2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2024 19:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hluboké je nadále stoprocentní! Doma přetlačila nováčka ze Zdíkova


Branky


22

Páteční předehrávka čtvrtého kola přinesla souboj nováčků v 1.B třídě skupiny B. Zdíkovský Sokol zamířil k utkání do podzámčí na Hlubokou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

O osudu pátečního utkání rozhodl první poločas. Jako první zahrozili hosté, střela Daňka však skončila pouze na břevně domácí branky a na tahu tak byla Hluboká. V 17. minutě nedokázal brankář Riedl udržet centrovaný míč a hrací předmět dotlačil za brankovou čáru aktivní Jan Sulek. Ve 24. minutě navíc domácí svůj náskok navýšili! Po faulu Šuby na hranici pokutového území, za který obdržel zdíkovský hráč žlutou kartu, zahrávali domácí přímý kop. K míči se postavil kapitán Tomáš Kučera, jehož povedená rána skončila až za zády Riedla.

Poločasový stav utkání 2:0 nakonec vydržel až do konce zápasu, a to i přes to, že oba týmy mohly ještě udeřit. Domácí sice hrozili ze standardních situací, v největší šanci druhého poločasu se však jednoznačně objevil Zdíkov. V 76. minutě zahrávali hosté přímý kop, ke kterému se postavila dvojice Podskalský - Pešek. Tíhu okamžiku na sebe vzal druhý jmenovaný, jehož střelecký pokus skončil, podobně jako střela Daňka, pouze na břevně.

Domácí brankář Šmerha si tak připsal čisté konto a rezerva Hluboké další tři body do tabulky. Nováček soutěže tak po přesunu z 1.B třídy skupiny A zůstává po třech kolech stoprocentní. Naopak Zdíkov sice nedokázal navázat na vítězství z Vlachova Březí, za předvedený výkon se však určitě nemusí stydět. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou B
TJ Hluboká nad Vltavou - Facebook: Gratulace klukům z B- týmu.

TJ Sokol Zdíkov
Silvestr Schwarz - hráč: Než začal zápas, tak jsme shlídli část tréninku divizního Áčka Hluboké, velmi inspirativní. Trenérské duo Nový, Děd muselo řešit zapeklitý problém s velkou absencí hráčů základní sestavy. A bylo povoláno několik hráčů z rezervního týmu, kteří se svého úkolu zhostili se ctí. V prvním poločase padly oba góly celého zápasu, a to do naší sítě. Nutno podotknout, že zcela zbytečně. My jsme v prvním poločase trefili břevno technickou střelou Daňka nebo se velmi pěkně prezentoval střelou na přední tyč Švarc P. Ve druhé půli měli domácí několik příležitostí k navýšení, ale se všemi si obrana v čele s brankářem Riedlem poradila. Domácí hrozili převážně z rohových kopů a brejků, kde mohli využívat převahy silových typů svých hráčů. My se snažili být aktivní, ale k naší smůle jsme trefili z přímého kopu Peškem podruhé jen břevno. Příští kolo nás čeká v sobotu doma tým z Netolic od 13:30.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
M. Šmrha [-] - Z. Kodad [-] (77. J. Trnka [-] ) , J. Suchan [-] , R. Dohnal [-] , K. Jonáš [-] (63. M. Vaniš [-] ) - L. Gutwirth [-] (46. M. Pechek [-] ) , T. Kučera [-] (71. P. Matásek [-] ) , J. Piskáček [-] - J. Novák [-] , F. Dědina [-] (82. V. Marek [-] ) - J. Sulek [-]

TJ Sokol Zdíkov
D. Riedl [-] - J. Pešek [-] , J. Mirvald [-] , V. Šuba [-] - T. Mauric [-] (46. J. Rataj [-] ) , Z. Daněk [-] (84. V. Vondráček [-] ) , J. Vozandych [-] , P. Švarc [-] , R. Podskalský [-] - M. Roučka [-] (60. T. Vlček [-] ) , F. Voldřich [-] (67. P. Holzknecht [-] )

ŽK: 33. T. Kučera - 23. V. Šuba , 86. J. Mirvald .
Hráči zápasu: J. Sulek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jarolím Jiří - PÍSEK Martin, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra domácích

Zdíkov v minulém kole překvapil Březí. Na Hluboké se jim to ovšem nevydaří a body zůstanou v podzámčí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pod zámkem krále Miroslava Zdíkovští neuspějí.

Tip: výhra domácích