22.09.2024 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

REPORT: Michut za hrdinu, Bartošek za smolaře. Body se mezi Hlukem a Hrachovcem dělily


Branky


7

Zápas mužstev z první poloviny tabulky předpovídal zajímavý a vyrovnaný zápas. Zajimavý byl, ale vyrovnaný bohužel ne. Hluk byl po celý zápas lepší, vytvořil si množství šancí, které bohužel neproměnil. Hrachovec se soustředil na obranu s vidinou alespoň jednoho bodu a vlastně nijak výrazně neohrozil braku domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluk hned od začátku měl míč na svých kopačkách a pravidelně ohrožoval bránu soupeře. V 6. minutě měl Martiš velkou šanci, ale z malého vápna přestřelil. Ve 20. minutě po akci Zelinky měl svou první velkou šanci Bartošek, ale míč za záda dobře chytajícího Michuta nedostal. Ve 41. minutě dostal míč do vápna Straňák, dal přihrávku k bráně a tam našel Zelinku, kterého střelu brankář vyrazil a k dorážce se dostal Martiš, který však trefil pouze tyč prázdné branky.

 

Na začátku druhého poločasu ve 46. minutě měl znovu Martiš velkou šanci vstřelit branku. Obránce Uhlíř poslal dlouhý míč za obranu a Martišův pokus o přehození brankáře nevyšel. V 51. minutě měl Hluk výhodu volného kopu z 16 metrů. K míči se postavil Straňák, jeho střela bohužel skončila na tyči. V 54. minutě dal Bartošek branku, ale ta nebyla uznána pro ofsajd. Největší šanci na vstřelení branky měl Hluk v 84. minutě, kdy za ruku rozhodčí nařídil pokutový kop. Brankář Michut střelu Bartoška vystihl a vyrazil. V 88. minutě měl smolař Bartošek ještě jednu šanci vstřelit branku. Obránce Uhlíř opět dlouhým míčem přehodil obranu, kde si naběhl Bartošek, který sice obešel i brankáře, ale z ostrého úhlu již nestačil zasunout míč do odkryté branky. Hrachovec si za dobrou obrannou hru odvezl bod a Hluk může mrzet, že neproměnil množství šancí.

 

Autor: SSEBI

Sestavy


Spartak Hluk
R. Pěgřím [-] - M. Lipoti [-] , T. Chodura [-] , A. Zelinka [-] , T. Martiš [-] , Š. Bartošek [-] , R. Sopůšek [-] , R. Straňák [-] , T. Šimoník [-] , V. Škorec [-] , D. Uhlíř [-]

SK Hrachovec
M. Michut [-] - M. Baran [-] (72. Y. Marko [-] ) , T. Krumpholz [-] (72. T. Pokorný [-] ) , D. Heřmánek [-] , J. Sušeň [-] , F. Brázdil [-] (12. E. Reshetniak [-] ) , J. Vrána [-] , P. Halda [-] (46. O. Strakhotskyy [-] ) , M. Vaigl [-] , J. Malý [-] , N. Pryhara [-]

ŽK: 4. J. Sušeň , 51. M. Michut , 94. J. Malý .
Hráči zápasu: M. Michut .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - ŠEVČÍK Igor, VITÁSEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2024 23:19
Hluk ve vyrovnaném zápase přetlačí Hrachovec a zvítězí
20.9.2024 23:19
Hluk ve vyrovnaném zápase přetlačí Hrachovec a zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů