Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Strmilov doma remizoval se Studenou, nováček soutěže nezklamal


Branky


22

TJ Jiskra Strmilov, nováček soutěže, potvrdil svou sílu na domácí půdě a ve vyrovnaném utkání remizoval 2:2 s FK Studená, která si připsala první bod v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Strmilovu

Domácí Strmilov vstoupil do zápasu aktivně a již ve 12. minutě se prosadil Martin Novák, který poslal svůj tým do vedení. Ve 35. minutě přidal druhý gól František Procházka, a Strmilov tak odcházel do šaten s pohodlným náskokem 2:0. Nováček soutěže ukázal, že se na domácím hřišti bude chtít prosazovat.

Studená se vzchopila ve druhém poločase

Druhá půle však patřila hostům. V 56. minutě snížil Libor Dvořák a v 81. minutě opět Libor Dvořák srovnal skóre na 2:2. Studená tak odjíždí se svým prvním bodem v letošní sezóně, zatímco Strmilov potvrdil, že doma bude pro soupeře tvrdým oříškem.



Ohlasy k zápasu



FK Studená
Petr Adamec (trenér): "V kontextu celého zápasu nemůžu s bodem být spokojen. První poločas beru na sebe, nabádal jsem kluky ke kombinaci, ale trápili jsme se s malým hřištěm. Vzadu jsme dlouhé balóny domácích celkem uskákali, ale chyběl nám důraz v soubojích a odražené balóny, z kterých dal Strmilov oba góly. My měli dvě velké šance a dvě velmi dobré střely, které těsně minuly cíl. V druhém poločase jsme to trochu přeskládali a hlavně hru museli zjednodušit. Celý druhý poločas jsme domácí výrazně přehrávali, tlačili se do vápna, ale bohužel jsme dali jen dva góly. Určitě jsme si zasloužili vítězný gól, Strmilov se dostal k naší bráně až v nastavení díky dvěma rohům. Měli jsme opravdu velký tlak. Co si odnáším pozitivního ze zápasu je parádní vzájemný respekt obou týmů, laviček a hlavně také fanoušků. Pracujeme se Strmilovem společně na mládeži a je to znát. To mě i přes ztracené body naplňuje radostí. Naprosto férové derby."

Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - V. Nesporý [-] (89. P. Novák [-] ) , V. Kučera [-] (84. V. Kupec [-] ) , M. Novák [-] , Z. Popelka [-] , D. Sedlák [-] , F. Procházka [-] , M. Jahoda [-] , D. Hanzal [-] , J. Dvořák [-] , T. Dohnal [-]

FK Studená
T. Duchoň [-] - L. Dvořák [-] , A. Přikryl [-] , P. Maška [-] , T. Péč [-] , J. Brunner [-] (57. F. Soukal [-] ) , F. Kopřiva [-] , J. Šára [-] , P. Ferdan [-] , T. Lindourek [-] , O. Dokulil [-]

ŽK: 4. M. Novák , 41. M. Jahoda - 41. P. Maška , 41. T. Duchoň , 84. F. Kopřiva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondra Milan - NOVÁK Roman, PAVLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů