1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkov slaví první vítězství! Vyloupil Vlachovo Březí


Branky


27

Po porážce na Hluboké čekal na Vlachovo Březí v neděli první domácí zápas, ke kterému přijel jako soupeř nováček ze Zdíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat!

Utkání, které moc fotbalové krásy nenabídlo, přineslo důležité momenty zápasu až ve druhém poločase.

V tom jako první zahrozili domácí, jenže Martínek ze své pozice v pokutovém území přestřelil. V další šanci se po sérii rohových kopů objevil Daniel. Jeho ránu směřující do branky však nejprve zastavil obětavým zákrokem hostující Švarc a z následného pokusu, po dalším rohovém kopu, mířil Toncar hlavičkou pouze do tyče. Neproměněné šance mohly Kozlíky mrzet v 58. minutě, kdy se prosadili hosté z přímého kopu. Rozhodčí však ještě před zakončením zpozoroval faul jednoho z útočících hráčů a na tahu tak byli opět domácí.

Ti se přece jenom dočkali v 67. minutě, kdy Hojdekrův tečovaný míč usměrnil do branky Adam Novotný. Jenže vedení Kozlíkům moc dlouho nevydrželo. V 70. minutě nařídil rozhodčí, po špatné komunikaci v zadních řadách, pro Zdíkov přímý kop, který z ideální pozice poslal nechytatelnou ranou do sítě Jan Rataj. Kalich hořkosti si domácí vypili do dna v 77. minutě, kdy nepovedený odkop Kouby našel pouze hlavu Silvestra Schwarze, jehož hlavička z pětadvaceti metrů zapadla až do branky. Závěrečný tlak už tížené vyrovnání nepřinesl a Vlachovo Březí tak podlehlo Zdíkovu poměrem 1:2. Naopak Zdíkov slaví velmi důležité vítězství.

Ratajova rána!

Důležitý krok ke zdíkovskému obratu přinesl také střídající Jan Rataj, který svojí bombou z přímého kopu vyrovnal a nastartoval hostující obrat. Na tento parádní gól se můžete podívat prostřednictvím tohoto odkazu ZDE.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
FCVB: Dnešní utkání ani zdaleka nenapodobilo výkon z utkání na Hluboké. Nic se nám nedařilo, a když už jsme se konečně dočkali vedoucí branky, tak vzápětí inkasujeme a vedení ztratíme. K utkání jsme si něco řekli a o první body se tak pokusíme zabojovat v Netolicích, podobně jako tomu bylo v minulém roce.

TJ Sokol Zdíkov
Silvestr Schwarz - hráč: K druhému zápasu sezony jsme zajížděli k našemu tradičnímu soupeři z let minulých do Vlachovo Březí. Domácí skončili v minulé sezoně na druhém místě, takže jsme věděli, že nás nebude čekat opravdu nic lehkého. V prvním poločase byli Březští více na balonu. My jsme někdy až zbytečně ztráceli míče. Přesto jsme velmi dobře bránili a soupeře do šancí nepouštěli. Menší hřiště domácích bylo důvodem k mnoha soubojům ve vzduchu i na zemi. V prvním dějství si každý připsal po jedné velké šanci. Góly začaly padat až v druhém poločase. Nejprve jsme vstřelili, podle nás, regulérní branku po centru Švarce a hlavičce Halady. Bohužel rozhodčí k našemu údivu nalezl ve skrumáži těl útočný faul. O chvíli později jsme na naší polovině nezvládli hodit aut dle pravidel. Vhazovali domácí a z následného přetaženého centru hlavičkoval osamocený Adam Novotný do branky – 1:0. Naštěstí vedení domácích netrvalo dlouho. O pár minut později fauloval gólman domácích Daňka na hranici velkého vápna. K přímému kopu se postavil Jan Rataj a tvrdou střelou propálil vše – 1:1. Psala se 77. minuta, kdy brankář Kouba odkopával malou domů, k jeho smůle přímo na Silvestra Schwarze, který mu vrátil míč hlavou z úctyhodných 25 metrů do brány – 1:2. Konec zápasu jsme si už pohlídali a domů přivezli velmi cenné 3 body z horké půdy. Příští zápas hrajeme netradičně už v pátek s týmem Hluboké n. Vltavou B od 19:00 pod umělým osvětlením.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , M. Novotný [-] (75. J. Hubáček [-] ) , J. Toncar [-] , Š. Kužvart [-] , A. Novotný [-] , L. Martínek [-] (52. J. Lukeš [-] ) , J. Bízek [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - V. Šuba [-] , Z. Daněk [-] (86. P. Holzknecht [-] ) , M. Halada [-] - J. Kočí [-] (41. J. Rataj [-] ) , R. Podskalský [-] , T. Mauric [-] (92. A. Gašpar [-] ) , P. Švarc [-] , J. Mirvald [-] , J. Vozandych [-] - S. Schvarz [-]

ŽK: 52. M. Hojdekr , 60. F. Daniel , 70. J. Kouba , 94. J. Lukeš - 46. T. Mauric , 65. D. Riedl , 78. R. Podskalský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROTHSCHEDL David - HÁJEK Vladislav, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Maršala
Tip experta: výhra domácích

Vlachovo Březí bude chtít urvat první tři body na domácí půdě a nováčkovi soutěže ze Zdíkova nedá šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou favorit a zdíkovského nováčka porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích