D. Kantor 3.
L. Baron 51.
F. Buryan 57. (p.)
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(1:0)

D. Kantor 3.
L. Baron 51.
F. Buryan 57. (p.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Domácí Bystřice kralovala v napínavém duelu


Branky


3. D. Kantor , 51. L. Baron , 57. F. Buryan (p.) - 54. J. Vrtný
12

Utkání slibovalo napínavý souboj, a to se také potvrdilo. Domácí tým se od začátku prosazoval, když už ve třetí minutě otevřel skóre. I přes vyrovnaný průběh prvního poločasu a šance na obou stranách, si domácí udrželi vedení a v druhé půli znovu zabodovali. Hosté sice rychle reagovali, ale domácí brankář a solidní obrana jim znemožnili vyrovnání. Nakonec si domácí zaslouženě udrželi neporaženost a posílili svou pozici v tabulce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích, úvodní gól Kantora

Od prvních minut bylo zřejmé, kdo bude na hřišti v Bystřici „kralovat“. Domácí začali velmi aktivně a již v 1. minutě měli obrovskou šanci, ale Baron skákavou střelou těsně minul hostující branku. V 3. minutě se domácí konečně dočkali a šli do vedení, když záložník Kantor udělal kličku brankáři Smolíkovi i vracejícím se obráncům a zasunul míč do odkryté branky Palkovic – 1:0.

 

Hosté se po obdrženém gólu „oklepali“ a v 7. minutě zahrozili střelou Jakuba Pánka, která skončila vedle domácí branky. Následující fáze prvního poločasu se odehrávala především ve středu hřiště s mnoha nepřesnostmi, kdy bylo k vidění hodně zkažených přihrávek, přičemž více jich bylo na straně hostů.

 

Přesto se ve 37. minutě dostali k ohrožení domácí branky hosté opět, tentokrát střelou Jakuba Pánka, který však domácího brankáře Galusika neprostřelil. Domácí tak šli do šatny s jednobrankovým náskokem, ale hosté stále měli šanci na zvrat ve druhém poločase.

 

Domácí dominují: Bystřice zpevnila vítězství s třemi gól

Druhý poločas začali domácí lépe. V 51. minutě Zabystrzan „zatáhl“ útok po pravé straně a poslal střílený centr před palkovickou branku, kde nekrytý Baron navýšil vedení domácích na 2:0. Radost domácích však netrvala dlouho, neboť v 54. minutě se hosté radovali z krásné hlavičky Honzy Vrtného, který snížil na 1:2.

 

Hosté si vytvořili šanci na vyrovnání v 56. minutě, kdy kanonýr Honza Vrtný napálil odražený míč, ale trefil pouze střed branky, kde stál připravený gólman Galusik. Hned v 57. minutě si však slabší chvilku vybrala palkovická obrana a domácí trestali. Po faulu Smolíka na Zabystrzana kopali pokutový kop, který domácí Buryan bezpečně proměnil – 3:1.

 

Po třetím gólu si domácí výsledek pohlídali a zaslouženě vyhráli. Byli lepší v kombinaci ve středu hřiště, přičemž klíčoví byli jejich tři hráči futsalové ligy. Palkovice hrály v posledních dvou kolech proti prvním dvěma týmům tabulky a ačkoliv nepropadly, nepodařilo se jim ziskat žádný bod. Do konce podzimní části zbývají odehrát poslední čtyři kola s týmy, se kterými budou muset získat body.

 
''Zdroj: TJ Bystřice ''

''Zdroj: FK Palkovice''

Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - R. Badura [-] (77. P. Liberda [-] ) , F. Buryan [-] , D. Marosz [-] , M. Teofil [-] (77. J. Staniek [-] ) , L. Baron [-] , J. Rusz [-] (60. Š. Krátký [-] ) , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , I. Martinčík [-] , T. Fober [-] (46. A. Zabystrzan [-] )

TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - P. Burda [-] , J. Huška [-] , T. Neuwirth [-] , J. Pánek [-] , R. Merta [-] , P. Kožušník [-] , J. Farský [-] , L. Slanina [-] , J. Vrtný [-] , A. Mrkvička [-]

ŽK: 38. F. Buryan , 48. L. Baron , 59. D. Kantor , 64. D. Zoubek , 81. I. Martinčík - 59. P. Kožušník , 69. P. Smolík , 79. A. Mrkvička .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - KLEČACKÝ Marek, KOTAS Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2024 09:41

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:28

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 09:51

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 09:22

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 01:07

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích