2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2024 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže veze z horké půdy favorita bod


Branky


12

V 1. kole Plzeňské B třídy skupiny A na sebe na úvod sezony narazily dva týmy s naprosto odlišnými ambicemi. Favorit z Chodova hned dvakrát vedl, nakonec z toho byla remíza 2:2 a velmi cenný bod pro nováčka soutěže TJ Sokol Černošín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil domácím, ti dobře kombinovali, drželi balon a soupeře do žádných vyložených šancí nepouštěli. Odměnou jejich snažení byl gól Kobese, který ve 20. minutě poprvé rozvlnil síť hostující branky a po dvou hattrickách z přípravných utkání, si připsal i první soutěžní zářez. Černošín po zbytek prvního poločasu dobře bránil, nechal soupeře tvořit a poctivě čekal na své protiútoky. Jeden z nich ve 41. minutě zužitkoval Kravchenko, a tak se šlo o poločase do kabin za stavu 1:1.

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu, domácí začli lépe a hned v 51. minutě se opět prosadil Kobes. Svým druhým soutěžním gólem naklonil vývoj zápasu ku prospěchu favorita a nastartoval velký tlak domácích. Černošín však po celou dobu druhého poločasu poctivě a obětavě bránil, nepouštěl Chodov do finálních zakončení a díky tomu už domácí žádný další gól nepřidali. Na druhé straně však 73. minutě dostal míč za záda Krutiny, Bláha, a srovnal stav utkání na 2:2. Ve zbytku času již žádná změna stavu nenastala, a tak si Černošín na úvod sezony odváží z Chodova cenný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Chodov
Aleš Wirt, trenér: Jsme nespokojení, bod nebereme, pro nás zbytečná ztráta dvou bodů. Do sezony jsme chtěli vstoupit vítězně, bohužel se nám to nepovedlo. Přijel nováček soutěže, tudíž jsme vůbec nevěděli co čekat, nakonec nás čekal zápas, ve kterém jsme museli hodně tvořit, soupeř bránil svoji polovinu prakticky od začátku až do konce a čekal na brejky. Nám se příliš nedařila kombinace, hra do "plnejch" nám nechutnala, my jsme se vždycky dostali na šestnáctku a tam to skončilo. Dva góly jsou pro nás určitě pozitivní, ale zase jsme dva dostali, takže to je pak těžký.:

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek, trenér: Pro nás cenný bod, jsme nováček soutěže a hned na úvod jsme vyjeli na půdu favorita a odvážíme si bod. Řekl bych, že na první zápas sezony, to bylo velice dobrý, snad i pro diváka atraktivní. Musíme uznat, že soupeř byl technicky lepší, ale díky naší bojovnosti a vůli si dnes odvážíme zmiňovaný bod. Hlavním pozitivem byl určitě přístup a nasazení našich hráčů, za což jim děkuji, odmakali to poctivě.:



Sestavy


TJ Tatran Chodov
T. Krutina [-] - M. Holar [-] , R. Čadek [-] , K. Šmejkal [-] , M. Kapic [-] (62. R. Kulík [-] ) , V. Moravec [-] , L. Reiniger [-] , J. Hanák [-] (62. J. Pfeifer [-] ) , J. Stejspal [-] , M. Lorenz [-] , D. Kobes [-]

TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - M. Laub [-] (78. J. Šedivý [-] ) , V. Turek [-] - A. Kohut [-] , R. Drozda [-] , L. Pubrle [-] , O. Kravchenko [-] , R. Panuška ml. [-] - D. Bláha [-] , O. Poliak [-] (73. J. Hejcman [-] ) , V. Shelymovets [-] (69. P. Černý [-] )

ŽK: 43. M. Lorenz , 90. M. Holar - 10. A. Kohut , 56. R. Drozda .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Bína Roman - CUPL Patrik, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích