) , D. Kosina [-] (79. J. Roček [-] ) , T. Krpata [-]

SK Křičeň
A. Pollák [-] - D. Biath [-] , N. Pětioký [-] (84. ) , M. Rež [-] , J. Vanžura [-] , V. Branský [-] (68. B. Koki [-] ) , F. Gloza [-] (46. P. Vlk [-] ) , P. Malý [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-] (83. M. Vondrouš [-] )

ŽK: 27. L. Mládek , 49. . Novák , 84. J. Krpata - 28. P. Malý , 48. N. Pětioký , 82. J. Vanžura .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - KOBERA Matěj, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Jan Černohubý
Tip experta: remíza

To bude jistě velmi bojovné, soubojové utkání. Myslím, že se body budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích