Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2024 10:30

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta doma přehrála Ratíškovice, dvakrát se trefil Stehlík - FOTO


9

Podzimní sezóna je tu. Jeden z favoritů soutěže nezaváhal a vstup do nového ročníku se mu povedl. Rozhodl o tom především první poločas, kdy domácí borci vstřelili čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně. Přesně takhle jsme si představovali začátek soutěže a celý první poločas jsme byli silní na balonu a předváděli sebevědomou kombinaci, kterou jsme dokázali přetavit ve čtyři pěkné branky. Bohužel krátce před poločasem jsme inkasovali zbytečný gól z naší nedůslednosti a tím jsme nechali soupeře nadechnout.

Celý druhý poločas jsme hráli již velmi pasivně. Soupeř nás za to právem potrestal další inkasovanou brankou. První zápas nám ukázal spoustu pozitiv naší hry, ale také věci, na kterých musíme ještě hodně zapracovat. Tyto nedostatky budeme chtít v průběhu sezóny odstranit z naší hry a to je pro nás motivace do dalších zápasů, zhodnotil nový hrající asistent Sparty Brno Pavel Drbal.

Fotogalerie: FK Baník Ratíškovice



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Do utkaní jsme vstoupili nejlíp, jak to šlo a hned v první minutě jsme dali gól. V prvním poločase byla naše hra dominantní a účelná a vyústila ve čtyři góly. Soupeře jsme k ničemu nepustili až na přímý kop v poslední minutě ze kterého dokázal vstřelit gól. Do druhé poločasu jsme vstoupili jak už u nás bývá zvykem, když vedeme, tak nějak vlažně a výkon od nás nebyl dobrý. Důležité jsou, ale tři body na začátek sezóny, které nám dodají klid.

FK Baník Ratíškovice
Sebastian Toman (hráč): První polovina nám vůbec nevyšla. Dělali jsme chyby v obraně a špatně bránili ve středu zálohy. Druhá polovina už se nám povedla, hráli jsme to, co jsme chtěli a taky to tak i vypadalo. Soupeře jsme nepustili absolutně k ničemu a byl nucen nakopávat.



Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - O. Pelc [-] (79. V. Popovych [-] ) , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , T. Košut [-] , J. Pojsl [-] (88. J. Komárek [-] ) , E. Bezyk [-] (71. P. Hubr [-] )

FK Baník Ratíškovice
F. Ivánek [-] - P. Horvát [-] , O. Polách [-] (46. Š. Kordula [-] ) , M. Ševčík [-] (79. D. Surový [-] ) , A. Skřivánek [-] , S. Križan [-] (46. P. Zemánek [-] ) , S. Toman [-] , T. Knap [-] , M. Horváth [-] , M. Lacko [-] (74. L. Polanský [-] ) , P. Venclík [-] (46. P. Václavík [-] )

Počet diváků: 65. Rozhodčí: KORČÁK Jaroslav - JEŽEK Michal, SKOUPÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Sparta bude chtít hned od úvodu atakovat přední pozice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích