4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

10.08.2024 17:30

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Derby ovládly Boskovice, řádil Pokorný


Branky


6. M. Pokorný (p.) , 19. M. Pokorný , 65. M. Pokorný , 93. V. Hrabec - 58. T. Adámek
9

První podzimní kolo a hned derby a navíc dle postavení minulé sezóny se mělo jednat o šlágr kola. Domácí ale potvrdili, že tuto sezónu budou bojovat opět o přední pozice, né-li tu nejvyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V prvním utkání v nové sezóně vyzvalo naše áčko tým z nedalekého Kunštátu. Utkání se odehrálo na hřišti v Letovicích, kam zavítalo na 400 diváků. V prvních třiceti minutách utkání náš tým dominoval ve všech směrech a výsledkem bylo vedení 2:0, kdy se prosadil v obou případech Pokorný.

Kunštát se dočkal snížení v 58. minutě, kdy se trefil Adámek, které však trvalo jen dvě minuty, neboť v 60. minutě završil hattrick Miloš Pokorný. Konečnou podobu výsledku stvrdil v nastavení svým prvním gólem v A týmu Vladimír Hrabec. Další utkání odehraje náš tým v pátek 16.8. 2024 od 18:00 v Bystrci. Přijeďte podpořit naše kluky.

Report: FC Boskovice - Letovice


Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): První zápas jsme chtěli vyhrát a odrazit se co nejlépe do nové sezóny, což se nám povedlo perfektně. Od začátku jsme byli aktivnější a zaslouženě jsme šli do poločasového vedení 2:0. Rozdíl ve skóre mohl byt ještě větší, ale bohužel jsme spálili hodně šancí. Kunštát po poločase snížil na rozdíl jednoho gólu po naší nedůslednosti při rohu. Naštěstí hned za minutu přidal svůj třetí gól v zápase Milda Pokorný. Potom jsme chodili do rychlých protiútoků a po jednom z nich jsme přidali čtvrtý gól. Kunštát je pro nás vždy těžkým soupeřem, ale tentokrát jsme zaslouženě vyhráli.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Zpětně možná škoda, že jsme si prožili velmi úspěšnou letní přípravu a nedostali se v ní do většího nekomfortu. Pomyslná facka přišla v úvodním kole soutěže. Proti Boskovicím jsme dvacet minut absolutně nestíhali. Nedokázali jsme vyřešit zbytkovou obranu, po ztrátách míče pro nás obrovský problém zajistit střed hřiště a navazovat rychlíka Mildu Pokorného. Výsledkem byly čtyři šance domácích a jejich vedení 2:0. Od 25. minuty jsme se zlepšili, my byli více na míči a Boskovice zatáhly. Bohužel ani hra do plných nám úplně nešla a prakticky nic jsme si tam nevytvořili. V 58. minutě po pěkné akci snížil na 2:1 Tomáš Adámek a podle aktuálního rozpoložení na hřišti to vypadalo, že ještě můžeme hrát o lepší výsledek. Bohužel o pár minut později domácí opět odskočili o dva góly, když jsme nebyli schopní zavřít a zajistit hřiště při našem vlastním odkopu od branky. V závěru jsme se sice ještě snažili, ale k ničemu podstatnému to nevedlo, naopak Boskovice přidaly čtvrtý gól. Zápasy v srpnu půjdou v rychlém sledu, ze dneška se musíme poučit a nachystat se na domácí zápas se Spartou Brno.

Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (73. M. Černý [-] ) , V. Cichra [-] , J. Ondroušek [-] , M. Pokorný [-] (73. A. Všianský [-] ) , V. Živný [-] (69. M. Najer [-] ) , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (59. R. Hlaváček [-] ) , R. Klepáček [-] , L. Marek [-] , J. Stara [-] (73. V. Hrabec [-] )

FK Kunštát
I. Loukota [-] - T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] , M. Zlatníček [-] (73. T. Videman [-] ) , F. Adamec [-] (73. J. Petrželka [-] ) , J. Baňa [-] (78. T. Novotný [-] ) , J. Havlík [-] (58. T. Adámek [-] ) , T. Bělehrádek [-] , D. Hanák [-]

Počet diváků: 400. Rozhodčí: KUBEC Radek - BÍLÝ Jiří, ŠMÍD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra hostů

Hned v úvodním kole nás čeká derby. Jsme skvěle připraveni. Věřím, že vyhrajeme.

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra hostů

Hned v úvodním kole nás čeká derby. Jsme skvěle připraveni. Věřím, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích