5:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2024 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři přesné zásahy Ungra do sítě Slovanu zajistily Sencu plný bodový zisk


Branky


7. M. Ungr , 33. M. Ungr , 48. P. Podzimek (p.) , 55. O. Šustr , 90. M. Ungr - 4. M. Pernt , 28. L. Boula
12

Slovan v uplynulé sezóně překvapil čtvrtým místém. V nadcházejícím ročníku tak má na co navazovat. K prvnímu kolu vyjížděl na půdu ambiciozního nováčka ze Senca. Jako rozhodující se nakonec ukázal hattrick Milana Ungra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Senco si pro většinu svých zápasů zvolilo jako hrací den pátek. Ne jinak tomu bylo i v úvodním kole. A začalo se zostra. Už ve 4. minutě slavili jako první hosté, když se trefil Pernt. Vedení ale Slovanu nevydrželo dlouho. O slovo se ten podvečer přihlásil poprvé Milan Ungr, který měl po rychlé akci v 7. minutě na svědomí vyrovnání skóre. Po rychlých brankách nastala hluchá pasáž, ve které se kupily technické nedostatky. Díky tomu vznikal prostor pro spoustu soubojů. V bojovném utkání se jako další radovali hosté. Ve 28. minutě vrátil Slovanu náskok Boula. Následně ale obdržel další přihrávku za obranu ve 33. minutě Ungr a podobně jako u prvního gólu se nemýlil. 

Z kabin se týmy vracely za nerozhodnutého stavu a domácí i se třemi novými tvářemi, které se pro vývoj zápasu ukázaly jako rozdílové. Krátce po přestávce dostali domácí možnost penalty, kterou proměnil ve 48. minutě Podzimek. Důležitost úvodní čtvrthodiny pak ještě v 55. minutě umocnil přesně zakončující Šustr. Domácí tak měli otěže zápasu plně ve svých rukou a na hřišti byli postupem času lepším týmem. Diváky v závěru mimo jiné pobavilo i spuštěné zavlažovací zařízení, které utkání na chvíli přerušilo. Po krátké pauze ješte zvládl dovršit hattrick v 90. minutě Ungr.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka B
Petr Plass, trenér: Od začátku to byl docela bojovný fotbal. Soupeř měl v týmu dost běhavých fotbalistů. My jsme nastoupili v prvním poločase se třemi dorostenci. Hodně udělalo, že v útoku byl Milan Ungr, který je rychlý a celkově prostě rozdílový hráč. Poločas byl vyrovnaný 2:2. Byly tam od nás chyby, neměli jsme přesnou rozehrávku ze střední zálohy, což nám chybělo. Na druhý poločas jsem to prostřídal. Dorostenci, kteří ten den nastoupili si odpočinuli, přišel Pavel Vaigl, který přijel z Domažlic a už ta hra měla šmrnc, když tam byl v záloze nějaký dirigent. Začalo to mít myšlenku a hlavně se to zklidnilo zezadu a zpřesnili se balóny do náběhu na Milana Ungra, který dal tři góly. Celkově bych řekl, že jsme ve druhém poločase byli lepší.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Říká se, že jeden hráč utkání nedělá. V tomto případě to ovšem neplatí. První poločas jsme herně byli i lepším týmem, ale soupeř 2x udeřil z brejku přes Milana Ungra a stav byl tak 2:2. Druhý poločas nás soupeř zatlačil a vstřelil 2 branky. Poté si zkušeně zápas pohlídal a přidal ještě jeden gól z brejku. Milan Ungr nás motal jak míchačku na beton, 3 branky vstřelil a u dalších 2 byl taky. Doufám, že tohoto hráče potkáme na jaře maximálně někde v Plzni u piva.



Sestavy


SK Senco Doubravka B
J. Luhový [-] - M. Ungr [-] , D. Kalaš [-] , P. Podzimek [-] , J. Toman [-] (46. P. Vaigl [-] ) , M. Vávra [-] (46. O. Šustr [-] ) , M. Tomášek [-] (60. T. Vávra [-] ) , P. Bořánek [-] (46. V. Červený [-] ) , J. Vlk [-] , K. Řezáč [-] , R. Píha [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - L. Boula [-] (64. J. Komínek [-] ) , Š. Jančík [-] , K. Hranáč [-] (83. R. Shevchuk [-] ) , L. Král [-] , A. Daniel [-] , J. Polanka [-] (46. M. Vojta [-] ) , M. Pernt [-] , T. Červeňák [-] , M. Kolečko [-] (90. M. Brabec [-] ) , O. Ladislav [-] (64. A. Fišer [-] )

ŽK: 47. K. Hranáč .
Hráči zápasu: M. Ungr .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Schveinert Radek - MIČAN Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu napsat nic jiného, než jasná výhra domácích. Věřím, že se po mém přestupu na Sencu započne spanilá jízda za postupem do vyšší soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích