0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2024 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V úvodním zápase sezóny mezi Smíchovem a Liticemi diváci gól neviděli, oba tábory ale byly spokojené


Branky


12

Smíchov a Litice dělil v tabulce minulé sezony jediný bod. Dalo se tak očekávat vyrovnané utkání, což se v konečném zúčtování také potvrdilo. Po závěrečném hvizdu totiž na světelné tabuli svítilo, pro městský přebor ne příliš často vídané skóre 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice schytaly v jarní časti minulého ročníku na Smíchově pořádný příděl, a tak se tentokrát, i díky několika absencím, spoléhaly především na defenzivu. Míč na svých kopačkách tak drželi po většinu času domácí. Ti věděli, že budou muset hrát svižně a obranu hostů rozhýbat. I když se Litice snažily domácí držet na uzdě, jejich šancím se nevyhnuly. Naštěstí pro ně ale smíchovští v koncovce zrovna nezářili. A jelikož se ani hosté ke gólu nepropracovali, šlo se do kabin za stejného stavu, jako před úvodním hvizdem.

Ani po startu druhého poločasu se obraz hry neměnil. Smíchov kontroloval hru a diktoval tempo hry. Podobně jako v prvním poločase se ale domácí ze svých šancí netrefili a navázali tak na bídnou koncovku z předešlé sezóny. A to i díky brankáři Tihlaříkovi, který se po dlouhé době vrátil vypomoct do branky hostů. Postupem času bylo na hřišti vidět, že hosté jsou s bodem spokojeni. Neměli tak kam na spěch, což bylo na některých rozehrávkách znát. V zápase chyběli góly, ale mimo prvního poločasu nechyběly karetní tresty. Vše se ale vyřešilo jen žlutými kartami. Na domácí straně dvakrát, na té hostující hned čtyřikrát. Soupeři tak skončili zápas bez gólu, ale za to ne bez bodu, a tak mohou být oba dva spokojeni.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň B
Václav Duspiva, hráč: Samozřejmě jsme chtěli do sezóny vstoupit vítězně, což se bohužel nepodařilo, ale přesto bych zápas hodnotil pozitivně. Celou dobu jsme kontrolovali a tvořili hru. Věděli jsme, že naše velmi mladá sestava Litice nepřetlačí, ale že cesta by měla vést přes kombinaci a rychlost. To vše se nám dařilo až po koncovku, kdy jsme bohužel neproměnili tak 4-5 šancí, které vyloženě volaly po gólu. U mladých kluků bych ocenil trpělivost, kdy se drželi plánu i přesto, že se Litice od první minuty nikam nehnaly, držely blok a s každou rozehrávkou si dávaly hodně na čas. Pochvalu zaslouží všichni mladí, protože se nezalekli urostlých soupeřů a v soubojích byli znát - z nich bych pak bych vyzdvihnul dorostence Vacka, který tvořil hru a vyhrál velké množství hlavičkových soubojů. Závěrem můžeme konstatovat, že máme lepší vstup sezóny, než posledně, protože již nyní máme víc bodů než za prvních pět kol v předchozím ročníku.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Do utkání jsme šli oslabeni o osm hráčů a s respektem k soupeři, který nám naposledy dal na Slovanech 7 gólů. Vycházeli jsme ze zabezpečené obrany a to nám celkem vycházelo. S bodem jsme spokojeni, i díky hřišti, které je spíše pole. Tak špatné hřiště v Plzni jsem léta neviděl. Bylo to spíše o zranění...katastrofa... Absolutní poklonu u nás zaslouží gólman Tihlařík, který nás nenechal na holičkách a po čtyřech letech se vrátil, klobouk dolů před jeho výkonem a jednoznačně hráč zápasu.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň B
J. Čapský [-] - J. Škorvánek [-] (46. M. Sládek [-] ) , M. Chudoba [-] (66. M. Voloshchuk [-] ) , D. Tobrman [-] (46. P. Míčka [-] ) , D. Hranáč [-] (66. R. Hess [-] ) , J. Jaroš [-] , D. Vacek [-] (71. M. Bačkovský [-] ) , J. Pingert [-] , J. Dlabač [-] , M. Strejc [-] , V. Duspiva [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] (75. D. Blovský [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , D. Hrubý [-] (82. J. Elczner [-] ) , J. Kanta [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 78. J. Dlabač , 83. M. Voloshchuk - 46. M. Forman , 54. A. Hanzlíček , 58. J. Kanta , 80. L. Kindl .
Hráči zápasu: D. Vacek - J. Tihlařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MAREŠ Martin - DVOŘÁK David, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Smíchov vyhraje na domácí půdě a úspěšně začnou novou sezónu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích