2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Námšť udolala Křižanov


Branky


30

Zajímavé utkání domácí po přestávce zlomili ve svůj prospěch. Štolfa ve druhém zápase v řadě neinkasoval z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V prvních třiceti minutách měli více ze hry hosté a domácí nezvedla ani další Štolfou chycená penalta, která byla nařízena za hraní rukou, hned v 5. minutě zápasu. Hosté tak šli zaslouženě do vedení ve 29. minutě díky Horníčkovi -0:1. Ihned po vstřelené brance však konečně přidali domácí a ve 36. minutě vyrovnali, když se trefil Mojmír Matoušek - 1:1. Domácí měli i další šance k otočení výsledku, ale míč do sítě nedostali.

Domácí po přestávce rozhodli

Po přestávce měli šance již povětšinou hlavně domácí, ale trápili se v koncovce. Vedoucí branku vstřelil až v 72. minutě Bednář - 2:1. Pojistka vedení se domácím vstřelit i přes několik solidních příležistostí nepodařila, ale důležité další tři body zůstaly doma.


Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Květoslav Havránek (trenér): Od začátku utkání byly lepší hosté, kteří prvně neproměnili penaltu. Náš gólman skvěle vychytal. Ale poté další šanci už proměnili. Od té doby se změnil obrázek hry a zaslouženě jsme do poločasu vyrovnali zásluhou Matouška. Druhý poločas jsme přidali druhou branku, kdy se za obranu dostal Bednář a skóroval. Oba góly byly podobné, náběh za obranu a klíčka brankáři. Zápas to nebyl vůbec lehký, chyběli nám čtyři hráči. Náš tým není moc široký, takže jsme museli využít kluky z dorostu. Ti to zvládli velmi slušně, bohužel kvalita zápasu nebyla nijak vysoká. Uhráli jsme to bojovností, ale tři body se počítají. Další zápas HFK Třebíč, na tento zápas se osobně velmi těším.

SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Prvních 25 minut jsme byli jasně lepší. Bohužel jsme z několika loženek vytěžili pouze gól a neproměněnou penaltu. Poté se hra začala vyrovnávat a po jednom propadnutí na středu hřiště Matoušek zkušeně zakončil. Druhý poločas jsme hráli cca 15 minut, poté jsme se naprosto zbytečně soustředili na nepřesného hlavního sudího, kdy vyvrcholením jeho výkonu bylo, že v 89. minutě nechal domácí bránit standardní situaci ve dvanácti lidech a poté místo opakování situace udělil nesmyslně žlutou domácímu Matouškovi. Nicméně toto nám utkání neprohrálo. Náměšti gratuluji, podala velice bojovný a sympatický výkon. My to musíme příští týden zlomit.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
A. Štolfa [-] - M. Štolfa [-] (85. V. Chmelíček [-] ) , M. Preisner [-] , J. Tomek [-] , R. Dufek [-] - V. Chlanda [-] (65. J. Gottvald [-] ) , A. Drtílek [-] (85. J. Dohnal [-] ) , M. Matoušek [-] (85. Š. Matoušek [-] ) , R. Bednář [-] (80. P. Němec [-] ) , M. Veselý [-] - J. Rubák [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Uhlíř [-] , J. Horníček [-] , M. Procházka [-] , J. Milota [-] , M. Petr [-] , A. Nedoma [-] (70. D. Fendrych [-] ) , D. Bajer [-] , D. Plocek [-] , P. Bajer [-] , L. Kopáček [-] (80. P. Kaštan [-] )

ŽK: 8. M. Preisner , 85. M. Matoušek - 75. M. Petr , 83. D. Uhlíř .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠLEJTR Jiří - BUCHAR František, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích