D. Kroc 21. (p.)
1:1
(1:1)
43. V. Bystřický (p.)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(1:1)

D. Kroc 21. (p.)
 
43. V. Bystřický (p.)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Chrást ani Zbiroh se branky ze hry nedočkaly, oba ale proměnily po jedné penaltě a berou tak bod


Branky


21. D. Kroc (p.) - 43. V. Bystřický (p.)
18

V Chrástu se v duelu dvou týmů z čela tabulky čekalo na gól ze hry celých devadesát minut marně. Dominovaly především obrany a tak jediné branky padly po faulech v pokutových územích. Jeden proměněný pokutový kop na obou stranách znamenal remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrást po úvodních dvou výhrách v posledním utkání remizoval a před vzájemným duelem se Zbirohem měl stejně bodů jako jeho soupeř, který ovšem odehrál o jeden zápas více. Domácí vstoupili do zápasu rozhodně lépe a ve hře měli navrch. Dařilo se jim s balonem a Zbiroh se musel soustředit především na obranu, což se mu povedlo, jelikož se Chrást do větších šancí moc nedostával. První vzruch před oběma brankami tak zaznamenali diváci až ve 21. minutě. Faul v pokutovém území znamenal výhodnou pozici pro domácí. Nařízenou penaltu proměnil Daniel Kroc a podtrhl povedený úvod jeho týmu. Hosté postupem času v prvním poločase hru vyrovnali, ale branku svého soupeře téměř neohrozili. Výjimkou byl závěř úvodního dějství, když nejdřív nezužitkoval centr ze strany Václav Bystřický, aby ten samý hráč následně proměnil ve 43. minutě pokutový kop po nedovoleném zákroku na Jakuba Huňáčka.

 

 

 

Ve druhém poločase se obraz hry otočil. Branka do šatny hosty nakopla a tentokrát měli více ze hry právě oni. Vzadu hráli s jistotou a díky menší aktivitě domácích se mohli více tlačit dopředu, což ale k vedoucí brance nevedlo. Hostům se povedla střídání, díky kterým jejich snaha neutuchala. Chrást si musel do konce zápasu dvakrát pomoct zákroky za žlutou kartu, ale mimo nich si rozhodčí už do svého notýsku žádnou jinou významnou událost zapsat nemusel. Týmy se tak rozešly smírně.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Patrik Švajcr, hráč: Ihned ze začátku utkání jsme na Zbiroh chtěli vlétnout, což se nám prvních pár minut i dařilo. Poté ale soupeř hru postupně vyrovnával. Šancí během zápasu moc nebylo a tak obě dvě branky padly z penalt. Druhý poločas si troufnu říct, že soupeř zvládl lépe a tlačil nás. Tomuto utkání sluší remíza a do dalších zápasů se musíme lépe připravit a po delší době opět urvat tři body na naší stranu.

TJ Město Zbiroh
Jakub Huňáček, hráč: Na utkání s Chrástem jsme přijeli mírně oslabeni o dva hráče základní sestavy. Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání, což se potvrdilo hned zkraje zápasu. Prvních přibližně 35-40 minut byli domácí jasně lepším týmem. Drželi široké hřiště, kombinovali s balonem a rotace útočných hráčů nám dělala problémy. My se postupně více koncentrovali na defenzivu a branku soupeře příliš neprověřili. V 21. minutě rozhodčí nařídil pokutový kop z kategorie “soft” a domácí šli zaslouženě do vedení. My si vypracovali jednu gólovku, kdy se po centru z levé strany ocitl sám před brankářem Bystřický, domácí gólman ho ovšem skvěle vychytal. Ve 43. minutě jsem se po několika odrazech v domácím vápně dostal k balonu ve stejnou chvíli jako domácí obránce, který spolu s balonem hrál i moji nohu a rozhodčí nařídil druhou “soft” penaltu v zápase, kterou Bystřický v klidu proměnil. Jít tedy za stavu 1:1 do šaten byl pro nás úspěch. Druhý poločas již byl z naší strany lepší. Hráli jsme lépe v bloku, vzadu se dobře zajišťovali a měli úzké hřiště. Řekl bych, že domácí i opustili od své hry v prvním poločase a my mohli být více aktivní směrem dopředu. Chtěl bych pochválit i naše střídající hráče, kteří svým důrazem udrželi i těžší míče vpředu a obrana si mohla vydechnout. Závěrem zápasu si oba týmy vytvořily ještě několik šancí, ale bez přesného zásahu. Remízu po průběhu utkání na hostujícím hřišti a u velmi kvalitního soupeře určitě bereme.

Sestavy


FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - T. Rada [-] , A. Brýla [-] , P. Švajcr [-] (81. M. Nový [-] ) , P. Korelus [-] , D. Tupý [-] , J. Král [-] (81. A. Mužík [-] ) , J. Kostifál [-] (46. P. Franta [-] ) , D. Kroc [-] , J. Šuster [-] (81. Š. Fabián [-] ) , J. Sekanina [-]

TJ Město Zbiroh
J. Dvořák [-] - T. Urx [-] (64. P. Kakeš [-] ) , V. Bystřický [-] (64. J. Lukeš [-] ) , J. Huňáček [-] , J. Rada [-] , T. Pondělík [-] (84. M. Kellner [-] ) , M. Švehla [-] , P. Chvojka [-] , J. Šmát [-] , J. Sefzig [-] , I. Vonásek [-] (64. M. Radošovský [-] )

ŽK: 58. D. Tupý , 88. D. Kroc .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: Orlík Vladimír - REIPRICH Václav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chrást si po zaváhání spraví chuť a přibrzdí dobře rozjetý Zbiroh.

Tip experta: výhra domácích

Chrást si po zaváhání spraví chuť a přibrzdí dobře rozjetý Zbiroh.