2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2024 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť bere tři body


Branky


24

Sestup a postup spojily oba celky v 7. lize. Zápas nakonec vyšel lépe domácím, kterým tři body zajistil dvěma brankami Bednář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po úvodní oťukávací desetiminutovce začali mít domácí převahu a vytvořili si i spoustu příležitost. V největších z nich Kučera sám před brankou selhal a Bednář obešel dokonce i brankáře, ale místo sítě poslal míč do tyče. V dalších dvou příležitostech již Bednář skóroval, povedlo se mu to v 34. a 43. minutě - 2:0. Hosté měli jedinou příležitost, ale Vladeka v ní netrefil branku. V poločase vedli domácí o dvě branky.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce se hra vyrovnala. Domácí zahodili další tři tutovky, ale šance si  začali tvořit i hosté. V jednom případě dokonce vytáhl tutovku Štolfa na tyč. V těch dalších hosté spíše netrefovali branku a střelecky se tak nakonec vůbec nedokázali prosat. Utkání tedy nakonec skončilo zaslouženou výhrou domácích, kteří si po prvním kole připisují do tabulky tři body. Hosté si na své premiérové body musí ještě počkat.    


Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Josef Herbrych (trenér): Trochu jsme v tomto zápase zaplatili nováčkovskou daň. Třikrát jsme šli sami na brankáře, jednou trefili tyčku… bohužel jsme dnes nedokázali vstřelit branku z žádné šance. Soupeř hrál velice kompaktně, kromě dvou vstřelených branek si vytvořil další dvě obrovské šance a byl produktivnější. Musím hráče pochválit za týmový výkon a bojovnost. Domácím gratuluji a my se budeme snažit získat první body v soutěži za týden proti Rudíkovu.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
A. Štolfa [-] - M. Štolfa [-] , M. Veselý [-] , J. Tomek [-] , R. Dufek [-] - M. Chadim [-] , J. Rubák [-] , M. Matoušek [-] (89. J. Nesvadba [-] ) , R. Bednář [-] (76. M. Preisner [-] ) , A. Křivánek [-] (85. Š. Matoušek [-] ) - P. Kučera [-] (85. J. Dohnal [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - P. Svoboda [-] , M. Sáček [-] , L. Hakl [-] (60. M. Štork [-] ) , R. Šoukal [-] , R. Ferkl [-] (76. M. Prokeš [-] ) , F. Štork [-] , M. Dufek [-] , Š. Vladeka [-] (76. J. Mareš [-] ) , J. Hakl [-] (66. J. Bartejs [-] ) , M. Štork [-]

ŽK: 79. J. Rubák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - CHROMÝ Karel, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: výhra domácích

Náměšť bude doma silná a využije zkušenosti z vyšší soutěže. Rokytnice hraje dobře, ale v prvním kole si ještě na body nesáhne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích