Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hluboké loupila ve Stachách


26

Po porážce na půdě sedlického Sokolu čekalo na Stachy domácí utkání s "nováčkem" soutěže z Hluboké nad Vltavou, které v prvním utkání porazila Vlachovo Březi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ach ten závěr

Úvodní minuty utkání patřily jednoznačně hostujícím hráčům a už po osmi minutách hry vedla rezerva Hluboké o dvě branky. První přesný zásah si v utkání připsal Jan Novák, který následně v 8. minutě vybídl svou přihrávkou ke skórování svého spoluhráče, Tomáše Křiváčka. Hosté drželi svůj dvoubrankový náskok až do 35. minuty. Domácí zlepšili svůj pohyb a odměnou byla kontaktní branka Václava Lukeše, která stanovila i poločasový výsledek.

Stachy vstřelená branka nakopla a v 55. minutě se domácí dočkali vyrovnání, když brankáře Hájka překonal Jiří Mánek. Jenže poslední slovo v utkání měli hosté. V 65. minutě došlo k domácímu faulu, hosté svůj přímý kop rychle rozehráli a z následného protiútoku vrátil Hluboké vedení svým druhým gólem Tomáš Křiváček. Stachy tak opět musely dotahovat. Bohužel k domácí smůle udeřila Hluboká v 82. minutě i počtvrté, když se, podobně jako Křiváček, prosadil podruhé v utkání Jan Novák.

Závěrečné minuty utkání následně ještě doprovodilo vyloučení domácího kapitána Hovorky, který viděl za své výroky proti hlavnímu rozhodčímu druhou žlutou kartu v zápase.

Hluboká tak nakonec zvítězila ve Stachách poměrem 4:2 a připsala si druhé vítězství v sezoně. Naopak Stachy zabojují o své první body v příštím kole v domácím utkání s Chelčicemi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: Náš ospalý začátek utkání přinesl hostům vedení 2:0. Poté jsme zlepšili hru, na konci poločasu snížili a následně i vyrovnali. Ve druhém poločase jsme byli vyrovnaným soupeřem. Bohužel však hosté v 65. minutě opět udeřili, díky rychlému, ale nesprávně rozehránému přímému kopu, neboť míč byl v pohybu a mimo místo přestupku. Poté jsme inkasovali ještě čtvrtý gól a v závěru jsme neměli již sílu na to zápas zdramatizovat. Nyní se musíme soustředit na další domácí zápas s Chelčicemi, kde už potřebujeme bodovat.

TJ Hluboká nad Vltavou B
TJ Hluboká nad Vltavou - Facebook: První gól padl ve třetí minutě, střelec Honza Novák. Druhý gól, po přihrávce Nováka, vsítil Tomáš Křiváček. Ve druhém poločase skóroval znovu Tomáš Křiváček na 2:3. V osmdesáté minutě přišel další gól Honzy Nováka na 2:4.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Záleský [-] , L. Hovorka [-] , V. Lukeš [-] (82. J. Dvořák [-] ) , F. Bílý [-] (90. M. Švarc [-] ) , J. Mánek [-] (90. T. Kortus [-] ) , M. Rypl [-] , O. Červený [-] , M. Šíp [-] , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-] (46. D. Pek [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou B
L. Hájek [-] - Z. Kodad [-] , J. Suchan [-] , R. Dohnal [-] , K. Jonáš [-] - P. Matásek [-] , L. Gutwirth [-] (82. V. Marek [-] ) , T. Kučera [-] , M. Vaniš [-] (66. J. Pouzar [-] ) - T. Křiváček [-] , J. Novák [-] -

ŽK: 5. J. Řezník , 26. L. Hovorka , 64. M. Šíp , 84. F. Bílý - 57. J. Novák , 75. J. Suchan . ČK: 89. L. Hovorka .
Hráči zápasu: J. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Vladimír - ROTHSCHEDL David, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Maršala
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít po nevydařeném začátku získat tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Domácí na rezervu ambiciózní Hluboké nebudou stačit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza