1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň loupila na úvod sezony v Netolicích


Branky


85. M. Raušer - 25. F. Rokůsek (vl.) , 30. M. Kynkor , 34. F. Machovský
24

Úvodní kolo 1.B třídy skupiny B přilákalo řadu fanoušků také na netolické hřiště, kam zamířil štěkeňský Otavan, jemuž chyběl na utkání hlavní trenér Jan Maršala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Devět minut!

Zápas v Netolicích přinesl lekci Otavanu z produktivity. Domácí se mohli dostat do vedení, v největší šanci však Rokůsek z ideální pozice přestřelil, a tak se hra přesunula na druhou stranu hřiště. A právě Filip Rokůsek si k domácí smůle poslal ve 25. minutě míč do vlastní sítě. Štěkeň se tak dočkala vedení, které navíc o pět minut později navýšila letní posila z Katovic Martin Kynkor. Hosté neměli dost a devítiminutovku hrůzy pro Netolice dokonal ve 34. minutě František Machovský, který do Otavanu zamířil naopak z Chanovic.

Stav utkání 0:3 už byl pro Netolice těžko překonatelný. Útěchou může být pouze vstřelený gól Miroslava Raušera, který v 85. minutě navázal na své povedené jaro z loňského ročníku. Naopak svůj den vůbec neměl Filip Rokůsek, který po vlastní brance přidal na své konto ještě červenou kartu, kterou viděl od sudího Braťky za svůj zákrok a následné protesty. 

Netolice tak v domácí premiéře v letošní sezoně podlehly Otavanu poměrem 1:3 a všechny body si tak sebou odvezla v neděli Štěkeň. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Roman Mužík - hlavní trenér: Hráli jsme pod své možnosti. První poločas nám hosté vstřelil tři branky a bylo prakticky hotovo. Druhý poločas už byl lepší, ale za stavu 0:3 se už těžko vrací do zápasu. Měli jsme proměnit své šance za stavu 0:0.

TJ Otavan Štěkeň
Martin Havránek - asistent trenéra: Do 20. minuty se odehrával vyrovnaný fotbal spíše ve středu hřiště, kdy jsme soupeřům umožnili zahrávat 5x přímý kop okolo vápna po našich faulech, naštěstí se Netolickým žádný nepovedlo proměnit v branku. Od 25. minuty se nám povedla desetiminutovka, kdy jsme vstřelili 3 góly a tím převzali otěže poločasu. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit tak, jako jsme končili první, ale nedařilo se nám hrát, začali jsme nakopávat balóny, čímž jsme defacto vyřadili střed hřiště a soupeř nás začal tlačit. Netolice naštěstí tento tlak využilo až téměř v samotném závěru utkání, kdy snížili na konečných 1:3. Tento zápas jsme na úvod sezóny zvládli na jedničku a to i s kvalitním soupeřem, jelikož si myslím, že z Netolic se body moc odvážet nebudou.



Sestavy


1. FC Netolice
P. Šanda [-] - M. Raušer [-] , J. Lukáš [-] , P. Fux [-] , P. Borovka [-] , . Návara [-] (37. V. Ficl [-] ) , V. Fišer [-] (79. J. Miesbauer [-] ) , D. Reindl [-] (61. D. Ryneš [-] ) , J. Šustr [-] (46. M. Dzhuravets [-] ) , V. Plojhar [-] , F. Rokůsek [-]

TJ Otavan Štěkeň
M. Havránek [-] - M. Šlehubr [-] , J. Soukup [-] (71. P. Sup [-] ) , F. Dufek [-] , F. Machovský [-] (76. D. Hájek [-] ) , V. Kynkor [-] (83. I. Hanák [-] ) , M. Čížek [-] , O. Rataj [-] , M. Kynkor [-] , V. Poláček [-] , P. Málek [-] (85. J. Bálek [-] )

ŽK: 30. J. Lukáš , 53. V. Plojhar , 68. F. Rokůsek - 20. M. Šlehubr , 45. V. Kynkor , 45. F. Machovský . ČK: 69. F. Rokůsek .
Hráči zápasu: M. Kynkor .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: BRAŤKA Vojtěch - SMÉKAL František, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

16. 8. 2024 08:53
Tj Otavan Štěkeň překvapí a přiveze si všechny body z Netolic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Netoličtí budou letos černým koněm soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Netolice naváží na konec minulého ročníku a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích