Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 14:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Český Brod B rozdrtil FC Trnavan Rožďalovice!


Branky


13

Domácí SK Český Brod B předvedl jednoznačný výkon, když v první půli rozhodl utkání proti Rožďalovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Českého Brodu v úvodních 45 minutách.

Utkání mezi SK Český Brod B a FC Trnavan Rožďalovice začalo s nečekanou razancí domácího týmu. Už ve 2. minutě otevřel skóre Josef Nekolný, následně se trefili Damián Farkaš a Filip Blecha, čímž si domácí vytvořili rychlé vedení. Hosté se snažili hrát otevřený fotbal, ale jejich obrana nezvládala tlak a brankář nedokázal čelit dalším přesným střelám. Damián Farkaš zkompletoval hattrick do 29. minuty, zatímco Josef Nekolný přidal svůj druhý gól. Jiří Škorpil pak v závěru poločasu stanovil skóre na 7:0. První poločas byl jednoznačně v režii Českého Brodu, který dominoval jak v útoku, tak v obraně. Hosté působili bezradně a nebyli schopni najít odpověď na ofenzivní smršť domácích.

Poločas bez dalších branek.

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy s jiným nastavením. FC Trnavan Rožďalovice, poučení z prvního poločasu, výrazně stáhli svou hru a soustředili se na obranu. Domácí trenér zareagoval sérií střídání, kdy dal šanci mladým dorostencům, což však vedlo ke zpomalení tempa hry. Přesto si Český Brod udržel kontrolu nad hřištěm a nadále si vytvářel šance, ale nedokázal proměnit žádnou z nich. Rožďalovice se zaměřily na to, aby zabránily dalšímu navyšování skóre, a podařilo se jim udržet druhý poločas bez branek. Přestože nebyli schopni ohrozit branku soupeře, remíza 0:0 v druhém poločase byla pro hosty malou útěchou po drtivém úvodu zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
Ondřej Kejha (kapitán týmu): "První poločas byl jednoznačně v naší režii. Hosté sice hráli dobře, chtěli hrát otevřený fotbal, ale bohužel pro ně (naštěstí pro nás) nám tam spadlo vše do čeho jsme kopli. 7:0 za poločas je toho důkazem. Ve druhé půli hráli hosté více zatažení, my hodně prostřídali a dali šanci dorostencům. I tak jsme byli lepší a vytvořili si mnoho šancí, bohužel už bez branky."

FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (vedoucí týmu): "Jestli jsem psal minulý týden o strašidelném poločase, tak nevím, jak bych popsal poločas tento týden. Asi jako nejhorší v mé trenérské kariéře. Soupeř byl jednoznačně lepší ve všech ohledech. My se musíme dát zdravotně a psychicky dohromady a připravit se na to, že se bude těžko vyhrávat, pokud do toho nedáme 200%. Co vidím pozitivně, že jsme uhráli alespoň remízu za druhý poločas 0:0. Gratuluji soupeři."



Sestavy


SK Český Brod B
J. Hrdinka [-] - D. Farkaš [-] (46. M. Šimák [-] ) , F. Blecha [-] , M. Šimek [-] (62. D. Kundrum [-] ) , V. Soukup [-] , J. Škorpil [-] (56. L. Rypl [-] ) , M. Částka [-] , T. Miňovský [-] (70. M. Škorpil [-] ) , J. Černý [-] , J. Nekolný [-] , O. Kejha [-] (67. M. Bázlík [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
P. Hochmal [-] - L. Heřmanský [-] - P. Rulc [-] (64. B. Kulychok [-] ) , P. Vlasák [-] (46. M. Grospič [-] ) , V. Kunc [-] , J. Beneš [-] , L. Dont [-] , D. Hora [-] , O. Plch [-] , J. Najmon [-] , F. Veselý [-] (72. Š. Taneček [-] )

ŽK: 65. J. Hrdinka - 77. M. Grospič .
Hráči zápasu: J. Nekolný - L. Heřmanský , P. Hochmal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BYDLÁK David - HORÁK Matěj, LAHODA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Český Brod by měl porazit Rožďalovice. Navíc bude posilněn o čerstvé hráče z A týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích