Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2024 18:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřici stačilo na smazání třígólového manka pět minut


Branky


21

Do zápasu nastupovaly dva celky, které v úvodním utkání letošní sezóny vyhrály. Mohli jsme tedy čekat velmi zajímavý souboj o další bodový zisk!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství kralovali hosté

Nová Bystřice je doma velmi silným týmem, nicméně Hrdějovice našli na tento celek v prvním poločase recept. Hned v 10. minutě otevřel skóre Antonín Štětka, který zkušeně překonal domácích brankáře, 0:1. Dále už to vypadalo, že do poločasového hvizdu branka nepadne, nicméně gólem do šatny ve 44. minutě zvýšil na 2:0 Lukáš Kaisler.

Šílená pětiminutovka změnila ráz zápasu

Do druhého poločasu nastoupili domácí s tím, že by chtěli skóre otočit. Značně jim to ztížil v 65. minutě svojí druhou brankou Lukáš Kaisler, který zvyšoval již na 3:0. Už to vypadalo, že nováček souteže vyloupí zkušenou Novou Bystřici, nicméně pro hosty nastala v 83. minutě pětiminutovka hrůzy. Jakub Janoušek nejprve snízil na 1:3, poté z penalty přidal druhou branku domácích David Frühauf a v 88. minutě senzačně vyrovnal Vít Kučera, 3:3. Jasně vyhraný zápas pro Hrdějovice, tak nakonec skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský (trenér): "Do utkání jsme vstoupili špatně a po 10 minutách nás hosté potrestali úvodním gólem. Byť jsme byli více na míči a měli jsme převahu, tak hosté hrozili z brejků a dvakrát nás podržel gólman Podolský. Těsně před poločasem jsme hloupě otevřeli hru a Hrdějovice nás potrestali druhou brankou. O poločase jsme si k tomu něco řekli a poslali na hřiště rekonvalescenta Králíčka ze snahou utkání zvrátit. Hosté ale byli v obraně skvěle organizovaní a vyráželi do rychlých protiutoků. Po dalším výpadu jsme po hodině hry prohrávali 0:3. My jsme zahrozili Kučerou a Bobálem. V závěru se ale děly věci. V 83 minutě napřáhl za šestnáctkou Janoušek a snížil. Minutu po něm chyboval hostující stoper Filípek, seknul ve vápně unikajícího Bobála a následný pokutový kop proměnil s přehledem Frühauf. V 88 minutě nacentroval ze strany střídající R. Schramhauser a po přiťuknuti Králíčka trefil nevídanou bombou Kučera alespoň bod."




Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - D. Šmíd [-] (59. M. Komárek [-] ) , J. Schramhauser [-] , V. Kučera [-] , P. Ježek [-] , J. Janoušek [-] , K. Bišof [-] (46. L. Králíček [-] ) , P. Bobál [-] , D. Frühauf [-] , R. Schmidt [-] (76. R. Schramhauser [-] ) , O. Nováček [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
L. Nechvátal [-] - L. Peiger [-] , J. Šíma [-] (59. O. Lipold [-] ) , A. Štětka [-] (78. T. Jilek [-] ) , P. Voráček [-] , M. Sloup [-] , L. Kaisler [-] (72. J. Melichar [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Severa [-] (75. R. Zemek [-] ) , Z. Filípek [-] , J. Koch [-]

ŽK: 91. V. Kučera , 92. J. Schramhauser - 42. P. Kukačka , 68. M. Severa . ČK: 84. Z. Filípek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Herzog Radek - KŘÍŽ Karel, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Novák

Expert: Jakub Šára (FK Studená)
Tip experta: výhra domácích

Hrdějovice jsou u nás poprvé nevím co od nich očekávat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích