Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 16:30

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Svratka otočila duel v Bosonohách v závěrečné desetiminutovce


6

Bosonohy přivítaly na svém hřišti úplně jinou Svratku než na jaře. Domácí opět bojují ve spodní části tabulky. Svratka prožívá zase úplně obrácený průběh a patří zatím mezi špičku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Zápas měl náboj, bojovnost a celkem i fotbalovost. Hráči Svratky byli více na míči, ale nevypracovali si žádnou větší šanci, kromě střel z větší vzdálenosti a několika závarů v šestnáctce. Z naší strany jsme měli také střely z větší vzdálenosti a jednu velkou šanci, kterou jsme bohužel neproměnili. Po brejku a krásném zakončení jsme šli do vedení 1:0. Druhý poločas se odehrával ve středu hřiště a snaha Svratky troskotala na naší defenzívě. Měli jsme opět velkou šanci, kterou jsme neproměnili, a myslím, že v 80. minutě přišla jejich první střela na branku, a ze standardní situace jsme inkasovali. Druhý gól jsme dostali po minutě hry, kdy hráč zpoza vápna prostřelil našeho gólmana. Konec zápasu byl už rozkouskovaný a bohužel jsme opět nezískali žádné body.

FC Svratka Brno
Mykhailo Oros (hráč): Celý zápas jsme byli lepší, měli jsme míč na kopačkách, ale ke konci prvního poločasu jsme dostali gól z brejku. Bosonohy se pak stáhly do nízkého bloku, takže bylo těžké se dostat do šancí. I přesto, že byly v nízkém bloku, jsme si vytvořili několik šancí. Ke konci zápasu jsme měli standardní situace, Jan Lenikus našel Mykhaila Horbačenka, který srovnal na 1:1. Poté sám Jan Lenikus vystřelil další gól a poslal nás do vedení 1:2.

Sestavy


FK SK Bosonohy
M. Doležal [-] - S. Lerch [-] , P. Čoupek [-] (77. M. Pakosta [-] ) , Š. Pelán [-] (68. P. Táborský [-] ) , O. Osladil [-] , P. Dohnal [-] (77. J. Černý [-] ) , V. Kratochvíl [-] , M. Tofl [-] , T. Lukšija [-] , M. Kroutil [-] , K. Konečný [-]

FC Svratka Brno
M. Oros [-] - J. Solanský [-] , R. Zadorozhnyi [-] , M. Čápek [-] (46. V. Malishevskyy [-] ) , E. Moll [-] , J. Lenikus [-] , J. Sláma [-] (46. J. Sedlák [-] ) , I. Mhundwa [-] , J. Sommernitz [-] (68. M. Tkach [-] ) , F. Sojka [-] , M. Horbachenko [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRČOVÁ Mária - TURANSKÝ Martin, VARGOVÁ Alexandra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Petr Florián
Tip experta: výhra hostů

Svratka po letní obměně kádru šplhá tabulkou a bude chtít o další stupínek výš, 1:3.

Petr Florián

Expert: Petr Florián
Tip experta: výhra hostů

Svratka po letní obměně kádru šplhá tabulkou a bude chtít o další stupínek výš, 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích