Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO | Smíchov dokázal opět naplno bodovat, Kdyně na první výhru stále čeká


Branky


28

Smíchovu se minulé kolo v Chotěšově nepovedlo, a o to víc chtěl před vlastními fanoušky toto zaváhání napravit. To se podařilo, a i když bylo ve druhém poločase drama, konečný výsledek zní jasně: 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal výbornou myšlenkou Jakuba Černého. Z myšlenky se stala skutečnost, když elegantní šajtlí našel rozběhnutého Titlbacha, který obešel gólmana a Smíchov vedl 1:0. V dalším průběhu prvního poločasu měli domácí územní převahu a často zkoušeli překonat hostujícího brankáře střelbou z dálky. Vše ale jistil bez složitějších zákroků Horáček. Možná při střele Černého ze závěru poločasu hostům zatrnulo, ale ani tento pokus v síti neskončil, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druhý poločas začal pro domácí tím nejlepším možným způsobem. Přihrávku Karlíčka snad napotřetí zužitkoval Titlbach, a po jeho gólu to bylo už 2:0. Po této brance se ale více dařilo hostům, kteří také vystrčili růžky, a nezůstalo jen u toho. Čapský výborně vytáhl střelu kapitána Maška, ale na dorážku po standardní situaci z hlavy Martina Výškrabky už byl krátký. Po snížení se hra soustředila spíše kolem branky gólmana Horáčka. Domácí si nevytvořili žádnou gólovku, po které by mohli opět odskočit na vícególový rozdíl. Hosté také občas zahrozili, ale ani u nich se nedá mluvit o jasných šancích. V závěru zápasu nebezpečně střílel Černý, a chvíli na to se už domácí radovali ze třetího gólu. Svůj první gól v novém dresu zaznamenal David Ivanič, který se trefil hlavou po rohovém kopu. Krátce poté si svou střelu dorazil Dominik Marval, a Smíchov tak vyhrál 4:1.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Stav zápasu po první půlhodině měl být 3:0 a mohlo být po zápase, ale zradila nás koncovka. V závěru poločasu nás Kdyně trochu zatlačila, my jsme začali dělat chyby, ale k vážnějšímu ohrožení branky se nedostala. Ze začátku druhé půle jsme opět udeřili. Zbytek zápasu měl podobný průběh jako ten první. Vytvářeli jsme si spoustu nadějných situací a šancí, ale v koncovce jsme se trápili. Toho využila Kdyně, když se jí podařilo snížit ze standardní situace a my si naší střeleckou impotencí zadělali na drama. Naštěstí se nám ke konci zápasu podařilo vstřelit další dvě branky. Konečný výsledek 4:1 nejspíše odpovídá rozdělení sil na hřišti, ale to bychom nebyli my, kdybychom si to neudělali těžší.

SK Kdyně 1920
Milan Kucharič, trenér: Bylo to další těžké utkání, ale musím říct, že zajímavé. Doufám, že jsme k tomu utkání ve druhém poločase přispěli i my, až na ten závěr, který se nám příliš nepovedl. Musím říct, že jsem se byl podívat na Smíchov v Chotěšově a jeho výkon v prvním poločase byl diametrálně odlišný než ten, který jsem viděl v Chotěšově, kde byl výkon Smíchova špatný. Kluci říkali, že se prvních 30 minut cítili jako na řetízáku na Chodských slavnostech. Tam jsme měli problém stíhat tempo zápasu. Dostali jsme rychlý gól, což nás také srazilo. Domácí do toho nastoupili agresivně a aktivně, a my jsme s tím měli první půlhodinu problém. Potom jsme se na to tempo docela adaptovali a ke konci poločasu jsme se začali dostávat do příležitostí, i když ne do úplných šancí. Domácí v prvním poločase také nějaké šance neproměnili, několikrát nás opět podržel gólman Horáček, který je naší oporou v každém utkání. Druhý poločas byl z naší strany rozhodně lepší, bojovali jsme a snažili se vyrovnat, přestože jsme na začátku poločasu opět inkasovali, a to přesto, že jsme na to o přestávce upozorňovali. Neodpálili jsme balón z velkého vápna pryč a de facto jsme ten gól domácím dali úplně zadarmo. Pak jsme ze standardky brzy snížili a následně to byl docela boj. Snažili jsme se o vyrovnání a myslím si, že se domácí až do 87. minuty, kdy dali ze standardky gól na 3:1, trochu o výsledek obávali. Příležitosti jsme měli. Brankář dobře vyrazil střelu Maška z velkého vápna, následná dorážka šla pak bohužel vedle. Bohužel góly na začátku obou poločasů byly nepříjemné a už to pak bylo hrozně těžké.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - F. Krejčí [-] , P. Karlíček [-] (61. D. Marval [-] ) , J. Černý [-] (90. V. Duspiva [-] ) , J. Přibáň [-] , A. Zikmund [-] , J. Krčál [-] , D. Bešta [-] , J. Gruncl [-] (61. T. Knapp [-] ) , D. Ivanič [-] , D. Titlbach [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - T. Linkeš [-] (55. P. Vogeltanz [-] ) , M. Výškrabka [-] , J. Šup [-] , O. Sloup [-] , J. Mašek [-] , T. Dufek [-] , Š. Kullač [-] , M. Jarko [-] (90. M. Květon [-] ) , P. Gondek [-] , M. Jarko [-]

ŽK: 56. D. Bešta , 71. J. Přibáň - 52. M. Jarko .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - ŘÍHA Zdeněk, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: výhra domácích

Smíchov odčiní výkon i výsledek z minulého kola a doma si s Kdyní poradí. Věřím, že utkání rozhodne Pepa Šneberger.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích