0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:4
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

26.10.2024 14:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Beroun se dál trápí, od kladenské rezervy schytal čtyřku


Branky


6

Berounští fotbalisté se s šesti získanými body krčí v tabulce na předposledním místě. Nic se nezměnilo ani po utkání s B-týmem Kladna, který svého soupeře předčil ve všech aspektech a po čtyřech vstřelených gólech uštědřil Berounu další porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Kladna a dva góly ze standardní situace

Hosté vstoupili do utkání na výbornou, jelikož se už ve 3. minutě radovali z úvodní branky zápasu. Po centru z rohového kopu se hlavou prosadil nikým nehlídaný Jáchym Jelínek.

 

Kladenští měli nad svým soupeřem navrch. Byli aktivnější, více drželi balón a dostávali se do šancí.

 

Po dvaceti minutách hry se hostům podařilo přidat druhý gól. Jelínek se tentokrát ocitl v roli asistenta, když po centru ze standardní situace sklepl balón před branku na volného Jindřicha Fajku, a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil.

 

Poté zahrozili také domácí, hlavička na zadní tyči ale skončila mimo tři tyče hostující branky.

 

V prvním poločase se již diváci dalšího gólu nedočkali, a hráči tak po úvodních pětačtyřiceti minutách odcházeli do kabin za stavu 2:0 pro B-tým Kladna.

Dva bleskové góly hostů

Byla to znovu standardní situace, po které se kladenští radovali ze třetí branky. Po přesném centru Kaliny hlavou rozvlnil síť podruhé v zápase Jindřich Fajka.

 

Netrvalo to ani pět minut a bylo to 4:0. Další asistenci si připsal Václav Kalina, jenž tentokrát skvělým pasem poslal do úniku Marka Truhláře. Kladenský šikula obešel domácího gólmana a střelou do prázdné branky navýšil náskok hostujícího mužstva.

 

Kladno poté prostřídalo své řady, nadále však hru kontrolovalo a mohlo přidat další branky. Dvakrát unikal sám střídající Petar Šoškič, ani jeden ze dvou samostatných nájezdů na brankáře Abraháma ale neproměnil.

 

Beroun tak schytal další porážku, když doma podlehl rezervě Kladna 0:4.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí mužstva: Zápas kočka myš, hosté jednoznačně zvítězili.

SK Kladno B
Tomáš Vincent, trenér: Zápas jsme měli po celou dobu pod kontrolou. Kluci k tomu přistoupili velice dobře, za což jsem rád. Není to úplně jednoduché, hrát s týmy, které jsou úplně dole. Stačí menší podcenění a pak mohou nastat nějaké problémy. Kluci na tom naštěstí byli dobře pohybově a dobře kombinovali. Myslím tedy, že jsme soupeře po všech stránkách jednoznačně předčili a zaslouženě jsme vyhráli 4:0. V 60. minutě jsme to prostřídali, kdy jsme vystřídali pět hráčů najednou a dali příležitost těm, kteří mají třeba méně odehraných minut. Za to jsem taky rád, že jsme mohli tohle udělat. Vytvářeli jsme si pak i další šance. Z tohoto zápasu mám tedy radost, kluci mě potěšili, jak k tomu přistoupili.

Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Abrahám [-] - M. Novák [-] , Č. Černík [-] , M. Honek [-] , K. Vajs [-] , R. Kříž [-] , M. Juhás [-] (46. O. Holeček [-] ) , L. Kaufman [-] , O. David [-] (77. M. Trnka [-] ) , F. Štefan [-] (57. P. Fišer [-] ) , A. Doroshenko [-] (46. N. Bednárik [-] )

SK Kladno B
J. Ševce [-] - M. Blažek [-] (61. A. Holub [-] ) , M. Veiner [-] , V. Kalina [-] , V. Novák [-] (61. F. Rous [-] ) , J. Jelínek [-] , F. Novák [-] , J. Bokša [-] (61. T. Fedorišin [-] ) , J. Fajka [-] (61. Š. Kácl [-] ) , J. Slabý [-] , M. Truhlář [-] (61. P. Šoškić [-] )

ŽK: 75. K. Vajs .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAHODA Matěj - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2024 14:07

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2024 22:38

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2024 17:05
Matouš Vránek

Expert: Milan Dolejš
Tip experta: výhra hostů

Kladno se rozjelo a věřím, že to v tomto kole potvrdí.

Matouš Vránek

Expert: Milan Dolejš
Tip experta: výhra hostů

Kladno se rozjelo a věřím, že to v tomto kole potvrdí.