1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2024 17:00

14.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kohoutovicích viděli diváci branky až v samém závěru


Branky


7

Ve středu 21. srpna se Kohoutovice představí na domácí půdě v předehrávce 14. kola proti jednomu z favoritů soutěže. Přijeli Boskovice-Letovice napravit zaváhání z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Tatran Kohoutovice
Martin Janíček (hráč): První poločas měli herně navrch hosté ale na vyložené šance to bylo po jedné na každé straně. Druhá půle byla v režii domácích, kteří neproměnili tři vyložené šance a paradoxně inkasovali výstavní dalekonosnou střelou. V nastavení jsme stihli vyrovnat po dlouhém autovém vhazování a závaru v šestnáctce.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): První poločas nabídl jednu šanci na obou stranách a druhý poločas byl z naší strany špatný. Domácí chodili do rychlých brejků po naší nedůslednosti a zbytečných ztrátach. Ve druhém poločase jsme mohli klidně dvě branky dostat. Naštěstí jsme to přestáli a Michal Stříž to trefil do šibenice z 30 metrů. Domácí se dostali ještě z autu do našeho vápna, kdy jsme první míč špatně odehráli a druhý míč po souboji jejich hráče s našim golmanem propadl na volného hráče a zápas skončil 1:1. Vyrovnávací brance předcházela naše chyba, ale to co se odehrálo při souboji jejich hráče s našim gólmanem, to ať si každý posoudí sám.



Sestavy


Tatran Kohoutovice
R. Kyzlink [-] - L. Vránek [-] , D. Varga [-] , M. Janíček [-] , F. Žáček [-] (85. L. Průcha [-] ) , P. Mládek [-] , J. Březovský [-] (78. M. Hála [-] ) , M. Pavliš [-] , M. Illek [-] , T. Němec [-] (91. A. Sedlák [-] ) , T. Jankulár [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (57. M. Černý [-] ) , R. Hlaváček [-] (46. O. Paděra [-] ) , J. Ondroušek [-] , M. Pokorný [-] (92. A. Všianský [-] ) , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (81. M. Najer [-] ) , J. Kazda [-] (46. J. Stara [-] ) , M. Stříž [-] , R. Klepáček [-] , L. Marek [-]

ŽK: 77. J. Březovský - 63. M. Pokorný .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Šenkýř Petr - SUCHÝ Matěj, LAZAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Pavel Drbal
Tip experta: výhra hostů

Boskovice dvakrát po sobě nedovolí ztrátu a vyhrají alespoň o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů