1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Zdice doma vyválčily pátou výhru v sezoně, domácí hradby nedobyla Kosoř


Branky


7

Zdice se v utkání proti Kosoři dostaly brzy do vedení a v zápase už se pak soustředily zejména na obranu. Kosořští měli převahu, snažili se vytvářet si šance, domácí hradby ale i s přispěním těžkého terénu nakonec v souboji dvou týmů ze středu tabulky nedobyli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Zdic a nevyužité šance hostů

Od začátku utkání měli navrch hosté, kteří byli aktivnější, drželi balón a snažili se dostávat do šancí. Těžký terén na hřišti ve Zdicích ale jejich kombinační hře příliš neprospíval.

 

Domácí hráli zejména na brejky a v 9. minutě se jim podařilo otevřít skóre zápasu, když centr před branku zužitkoval z bezprostřední blízkosti nejlepší zdický střelec v aktuální sezoně Yaroslav Byba.

 

Domácí se poté zatáhli a byla to Kosoř, která hrála s balónem a tlačila se za vyrovnáním. Z úrovně penalty zakončoval Patrik Nehoda, který ale kříznou střelou těsně minul branku domácího Altmana. Šanci na srovnání skóre měl po přihrávce Šáchy také Filip Klaban, jehož střelu z prvního doteku ale vyrazil zdický gólman.

 

Po úvodních pětačtyřiceti minutách tak domácí drželi nad soupeřem z Kosoře jednogólové vedení.

Marná snaha hostů o vyrovnání

I ve druhém dějství to byla Kosoř, která diktovala tempo hry a dobývala zdické hradby, tentokrát už se jí ale nedařilo dostávat se do šancí.

 

Domácí nadále hráli ze zajištěné obrany a spoléhali se na brejky.

 

Právě po jednom z brejků mohl v samotném závěru pečetit vítězství domácích Tomáš Koželuh, který ale samostatný nájezd na hostujícího brankáře Matyáše Frantu neproměnil.

 

Domácího fotbalistu to ale nemuselo mrzet, jelikož Zdice nejtěsnější možný náskok udržely a proti Kosoři vyválčily tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Zdice
Michael Macourek, předseda klubu: Pořád nás trápí absence, zejména kvůli zraněním. Nastoupili jsme tedy v kombinované sestavě. Podařilo se nám v 9. minutě dát z brejku gól a celý zápas jsme se pak v podstatě bránili. Kosoř dobývala, my jsme to ale vzadu odehráli dobře. Musím říct, že Kosoř je velice kvalitní tým. Za vítězství jsme samozřejmě rádi, jsou to pro nás velmi důležité tři body.

Kosoř
Marek Vašák, hráč: Po minulém zápase, který jsme zvládli výborně kombinačně, jsme si na soupeře věřili. Terén nás trochu zaskočil, i tak jsme se ale snažili hrát svou hru. Bohužel jsme inkasovali a i přes několik šancí v první půli jsme se nedokázali střelecky prosadit. Bylo to takové dobývání, které ve druhém poločase přešlo už trochu do takového zmaru. Nějaké náznaky jsme měli, vyloženou šanci už jsme si ale nevytvořili. Za mě tedy zklamání, myslím, že formu teď máme dobrou, tento zápas nám ale nevyšel výsledkově.

Sestavy


FK Olympie Zdice
L. Altman [-] - Y. Byba [-] (85. J. Kepr [-] ) , J. Krůta [-] (92. T. Kabát [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Koželuh [-] , J. Počta [-] , D. Rigo [-] , J. Karmazín [-] , F. Pech [-] , J. Krůta [-] , J. Mojdl [-]

Kosoř
M. Franta [-] - T. Vladyka [-] , A. Janoušek [-] , M. Černý [-] , P. Nehoda [-] , F. Klaban [-] (83. M. Jurovčík [-] ) , D. Mašek [-] , J. Novotný [-] , M. Šácha [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 70. J. Mojdl .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Zuskin Petr - LAŠTOVIČKA Stanislav, LIPRT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 22:25

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:56
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 20:50
Matouš Vránek

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra hostů

Hosté si ze Zdic odvezou všechny body. Poprvé by se měli sejít v plné sestavě, takže budou velmi silní.

Matouš Vránek

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra hostů

Hosté si ze Zdic odvezou všechny body. Poprvé by se měli sejít v plné sestavě, takže budou velmi silní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích