0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:3)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

28.09.2024 16:00

9.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Sparta v Lednici nezaváhala


Branky


2. E. Bezyk (p.) , 9. R. Janderka , 27. E. Bezyk
7

Poslední tým tabulky přivítal na svém hřišti druhý celek soutěže, Spartu Brno. Lednice chtěla navázat na minulý týden, kdy potrápila lídra soutěže. To se ale úplně nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na zápas jsme se těšili, protože marodka se začala vyprazdňovat a minulý týden tým předvedl dobrý výkon na hřišti Boskovic, i když to na body nestačilo. Do zápasu se Spartou jsme však vstoupili nesoustředěně a v podstatě už v 15. minutě bylo rozhodnuto. Dělali jsme zbytečné chyby v obraně, hráči bránili daleko od sebe a nevyhrávali osobní souboje. Hned v 1. minutě se hosté kombinací dostali do naší šestnáctky a rozhodčí posoudil zákrok Kuby Dobšíčka jako faul a odpískal pokutový kop. 0:1. V 8. minutě jsme prohráli několik soubojů na levé straně hřiště a hosté zakončili na 0:2. Poté se hra začala vyrovnávat, ale rozhodující byla 15. minuta. Zahrávali jsme rohový kop tak „dobře“, že z toho vznikl rychlý protiútok, po kterém byl Marek Kyněra vyloučen za faul. Hosté si od té chvíle hlídali výsledek.

Ve zbytku utkání jsme se sice snažili, ale vážněji jsme branku hostů neohrozili. Ve 27. minutě jsme reklamovali penaltu za ruku hostujícího hráče v pokutovém území, ale rozhodčí oprávněně posoudil situaci jako nastřelenou ruku. Z následného protiútoku jsme faulovali před pokutovým územím, a z přímého kopu hosté zvýšili na 0:3. Kluci se snažili, kopali jsme několik rohů, ale rozehrávali jsme je tak, že hosté hrozili rychlými protiútoky.

Stejný obraz hry pokračoval i ve druhém poločase. Branku hostů jsme ohrozili pouze z přímého kopu, zatímco naše mužstvo několikrát podržel brankář Filip Nezmar. Nezbývá než pořádně potrénovat a připravit se na další zápas, který hrajeme v sobotu dopoledne v Kohoutovicích.

ZDROJ: TJ Moravan Lednice

Utkání zhodnotil i útočník Sparty Brno Jindřich Stehlík:

Do Lednice jsme jeli s vědomím jejich postavení v tabulce a nechtěli jsme rozhodně nic podcenit. Podařilo se nám už do 20-té minuty vstřelit tři góly, když hlavně ten třetí od Baze z přímáku bych si dovolil nominovat na gól roku. Domácí poté dostali ještě červenou kartu a bylo po zápase. Celý zápas jsme kontrolovali hru a bohužel jen našim vymýšlením a jakousi nedůsledností to neskončilo vyšším rozdílem.



Ohlasy k zápasu



FC Sparta Brno
Pavel Drbal (asistent trenéra): Do zápasu jsme vstoupili přesně, jak jsme chtěli. Velmi aktivní dostupování a při zisku míče kolmo nahoru. Odměnou byly dvě rychlé branky a červená karta. Bylo cítit, že tohle byla rozhodující situace a poté se tempo výrazně snížilo. V druhé půli jsme ještě některé šance nedokázali využít, tentokrát nás to ovšem nemuselo mrzet. Důležité je pro nás čisté konto v zádech. Naše hra je pořád ve vývoji, ale když výjimečně zapneme na dvojku, dá se na to koukat.

Sestavy


TJ Moravan Lednice
F. Leznar [-] - O. Hlavňovský [-] , F. Pavlinec [-] (51. F. Mazuch [-] ) , E. Čábelka [-] (82. Š. Martinek [-] ) , M. Ruber [-] (82. J. Ferby [-] ) , J. Dobšíček [-] , P. Mach [-] (82. V. Kyněra [-] ) , . Kyněra [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , T. Popp [-] (82. D. Novák [-] )

FC Sparta Brno
M. Štěpánek [-] - J. Krejčíř [-] , V. Popovych [-] (68. J. Svoboda [-] ) , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (82. A. Vaykhel [-] ) , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , T. Košut [-] , E. Bezyk [-] , L. Krejčí [-] (53. O. Pelc [-] )

ŽK: 63. M. Ruber , 76. T. Popp - 69. O. Makiš , 88. T. Košut . ČK: 15. . Kyněra .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - GASNÁREK Michal, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Daniel Zajíček
Tip experta: výhra hostů

Lednice se dost trápí.

Petr Florián

Expert: Daniel Zajíček
Tip experta: výhra hostů

Lednice se dost trápí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích