1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

15.09.2024 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Horní Bříza sahala v propršeném zápase po třech bodech, nakonec ale z Vejprnic veze jen jeden


Branky


20

I v neděli se našlo jedno utkání, které mohlo bát odehráno. Mezi Vejprnicemi a Horní Břízou k tomu rovněž přispěla umělá tráva. Za stálého deště hosté po krásné brance ze střední vzdálenosti dlouho vedli, domácí ale stačili utkání v závěru dovést alespoň k remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za nedělního neutuchajícího deště se stejně jako v sobotu odehrál jeden zápas. Svou umělou trávu využily domácí Vejprnice, které v soubouji "B" týmů přivítaly Horní Břízu. Ta na svého hostitele v začátku utkání nastoupila aktivně. Jejich snaha ale k brance nevedla. Nejblíže k ní měla Horní Bříza po přímém kopu, kdy po zákroku domácího brankáře mířili hosté z dorážky do tyče. Nemuseli ale smutnit dlouho. Ve 26. minutě odvrátila obrana Vejprnic míč jen za hranici vápna, kde se do voleje opřel Vilém Čechura a poslal hosty do vedení. Po úvodním gólu se více dopředu osmělili i domácí, ale nebezpečné situace převážně ze standardních situací k brance nevedly. A když to samé platilo i pro hosty, odcházela do kabin Horní Bříza s nejtěsnějším možným vedením. 

 

 

 

Vejprnice do druhého poločasu prostřídaly a měly navrch. Hon za vyrovnáním ale končil často na rukavicích hostujícího brankáře. Nutno podotknout, že i Horní Bříza si vypracovala hlavně z rychlých kontrů do otevřenější obrany své možnosti. Domácí se ale srovnání kroku se soupeřem nakonec přeci jenom dočkali. V 88. minutě se rozhodl pro dlouhý křižný pas do hostujícího vápna Libor Rada, který se ocitl až u Milana Steinbrückera a ten už si s uklizením balónu do sítě věděl rady. V závěru mohli jěště na poslední chvíli zvrátit utkání na svou stranu znovu hosté, ale v poslední možnosti je zastavil domácí brankář a body se tak po závěrečném hvizdu dělily.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Jiří Krištof, trenér: I když pršelo celou dobu a počasí nebylo příjemné, tak díky umělce jsme hrát mohli a oba mančafty se s tím nějak vypořádaly. Jsme rádi, že to máme odehrané, protože s těmi dohrávkami je to vždycky těžké. Myslím si, že to byl kvalitní zápas s kvalitním soupeřem. Horní Bříza potvrdila, že je ve formě, když ještě neprohrála. V prvním poločase byli hosté o malinko lepší. Byli důraznější, více na míči a dali nám gól z dálky po odraženém míči, když to hostující hráč z dvaceti metrů trefil krásně. Pak oba týmy spálily jednu velkou šanci. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, udělali jsme nějaká střídání v sestavě, které si myslím, že nám pomohly. Oživili jsme útok a za vyrovnáním jsme si šli. Vypracovali jsme si tři gólové situace, byli jsme nebezpeční i z rohů a v 88. minutě jsme vyrovnali Steinbrückerem po krásné dlouhé křížné přihrávce od Libora Rady a zaslouženě jsme tak vyrovnali. Musím ale říct, že soupeř měl také 2-3 brejkové situace, kdy mohl vedení zvýšit na 0:2. Při těch nás dvakrát podržel brankář. Bod si myslím, že je zasloužený na obě dvě strany. Jinak za mě férový a fotbalový zápas.

SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát, trenér: První poločas jsme začali aktivně a hned v úvodu jsme si vypracovali gólovou šanci, kterou jsme bohužel neproměnili. Další stoprocentní šance přišla po výborné střele z trestného kopu, kterou brankář domácích pouze vyrazil, dorážka však skončila na tyči domácí brány. Změnu skóre přinesla povedená střela za hranicí šestnáctky, když domácí obrana odvrátila centr z lajny pouze k našemu hráči a ten krásnou střelou otevřel skóre zápasu, 0:1. Po vstřeleném gólu začali domácí hrozit zejména ze standardních situací, z žádné z nich však skórovat nedokázali. V závěru poločasu jsme mohli ještě zvýšit na 2:0, odkrytou branku domácích jsme však trefit nedokázali. Druhou půli začali domácí aktivněji, dostávali se častěji k zakončení, ale několikrát nás podržel gólman. I my jsme si ve druhé půli vypracovali několik velkých šancí, ale k navýšení skóre chyběla přesnost. Těsně před koncem zápasu se domácím podařilo vyrovnat na 1:1, když po našem nedůrazu propadl nakopnutý balón za obranu a tváři v tvář našemu gólmanovi domácí hráč nezaváhal. V 90. minutě jsme mohli strhnout vítězství na naši stranu, ale v další tutovce nás vychytal gólman domácích. Zápas hraný za vytrvalého deště tak skončil remízou 1:1.

Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
D. Řezáč [-] - L. Tarantík [-] (46. M. Steinbrücker [-] ) , R. Křen [-] , J. Pospíšil [-] , J. Guldán [-] (90. M. Venda [-] ) , L. Rada [-] , J. Beneš [-] (77. M. Mottl [-] ) , M. Hora [-] , M. Homolka [-] , D. Vodrážka [-] (23. P. Bořík [-] ) , M. Berenreiter [-]

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - S. Tkačik [-] (67. V. Tuka [-] ) , A. Daníček [-] (79. O. Macháček [-] ) , J. Hošťálek [-] , M. Tvrdík [-] (25. V. Růžička [-] ) , L. Vodrážka [-] , L. Dobrý [-] , V. Zavadil [-] , M. Zavadil [-] , J. Sedlecký [-] , V. Čechura [-]

ŽK: 62. V. Zavadil , 63. V. Čechura .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PAUR Roman - VELÍŠEK Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Daniel Kořenek
Tip experta: remíza

Další na tipování obtížné a za mě i vyrovnané utkání. Záležet bude i na posílení z "A" týmů. Těžko říct, zkusím remízu.

Daniel Kořenek

Expert: Daniel Kořenek
Tip experta: remíza

Další na tipování obtížné a za mě i vyrovnané utkání. Záležet bude i na posílení z "A" týmů. Těžko říct, zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů