Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:2
(3:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 15:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Výhra na plné čáře


Branky


18

Duel rezerv byl k vidění v neděli odpoledne ve Slavči. Záloha Trhových Svinů hostila béčko Kaplice. K vidění bylo zajímavé utkání s řadou příležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hostům nedali šanci

Jako první v zápase zahrozili hosté. Do vápna se prodral Presniakov, zblízka však nasměroval míč pouze do gólmana Rychlého. Po následném centru od rohového praporku neprostřelil hradbu těl před sebou Kuchař, ani Jan Smolen. Dobrou střeleckou parketu měl v deváté minutě kaplický Presniakov, po odraženém míči pálil z hranice velkého vápna vedle brány. Domácí zahrozili v minutě dvanácté, gólovku mohl mít na svých kopačkách Korčák, ale v poslední chvíli si míč ukopl. Na druhé straně si ve dvacáté minutě gólman Rychlý pohlídal střelu Fejtka. Bezbrankový stav vydržel až do 33 minuty. Do vedení se dostali po rohovém kopu. Po centru z levé strany hosté neuhlídali hlavičkujícího Adama Korčáka – 1:0. Inkasovaný gól hosty vykolejil. Uběhly sotva dvě minuty a už to bylo o dva góly. Po přesné přihrávce Tuschera uklidil míč k pravé tyči Adam Korčák – 2:0. Nepovedenou šestiminutovku deklaroval na polovině hřiště Lhotský, po jehož chybě se domácí dostali do přečíslení, na jehož konci překonal Schneidera potřetí Milan Fatura – 3:0. Domácí pak v krátkém sledu dvakrát nuceně střídali. Ve 42 minutě hostující Smolen poslal míč pod břevno domácí svatyně, Rychlý stačil míč vytáhnout na rohový kop. Domácí gólman inkasoval v samotném závěru prvního poločasu. Před vápnem Presniakov posunul míč Lukáši Fučíkovi, který povedenou ranou poslal míč pod břevno svinenské svatyně – 3:1. 

Hosté dokázali proměnit už jen jednou

V úvodu druhého dějství měl na pravé straně až příliš volného prostoru Milan Fatura a jeho tečovaná rána skončil pod břevnem – 4:1. Hosté nesložili zbraně. V 54 minutě po Fučíkově přihrávce byl v zakončení Bárta, z levé strany bránu soupeře minul. Za další čtyři minuty už sníženo bylo. Ke střele se odhodlal Popov, míč si po sražené ráně ve vápně zpracoval Ievgen Presniakov, uvolnil se a po zemi poslal míč k levé tyči – 4:2. Tříbrankový náskok mohl domácím vrátit Fatura, ale Schneidera překonat nedokázal. Na druhé stráně pálil Popov, tečovaná rána skončila na břevně a dorážející Bárta hlavou odkrytou bránu netrefil. Hosté se snažili závěr zápasu zdramatizovat. V 70. minutě měl po přesném Fučíkově centru gól na hlavě Presniakov, ale hlavičkoval jen do gólmana Rychlého. Klidnější závěr zápasu mohl domácím po Majerově přiťuknutí zajistit Macák, ale zblízka Schneidera nepřekonal. A tak se znovu o slovo přihlásili hosté. V krátkém sledu se dostali do několika zakončení. Nejprve Jan Smolen střílel pouze nad bránu. Krátce na to obdobná situace, odraženého míče se zmocnil Jan Smolen, i v tomto případě mířil pouze nad branku. V 76 minutě Jan Smolen našel za obranou Fučíka, ten si ve vápně míč umě zpracoval, v gólové pozici však mířil po zemi mimo. Vzápětí centroval z pravé strany Popov, gól měl na hlavě Jan Smolen, pokus k pravé tyči stačil Rychlý vytáhnout. Hráči hostujícího Spartaku své šance proměnit nedokázali. Pak se v dobré střelecké pozici ocitl domácí Čajan, ale mušku měl nepřesnou. Ve zbývajících minutách už domácí dvoubrankový náskok uhájili. Tentokrát vyhrál šťastnější tým, jehož hráči dokázali být v koncovce efektivnější.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Michal Krauskopf: ”I když to podle výsledku vypadá, že jsme měli jednoduchou práci, tak opak je pravdou. Kaplický tým musím pochválit za hru, vůbec jsme od začátku zápasu nevěděli, jak je přehrát, protože nás velmi dobře dostupovali a nedařila se nám kombinace. Pak jsme na to nějak přišli, povedly se nám tři akce, ze kterých jsme dali tři góly do poločasu. Do konce první půle jsme stihli ještě dostat hezky gól pod víko. Druhá půle byla od nás spíš více odbráněná, ale i našim pěkným gólem z dálky jsme ještě navýšili vedení, ale po několika málo minutách kapličtí kluci zadr snížili, ale zbytek druhého poločasu už jsme velmi dobře ubránili. Děkuji všem mým kolegům za výkon.”


Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
L. Rychlý [-] - M. Fatura [-] , J. Macák [-] (86. J. Lukeš [-] ) , L. Rolínek [-] (42. D. Majer [-] ) , A. Korčák [-] (64. O. Smolen [-] ) , D. Mrkvička [-] , J. Gažák [-] (40. V. Pavel [-] ) , L. Tuscher [-] , F. Čajan [-] , B. Bahenský [-] , J. Zatloukal [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - F. Bárta [-] , V. Kuchař [-] , M. Lhotský [-] , N. Popov [-] , L. Fučík [-] , A. Meita [-] (46. A. Hrechukh [-] ) , I. Presniakov [-] , J. Smolen [-] , J. Fejtek [-] , F. Šedivý [-]

ŽK: 63. N. Popov , 77. J. Fejtek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - BARTONÍČKOVÁ Markéta, KOLONIČNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 19:50

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 21:25

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů